beklenen adet tarihi demek canım benimde 6 günüm var..aramızda 2 gün var..ama benim yumurtam geç çatladı biraz..Bat nedir bilmiyorum ama adet günüme 8 gün var.
benimde hep aklımda cumartesi test yaptırmak vardı..ama anneler günü olunca eşim annemin yanına gitcem diye tutturdu..of offff..Kasiklarim da batmalar ve şişlik var.
Kist olmasında ins. Ctesi sabaha kdr sabretmek lazim
Slm cnm okudum bu mesajını benimde yumurtam geç çatladı 24 'ünde çatlaması gerekirken benim ki de 29'unda çatladı. Geç çatlayınca geç mi adet olunuyor ????beklenen adet tarihi demek canım benimde 6 günüm var..aramızda 2 gün var..ama benim yumurtam geç çatladı biraz..
evet canım bildiğim kadarıyla öyle..14 sonra adet görülmesi lazım..Slm cnm okudum bu mesajını benimde yumurtam geç çatladı 24 'ünde çatlaması gerekirken benim ki de 29'unda çatladı. Geç çatlayınca geç mi adet olunuyor ????
Catlatma iğnesi filan oldun mu canm ??Slm cnm okudum bu mesajını benimde yumurtam geç çatladı 24 'ünde çatlaması gerekirken benim ki de 29'unda çatladı. Geç çatlayınca geç mi adet olunuyor ????
Yok Hsg çektirdim incir kürü yaptım yum 20 ml olmuştu ama geç çatladı yum yaniCatlatma iğnesi filan oldun mu canm ??
Hmm anladım cnmYok Hsg çektirdim incir kürü yaptım yum 20 ml olmuştu ama geç çatladı yum yani
iyiyiz canım sen nasılsın..var mı bir gelişme? benim bugünki testim senin 8. gün yaptığın test gibi oldu çok sonradan çizgi çıktı ama varla yok arası çok zor görünüyor..senin adete ne kadar kaldı? bi test daha yapıverseydin adet gelmediysee:)Kizlar iyi akşamlar Nasılsıniz
canım günaydınn bugun iğneden sonra ki 15. gün adeti beklıyorum ama bugun yine bi test yaparımiyiyiz canım sen nasılsın..var mı bir gelişme? benim bugünki testim senin 8. gün yaptığın test gibi oldu çok sonradan çizgi çıktı ama varla yok arası çok zor görünüyor..senin adete ne kadar kaldı? bi test daha yapıverseydin adet gelmediysee:)
canım benim de bi kaç gündür ara ara bel agrısı oluyor sanki adet dönemınde olan agrı gibi senin kacıncı günBenim bugün şiddetli bir bel ağrım ve göğüs ağrım çok.adet belirtilerimde de böyle oluyo ama bilemiyorum.adetten farkı dün sarımsı kahverengiye yakın akıntı geldi.ama bu akıntı enfeksiyonda olabilir bebekte
günaydın canım.canım çok sıkkın aslında ama moral bozmamaya söz vermiştim kendime..gece ve sabah çok karın ağrım oldu..adet ağrısından daha şiddetli..sabah kalkınca da test yaptım bişi çıkmadı..böyle oluncada kan vermek çok saçma..2-3lü değerler anca çıkar..oda iğnenşn etkisi mi gebelik mi bilemeyiz..hadi iğne vurunmasam hamile olabilir diye şüphe olurdu 3 çıksa bile..ama şimdi muallaktayız gerçek mi değil mi bilemeyiz..sanırım benim kan testi pazartesiye kaldı..canım günaydınn bugun iğneden sonra ki 15. gün adeti beklıyorum ama bugun yine bi test yaparım
İğneni 10.günü nolrmal olarakta 20. günümcanım benim de bi kaç gündür ara ara bel agrısı oluyor sanki adet dönemınde olan agrı gibi senin kacıncı gün
offff o can skıntısı bende de var ya benim de karnım agrıyor kesın adet olucam yarın adet beklıyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık napıcamı bılemıyorumgünaydın canım.canım çok sıkkın aslında ama moral bozmamaya söz vermiştim kendime..gece ve sabah çok karın ağrım oldu..adet ağrısından daha şiddetli..sabah kalkınca da test yaptım bişi çıkmadı..böyle oluncada kan vermek çok saçma..2-3lü değerler anca çıkar..oda iğnenşn etkisi mi gebelik mi bilemeyiz..hadi iğne vurunmasam hamile olabilir diye şüphe olurdu 3 çıksa bile..ama şimdi muallaktayız gerçek mi değil mi bilemeyiz..sanırım benim kan testi pazartesiye kaldı..
senin daha var o zamanİğneni 10.günü nolrmal olarakta 20. günüm