adet gelene kadar ümit kesilmez canım..bu mübarek günde Allah herkesin duasını kabul etsin..herkesin gönlüne göre versin inşallah..Ben 11. Gun test yaptm sadece o da negatfti. Bnde etkisi gecmişti 11. Gun. Muhtemelen bu ay olumsz yoksa silik ciZgi vıkardı gbi geliyor
Amin cnm inşallaj en yakın zmnda hayırlı hbrler alıırzadet gelene kadar ümit kesilmez canım..bu mübarek günde Allah herkesin duasını kabul etsin..herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Kızlar bende bugün acilde kan verdim 37.36 çıktı iğnenin 12.günüydü inş yükselir değerim sizde kanda baktirinAmin cnm inşallaj en yakın zmnda hayırlı hbrler alıırz
Canim idrar testinde çıkmışmiydi benim de 12. Günüm İdrarda bişey cikmadiKızlar bende bugün acilde kan verdim 37.36 çıktı iğnenin 12.günüydü inş yükselir değerim sizde kanda baktirin
Bnm adet belirtilerim basldı yrn geleblr kırmızılarKızlar bende bugün acilde kan verdim 37.36 çıktı iğnenin 12.günüydü inş yükselir değerim sizde kanda baktirin
günaydın tatlım iğnenin etkisi gecmıs demek kı bende 8. günde yaptıgım da cook silikti dünde hiç bişey cıkmadı ama adeti beklıyorum bana gore yarın olmam lazım iğnenin 14. günü yarın ama adet takvimi var ona göre de cumartesi olmam lazım bakalım ne zaman olacakKizlar bugün de yaptım test çok çok silik çıktı..çok zor görünüyor.
canımm günaydınnn cevap ver artıkkkkkkKızlar bende bugün acilde kan verdim 37.36 çıktı iğnenin 12.günüydü inş yükselir değerim sizde kanda baktirin
Yok idrar yapmadım grip olmuştum doktora gittim ilaç verecekti test yapalım dedim öyle çıktı bence sende kanda baktir canmCanim idrar testinde çıkmışmiydi benim de 12. Günüm İdrarda bişey cikmadi
bi de idrar da yapabılırsen yaparmısın tatlım ikimizin günleri aynı 13. gündeyiz idrar testi yapabilirmisin merak ettim simdiYok idrar yapmadım grip olmuştum doktora gittim ilaç verecekti test yapalım dedim öyle çıktı bence sende kanda baktir canm
Günaydın canım hayırlısı bakalı iğnenin etkisi bende de kalmadı gibi yarın hiç çıkmaz..artık 9 ve 10. Günü beklemekte sıra. .[/QUOTE]GünaydınTE="haziran452, post: 46341023, member: 736830"]günaydın tatlım iğnenin etkisi gecmıs demek kı bende 8. günde yaptıgım da cook silikti dünde hiç bişey cıkmadı ama adeti beklıyorum bana gore yarın olmam lazım iğnenin 14. günü yarın ama adet takvimi var ona göre de cumartesi olmam lazım bakalım ne zaman olacak
110. Günde canım[/QUOTE][QUOTGültem_butterfly, post: 46341280, member: 231542"]Ben iğne vurulmadim ne zmn çıkar acaba?
Canım işteyim şimdi yapamamda en garanti kan testi bence sende yakınlarda varsa kan verbi de idrar da yapabılırsen yaparmısın tatlım ikimizin günleri aynı 13. gündeyiz idrar testi yapabilirmisin merak ettim simdi
CANIM ARTIK HASTNEDEKİLEDEN UTANIR OLDUM SEN AKSAM FALAN YAPABILIRSEN BANA HABER VERCanım işteyim şimdi yapamamda en garanti kan testi bence sende yakınlarda varsa kan ver