Aynen insan öyle oluyo bende küçük yerde yaşadığım için sıkıla sıkıla gidiyodum yaparsam haber veririmCANIM ARTIK HASTNEDEKİLEDEN UTANIR OLDUM SEN AKSAM FALAN YAPABILIRSEN BANA HABER VER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen insan öyle oluyo bende küçük yerde yaşadığım için sıkıla sıkıla gidiyodum yaparsam haber veririmCANIM ARTIK HASTNEDEKİLEDEN UTANIR OLDUM SEN AKSAM FALAN YAPABILIRSEN BANA HABER VER
tamam tatlım sagolasınAynen insan öyle oluyo bende küçük yerde yaşadığım için sıkıla sıkıla gidiyodum yaparsam haber veririm
valla bende de aynı sey oldu önce cıkmadı daha sonra baktıgımda hafif cıkmıstı ama cok sonra gördumKızlar dun yaptgm negatif testte bgn hafif golge olusmus 14. Gunumdu. Adet sancısı basladı sinyal veriyor. Gerci testi 5 dkdan snra ciddiye almayım diyorlarda bir umut işte sizinde yorumlarınızı bekliyrm
Kacıncı gun testinde oldu cnmvalla bende de aynı sey oldu önce cıkmadı daha sonra baktıgımda hafif cıkmıstı ama cok sonra gördum
8. günde canımKacıncı gun testinde oldu cnm
Canim igneyi yapıldığın günle beraber mi 8. Gün[/QUOTE]E="haziran452, post: 46344191, member: 736830"]8. günde canım
Yaww bende öyleyim niyeki yaaOff eve gidip test yapasim var..sürekli test yapasim var
benim de var canım bugun 13. gün bende sankı adet olmusum gıbı bazen oyle bı gelıyor kı sanırsam yarın falan adet olucam karnım ve belim de agrıyorBenim hala akıntım var kızlar. Klomen biteli 9 gün oldu. Sizinde öyle mi?
canım yaaaa sen iyi test yapıyosun ben cok korkuyorum yapmaya dün de zorla yaptım ve hüsran oldueve geldim kızlar test yaptım iyice silik çıktı..yarına iğnenin etkisi tamamen gider bende cuma test yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı..gül derya siz naptınız? derya kan testi yaptır mı?
canım ben hüsrana uğrıcaksam da uğrayayım olsun bitsin diyorum..boşuna ümitlenip beklemek benim için daha kötü..aylardır üzüldüğüm için alıştım sanırım..artık pek etkilenmiyorum bikaç aydır bi rahatlık var üzerimde..canım yaaaa sen iyi test yapıyosun ben cok korkuyorum yapmaya dün de zorla yaptım ve hüsran oldu