- 12 Ocak 2019
- 181
- 67
- 35
Sen ne yaptın cnm gidiyomusun doktoraİnş hamiLe kaLırsın canm bende onun sayesinde kalmıştım inş bir faydasını görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne yaptın cnm gidiyomusun doktoraİnş hamiLe kaLırsın canm bende onun sayesinde kalmıştım inş bir faydasını görürsün
Sen ne yaptın cnm gidiyomusun doktora
Ayy valla bende şaşırdım cnm ne yapicagimi catlatma ignesiylede gebe kalamadım gitmedim de doktora bir kaç ay daha beklicem olmazsa rahim filmi cektiricemEvet cnm gidiorum en son yumurtam catlamamıs adet olursun dedi ve adetim gene gecikti olmadm gene ovi testi yapim dedm bu şrkilde cıktı gecendede yanılttı zaten inanmıyom pek buna bekliom bakalım adetimi
Ayy valla bende şaşırdım cnm ne yapicagimi catlatma ignesiylede gebe kalamadım gitmedim de doktora bir kaç ay daha beklicem olmazsa rahim filmi cektiricem
Ayy cnm çok sevindim bende bugün şoku yaşadım adetime daha 8 gün var bir iki gündür lekelenme vardı bi idrar testi yapıyım dedim be kadar erken çıkmaz ama diye düşündüm ve şok 2 çizgi çıktı ve çok .net kan tahlili verdim 286 cıktı cnm çok şaşkınım doktor progestan da verdi cnm inşallah sağlıkla kavusuruz cnm bebislerimizeCnm ben hamileyim çok şükür rabbim tez zamanda sana da isteyenlerede nasip etsin. İnan stres yapma ben hiç beklemiyordum inan o kadar büyük süpriz olduki şok oldum
Cnm şu an kac haftamınsın yaz mutlakaCnm ben hamileyim çok şükür rabbim tez zamanda sana da isteyenlerede nasip etsin. İnan stres yapma ben hiç beklemiyordum inan o kadar büyük süpriz olduki şok oldum
5 haftalık cnm su andaCnm şu an kac haftamınsın yaz mutlaka
Yaaaa çoook sevindmmmmm cnmmmm tebrik ederim çok şükür inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımızaAyy cnm çok sevindim bende bugün şoku yaşadım adetime daha 8 gün var bir iki gündür lekelenme vardı bi idrar testi yapıyım dedim be kadar erken çıkmaz ama diye düşündüm ve şok 2 çizgi çıktı ve çok .net kan tahlili verdim 286 cıktı cnm çok şaşkınım doktor progestan da verdi cnm inşallah sağlıkla kavusuruz cnm bebislerimize
Cnm sevincim kursağımda kaldı malesef bi kaç gündür lekelenme vardı tekrar beta hcg yaptırdım az yükselmiş ultrasonla baktı rahim duvarım cok inceymis kese gözükmedi dis gebelik olabilir dedi yarin tekrar bakicak beta hcg ye insallah dis gebelik yoktur cnm adetle gider insallahYaaaa çoook sevindmmmmm cnmmmm tebrik ederim çok şükür inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza
Cnm insallah sen saglikli sihhatli al bebegini kucaginaYaaaa çoook sevindmmmmm cnmmmm tebrik ederim çok şükür inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza
Cnm sevincim kursağımda kaldı malesef bi kaç gündür lekelenme vardı tekrar beta hcg yaptırdım az yükselmiş ultrasonla baktı rahim duvarım cok inceymis kese gözükmedi dis gebelik olabilir dedi yarin tekrar bakicak beta hcg ye insallah dis gebelik yoktur cnm adetle gider insallah
Inşallah cnm ama rahim duvarım çok inceymis normalde kalın olması lazimmis gebelikte daha erken zaten kesede gözükmez zaten ama rahim duvarına göre söylüyor sanirim haber veririm cnm bugünde gidiyimYaa aslında erken olmasına ragmen beta cok güzel cıkmıs 286 ben 560 ı öğrendiğimde ama benm günüm geciyodu cok ümidini kesme belki yükselir hemen dış gebelik felan inanıp morelini bozma dur bakalım. Herşeyin hayırlısı olsun cnm yaz mutlaka gene inş bebeğin seninledir
NASIL YANİ 17.18. GÜN NASIL ADET OLUYORLAR BENDE KULLANDIM AMA ŞUAN ADET OLMAMA 1 HAFTA VAR. NE ZAMAN TEST YAPSAM HAMİLE OLDUĞUMU ANLARIM.Genelde klomen kullananlar 17. Ya da 18. Gün adet oluyolar canım bekle o zaman 3 gün daha