Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Arkadaslar bu ay klomene basladim. Bugun hapın 3.günü. Iliskiye yarin aksamdan itibaren gunasiri baslicaz. 12.gun Salı günü dr randevum var. Yumlar ne durumda olacak merak ediyorum.

Benim kasıklarım pıtpıt kalp gibi atıyo sanki ozellikle sol kasigimda hareketlilik çok. Klomen sizde de böyle yapıyor mu?

Dr vitaminin gebe kalmadan cok cok onemli oldugundan bahsetti ve şu 2 ilaci verdi. İkisininde ustunde gida takviyesidir ilac degildir yaziyor.
Screenshot_2016-05-02-15-30-33.png
images.jpg

folic trio diye bir folic asit var ben onu kullanıyorum canım onda d vitamini ve kalsiyumda var..çinko ilk gittiğim doktor vermişti..bu vitaminde önemli hamile kalmakta dedi...hatta eşinle beraber kullan dedi..biz de iki ay kullandık bıraktık..zaten bir sürü ilacım var hangi birini içeceğimi şaşırıyorum..onun etkisiyle olsa olurdu kullandığım ay ama olmadı..bende bıraktım çinkoyu..

Ecrnny akıntın filan var mı.benim bugünde oldu koyu sarı kahveye yakın bi renk.bide kasık ağrılarım yine başladı

Yarın testi yapıcanmı.yaparsan hemen haber ver bekliyoruz
canım ne bileyim idrar testinde hiç bişey çıkmayınca boşu boşuna yaptıracakmışım gibi geliyor..çünkü şuan idrarda bişey çıkmıyor..çok çok silik olunca 5li değerler çıkıyor..benim şuan silikte olmadığına göre 5ten daha az çıkcak o da gebelik yok demek zaten..haftasonu kayınvalidemlerde olcaz orda da yaptırabilceğimi sanmıyorum bakalım hayırlısı..ama hevesim kırıldı pek yapmaya istekli de değilim artık..

canım ne bileyim idrar testinde hiç bişey çıkmayınca boşu boşuna yaptıracakmışım gibi geliyor..çünkü şuan idrarda bişey çıkmıyor..çok çok silik olunca 5li değerler çıkıyor..benim şuan silikte olmadığına göre 5ten daha az çıkcak o da gebelik yok demek zaten..haftasonu kayınvalidemlerde olcaz orda da yaptırabilceğimi sanmıyorum bakalım hayırlısı..ama hevesim kırıldı pek yapmaya istekli de değilim artık..
Bhcg kac olunca cikiyo ki testte

Kızlar bnde dün çatlama ignesi oldum bugün aşırı kasik ağrım var normal mi 3 tane yumurta iyi büyümüş demişti doktorum kist yapar die çok korkuyorum

X