- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
akıntı yine yok canım..ama kasık ağrım var..adet olcakmışım gibi..ara ara da batma oluyor..Ecrnny akıntın filan var mı.benim bugünde oldu koyu sarı kahveye yakın bi renk.bide kasık ağrılarım yine başladı
herkesde akıntı var ya bi bende yokEcrnny akıntın filan var mı.benim bugünde oldu koyu sarı kahveye yakın bi renk.bide kasık ağrılarım yine başladı
Yarın testi yapıcanmı.yaparsan hemen haber ver bekliyoruzakıntı yine yok canım..ama kasık ağrım var..adet olcakmışım gibi..ara ara da batma oluyor..
Normal şartlarda 19.günümherkesde akıntı var ya bi bende yoktam yerleşme zamanları şuan kahve akıntı yerleşme akıntısı olabilir belkii..
canım ne bileyim idrar testinde hiç bişey çıkmayınca boşu boşuna yaptıracakmışım gibi geliyor..çünkü şuan idrarda bişey çıkmıyor..çok çok silik olunca 5li değerler çıkıyor..benim şuan silikte olmadığına göre 5ten daha az çıkcak o da gebelik yok demek zaten..haftasonu kayınvalidemlerde olcaz orda da yaptırabilceğimi sanmıyorum bakalım hayırlısı..ama hevesim kırıldı pek yapmaya istekli de değilim artık..Yarın testi yapıcanmı.yaparsan hemen haber ver bekliyoruz
ama bir çılgınlık yapar da yaptırırsam paylaşırım tabi canımm:)Yarın testi yapıcanmı.yaparsan hemen haber ver bekliyoruz
Bhcg kac olunca cikiyo ki testtecanım ne bileyim idrar testinde hiç bişey çıkmayınca boşu boşuna yaptıracakmışım gibi geliyor..çünkü şuan idrarda bişey çıkmıyor..çok çok silik olunca 5li değerler çıkıyor..benim şuan silikte olmadığına göre 5ten daha az çıkcak o da gebelik yok demek zaten..haftasonu kayınvalidemlerde olcaz orda da yaptırabilceğimi sanmıyorum bakalım hayırlısı..ama hevesim kırıldı pek yapmaya istekli de değilim artık..
canım normalde 10u geçmesi lazım..çok çok silikken de 5 civarı çıkıyor..burdan yazanlardan bildiğim kadarıyla..Bhcg kac olunca cikiyo ki testte
Insallah olmaz canm bugün ilişki ye girdik canm çok acıdı ve hala devam ediyo ondan önce az ağrıyordu valla bn anlamadım bu işiolmaz inşallah canım stres yapma..iğne yapılanlarda genelde ağrı oluyormuş..
Mumkunse doktoruna danişInsallah olmaz canm bugün ilişki ye girdik canm çok acıdı ve hala devam ediyo ondan önce az ağrıyordu valla bn anlamadım bu işi
Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.canım normalde 10u geçmesi lazım..çok çok silikken de 5 civarı çıkıyor..burdan yazanlardan bildiğim kadarıyla..
Maalesef yurt dışında yim ve burda bugün bayram doktor tekrar kontrole de çağırmadıMumkunse doktoruna daniş
aynıyız biz canım sabırsısız:) yarın sabah test yapıcam az da olsa bişey çıkarsa kan vercem çıkmazsa vermicem..inşallah pozitifleri görürüz hepimiz..senin bat ne zaman canım?Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.
Ctesi sabah ilk idrarla yapacağım ins
Bat nedir bilmiyorum ama adet günüme 8 gün var.aynıyız biz canım sabırsısız:) yarın sabah test yapıcam az da olsa bişey çıkarsa kan vercem çıkmazsa vermicem..inşallah pozitifleri görürüz hepimiz..senin bat ne zaman canım?
Kasiklarim da batmalar ve şişlik var.Bat nedir bilmiyorum ama adet günüme 8 gün var.