Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

valla hiç ayırt edemiyorum kız ama dedıgın gıbı once kı yapıskan dı bu o kadar degıl bu normal akıntı bence ama ben hamılelık oldugunu dun-sunmuyorum ama herseyın hayırlısı :KK35::KK39:
dur bakalım test yaptığında belli olur canım her şey..hakkında hayırlısı olsunn:KK39:

Kizlar test yaptim ama bişey çıkmadı hayırlısı 12. Günüm du bugün olsa çıkardı umudum yoktu zaten :KK12:
atma testini canım belli olmaz sonradan çıkabilir..geç döllenme olmuştur belki..iğneyi yapılır yapılmaz döllenme olcak diye bişey yok..14. gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayalım hiçbirimiz..böyle diyorum ama açıkcası üzüldüm bende umutsuzluğa düştüm birazz:KK43:

atma testini canım belli olmaz sonradan çıkabilir..geç döllenme olmuştur belki..iğneyi yapılır yapılmaz döllenme olcak diye bişey yok..14. gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayalım hiçbirimiz..böyle diyorum ama açıkcası üzüldüm bende umutsuzluğa düştüm birazz:KK43:
Hiç umudum yok kiz artık adeti bekliycem

6ecrinny bi kez daha yapsana idrar denesene ben iyce umutsuz oldum acaba ben kalmadimmi
yok canım kalıp kalmamakla ilgisi yok..bende iğnenin etkisi geçmemiş sende geçmiş sadece..sen salı yaptırdın iğneni galiba..yarın senin için bir daha yaparım test canım..ama yarın bende de çıkmaz muhtemelen..

Kızlar bnm bgn iğnenin 14. Gunuydu idrar testi negatif cıktı. Birşey olsa idrarda silikte olsa cıkardı değilmi

kan testi yaptır iyice emin ol istersen canım..en son pozitif çizgiyi ne zaman gördün iğnenin etkisi ne kadar devam etti canım?
Ben 11. Gun test yaptm sadece o da negatfti. Bnde etkisi gecmişti 11. Gun. Muhtemelen bu ay olumsz yoksa silik ciZgi vıkardı gbi geliyor

X