Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

canlar ben igneden sonra 8. günümde yaptıgımda sonradan 2. cızgı cok hafıf cıkmıstı demekkı bende etkısı gecmıs oluyor

yok canım bende klomen kullanırken bide iğnenin ilk günü oldu oldu sadece akıntı...sanırım bende gebelik yok..hayırlısı bakalımm
canım ne alakası var belkı bende yok sende var bellı olmaz bu işler oyle dusunme olabılır ya akıntı normal akıntıdır ılk zamanlar daha coktu sımdı az ama yıne de akıntı oluyor bazen tuvalete kosturuyor acaba adet mı oldum dıye

akıntı hamilelik belirtilerinden canım..kişiden kişiye değişiyor gerçi ama yine de bunun olması iyiye işaret:) gul diye arkadaş vardı onunda akıntısı varmışş..bende niye olmadı onu anlamadım:)

ben 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim tatlım 10 aydır denıyoruz olmadı daha
olur inşalah canım..daha yaşında küçük senin..evliliğinde yeni sayılır..biz de her yandan baskılar başladı onun için biraz geriliyoruz ama nasip..Allah nasip etmedikçe yapcak bişi yok..

benım de iğne vurulmadan once cok fazlaydı akıntı ıgne den sonra bıraz azaldı sımdı yıne devam edıyor yenı mı yumurtluyorum acabaaaaa
ben klomen kullanırken çok fazlaydı..aynı akıntıdan iğnenin ilk günü de oldu sonra kesildi..hiç bişi yok..kupkuruu:) yumurtlama akıntısı ve hamilelik akıntısı farklı canım biri şeffaf yapışkan gibi oluyor diğeri beyaz kremsi kıvamda oluyor..seninki nasıl?

valla hiç ayırt edemiyorum kız ama dedıgın gıbı once kı yapıskan dı bu o kadar degıl bu normal akıntı bence ama ben hamılelık oldugunu dun-sunmuyorum ama herseyın hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…