dur bakalım test yaptığında belli olur canım her şey..hakkında hayırlısı olsunnvalla hiç ayırt edemiyorum kız ama dedıgın gıbı once kı yapıskan dı bu o kadar degıl bu normal akıntı bence ama ben hamılelık oldugunu dun-sunmuyorum ama herseyın hayırlısı
Hakkımızda herseyin hayırlısı olur insallah ikindin 5 te çıkıyorum gider gitmez yaparimdur bakalım test yaptığında belli olur canım her şey..hakkında hayırlısı olsunn
bizlerde merak ettik canım..haydi yapınca güzel bir sonuç alıp burda testini paylaşırsın inşallah:)hepimiz hamiş kalalım..bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah..Hakkımızda herseyin hayırlısı olur insallah ikindin 5 te çıkıyorum gider gitmez yaparim
herkesden sonra benim iğne vuruldu ama en çok test yapan benim yineeTest yapan yok mu?
inşallah tatlımmmbizlerde merak ettik canım..haydi yapınca güzel bir sonuç alıp burda testini paylaşırsın inşallah:)hepimiz hamiş kalalım..bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah..
herkesden sonra benim iğne vuruldu ama en çok test yapan benim yinee[/QUOTE
Biri test yapicam demisti
atma testini canım belli olmaz sonradan çıkabilir..geç döllenme olmuştur belki..iğneyi yapılır yapılmaz döllenme olcak diye bişey yok..14. gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayalım hiçbirimiz..böyle diyorum ama açıkcası üzüldüm bende umutsuzluğa düştüm birazzKizlar test yaptim ama bişey çıkmadı hayırlısı 12. Günüm du bugün olsa çıkardı umudum yoktu zaten
keşke doktora sorsaydın canımKızlar ya dişçiye gittim mecburen. İğne yaptı kanal tedavisi için. Bişey olur mu ki
Hiç umudum yok kiz artık adeti bekliycematma testini canım belli olmaz sonradan çıkabilir..geç döllenme olmuştur belki..iğneyi yapılır yapılmaz döllenme olcak diye bişey yok..14. gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayalım hiçbirimiz..böyle diyorum ama açıkcası üzüldüm bende umutsuzluğa düştüm birazz
Hiç belli olmaz. Hayırlısı cnm uzulmeHiç umudum yok kiz artık adeti bekliycem
Aynen hayırlısı yapacak bişey yok allah im şu hayırlı gece de dualaramızi kabul eder insallahHiç belli olmaz. Hayırlısı cnm uzulme
yok canım kalıp kalmamakla ilgisi yok..bende iğnenin etkisi geçmemiş sende geçmiş sadece..sen salı yaptırdın iğneni galiba..yarın senin için bir daha yaparım test canım..ama yarın bende de çıkmaz muhtemelen..6ecrinny bi kez daha yapsana idrar denesene ben iyce umutsuz oldum acaba ben kalmadimmi
kan testi yaptır iyice emin ol istersen canım..en son pozitif çizgiyi ne zaman gördün iğnenin etkisi ne kadar devam etti canım?Kızlar bnm bgn iğnenin 14. Gunuydu idrar testi negatif cıktı. Birşey olsa idrarda silikte olsa cıkardı değilmi
Ben 11. Gun test yaptm sadece o da negatfti. Bnde etkisi gecmişti 11. Gun. Muhtemelen bu ay olumsz yoksa silik ciZgi vıkardı gbi geliyorkan testi yaptır iyice emin ol istersen canım..en son pozitif çizgiyi ne zaman gördün iğnenin etkisi ne kadar devam etti canım?