• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏

🥰Çok tşk ederim kafam rahatladı gerçekten bunalıma sokmuştu doktor beni şu an çok iyiyim iyi geldi bilen biri ile sohbet etmek hsg sonucunu yazarım inşallah güzel çıkar sonuçlar ♥️♥️♥️♥️
Sevindim rahatlamana canım benim Allah büyük takma böyle okumuş ama insan olamamışlar çok tamamdır güzel haberlerini bekliyorum ❤️❤️❤️🙏

🥰Çok tşk ederim kafam rahatladı gerçekten bunalıma sokmuştu doktor beni şu an çok iyiyim iyi geldi bilen biri ile sohbet etmek hsg sonucunu yazarım inşallah güzel çıkar sonuçlar ♥️♥️♥️♥️
Canım naptın pazartesi hsg olacaktı yanlış hatırlamıyorsam nasıl sonuçların sen nasılsın

Canım naptın pazartesi hsg olacaktı yanlış hatırlamıyorsam nasıl sonuçların sen nasılsın
Hsg yı perşembe gününe attılar hormonlarım iyi çıktı yalnız prolaktin süt hormonum 35 çıktı buda engel gebeliğe dedi doktor hanım tlf görüştüm hap verdi dostinex haftada bir kez iki ay boyunca bu ilacı kullan tekrar bakalım prolaktinine dedi. Her şey tecrübe gerçekten ilk başta komple bu testleri isteseler belki farklı olurdu her şey inşallah hsg de çıkmaz bir şey 🥰unutmadığın için tşk ederim canım

Hsg yı perşembe gününe attılar hormonlarım iyi çıktı yalnız prolaktin süt hormonum 35 çıktı buda engel gebeliğe dedi doktor hanım tlf görüştüm hap verdi dostinex haftada bir kez iki ay boyunca bu ilacı kullan tekrar bakalım prolaktinine dedi. Her şey tecrübe gerçekten ilk başta komple bu testleri isteseler belki farklı olurdu her şey inşallah hsg de çıkmaz bir şey 🥰unutmadığın için tşk ederim canım
Unuturmuyum hiç 🙏🥰 evet en başta yapılması bakılması gereken hormon testleri anlamadım bu doktorları anlamıcam da Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın başka da bişey diyemiyorum hiç kendini sıkma biliyorum insanın elinde değil ama morelimi yüksek tutmaya çalış hormonların iyi etkilensin merak etme ilaçla düşürüyorlar çok tanıdığım var bu şekilde olan rahim filminde de bişey çıkmaz allahın izniyle çıkarsa da zaten orda hemen işlem yapıyolar oda korkutmasın seni güzel günler görelim en yakın zaman da çekilince haber et sıkma kendini 🙏❤️

Unuturmuyum hiç 🙏🥰 evet en başta yapılması bakılması gereken hormon testleri anlamadım bu doktorları anlamıcam da Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın başka da bişey diyemiyorum hiç kendini sıkma biliyorum insanın elinde değil ama morelimi yüksek tutmaya çalış hormonların iyi etkilensin merak etme ilaçla düşürüyorlar çok tanıdığım var bu şekilde olan rahim filminde de bişey çıkmaz allahın izniyle çıkarsa da zaten orda hemen işlem yapıyolar oda korkutmasın seni güzel günler görelim en yakın zaman da çekilince haber et sıkma kendini 🙏❤️
♥️Yazıcam mutlaka çok tşk ederim

Hsg çektirdim canım bir sıkıntı çıkmadı doktora attım sonucu gayet iyi dedi 🙈yazdım ama kendi mesajımın altına yazmışım burayı kullanmayı öğrenemedim

Canım klomen bittikten ne zaman sonra ilişkiye başladınız bana aşılama önerdi ama aşılama yaptıramıcam kendim denemek istiyorum klomen bittikten ne zaman sonra ilişki oluyor
Klomen adetin 9.gunu bitiyor beni 12.gunu kontrole çağırıp yumurta büyüklüğüne bakıyor ona göre çatlama iğnesi verip ilişki günü söylüyor. Catlatma ignesinden sonraki 3 gün önemli demisti bana. Aslında garantiye almak için bence adetin 10. Gününden 20. Gününe kadar iki günde bir ilişki denemek lazim

Ben adetin ucuncu günü başladım beş gün günde üç kez kulllan beş gün bekle gel dedi gittim ama 13 mm olmuş gelişmemiş dedi iğne yaptirmadim
Canım gecen ay benım adetten sonra 13 mm di 5 gun doktor yenı gelısmeye baslamıs dedı 5 gun sonra gel dedı 22 mılım olmuş ozman çaylatma iğnesinş vurdu ama olmadı şubatta. Bnce sende başka bı doktor bulmaya çalış mıde anladım neden iğne veriyor stres yapma rabbım hakkımızda hayırlsıınınnasıp etsın herkese

Canım gecen ay benım adetten sonra 13 mm di 5 gun doktor yenı gelısmeye baslamıs dedı 5 gun sonra gel dedı 22 mılım olmuş ozman çaylatma iğnesinş vurdu ama olmadı şubatta. Bnce sende başka bı doktor bulmaya çalış mıde anladım neden iğne veriyor stres yapma rabbım hakkımızda hayırlsıınınnasıp etsın herkese
Hamileyim:) darısı başına inşallah dediğim gibi olmaz demişti ignede yapmadi

Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :) doktor inşallah düşündüğüm gibi olmaz derken kist olmasından mı endise etmişti? ne güzel valla, boyle olmaz dediklerinden sonra tam süpriz olmus :)

Ayy çok sevındım canım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın. Bende bugun çatlatma iğnesinı vuruldum bakalım 17 de kan testı ver dedı doktorum

Kızlar 35 günde bi adet oluyorum pcos görünümü var dedi ultrasonda görünmedi değerlerde normal ama fsh 5 biraz yüksekmiş yumurtlama takibi yaptık her ay progesteron 9.8 10 11 ki biseyler çıkıyordu klomen tedavisi bana gerekirmi sizce

Kizlar ben de bu ay klomen kullandım ama şimdi adetim 24 gün gecikti 7 gün geçince kan falan verdim yoktu kist de yoktu. Benim gibi gecikmesi olan oldu mu? Yarin tekrar gitcem doktora kanda baktircm

Canım sen bı kadın doğuma gözük belkıde hamilesindir kan testi ver

Canım sen bı kadın doğuma gözük belkıde hamilesindir kan testi ver
Canım bugün adet oldum ya. Doktora gittim sıkıntı yok dedi. Çok yoğun oldu hem de adetim . Femara ile devam etcem galiba

Back