• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏

herşey nasip kader hiç moralini bozma, hayırlı olan vakitte gelecek inşallah
folik asit cok onemli, hamile kalmaya karar vermeden 3-4 ay once kullanmaya baslayın diyorlar.
ben sana kullandıgım takviyeleri de yazayım, imkanın olursa alırsın faydası olur.
omepa (icinde omega ve koenzim Q10 var) yumurta kalitesini artırdıgı soyleniyor.
nutraxin multivitamin. bu pahalı gelirse B vitaminlerini iceren herhangi bir folik asit kullansan yeterli.
bunlar dısında faydalı oldugunu duyduklarım: incir ve arısutu bal polen karısımı. illaki sen de duymussundur bieşyler denemişsindir.
ben bu ay bir de adacayi kullanıyorum, ayrıca hayıtotu ve civanpercemi cayı kullanıyorum, ikisi de sallama cay, hepsiburada dan bulmustum. adetin 10.gününe kadar filan kullanıp sonra bırakacagım
saglıklı beslenme cok onemli, karbonhidratları az tüket (ekmek, pilav, makarna vb)
hayatından plastik esyaları ve kozmetikleri (makyaj ve cilt kremleri) mümkün oldugunca cıkar. plastik kanserojen demek ve kadınlarda bazı hormonları kotu etkilediği kanıtlanmıs.
şampuan ve sabunlarda da mümkünse dogal icerikli olanları tercih etmeye calıs.
her gün mutlaka yuruyus yapmaya calıs en az 30 dk.
ben bayag arastırdım yumurta kalitesini etkileyen şeyleri, inşallah sana da faydalı olur.
buarada ilk hamileliğimde sadece folik asit kullandım, bunları yeni kullanmaya basladım. nasip olacaksa birşey kullan ya da kullanma farketmiyor.
hayattan keyif almaya bak psikoloji de cok onemli.
Ne kadar içten kuşatıcı yazmışsın, arkadaşin adına teşekkür etmek istedim🌹
Son durumun nedir, var mı gelişme?

Yumurta kalitesi için başka ilave önerin var mı?

Ne kadar içten kuşatıcı yazmışsın, arkadaşin adına teşekkür etmek istedim🌹
Son durumun nedir, var mı gelişme?

Yumurta kalitesi için başka ilave önerin var mı?
Canim cok teşekkür ederim çok incesin 🌺
2 ay ara verdik eşimle, bu dönemde saglikliyasiyoruz.com un önerisiyle vitaminleri biraz değiştirdim omega 3 ile q10 in aynı anda alınmaması gerekiyormus etkisini azaltiyormus. Venatura nin q10 ini kullanmaya başladım sabahları. Bir de yine venatura nin d3k2 sini kullanıyorum. Nutraxin yine sabahları alıyorum. Kadın Doğum doktorumun önerisiyle adetin ilk 15 günü dimplus kullanıyorum, ostrojeni artırıyor. Aksamlari yemekten sonra krilom balikyagi omega3 kullaniyorum Bir de bu sayfada bir arkadaştan gördüm, bromelain kullanıyorum bunu da adetin 15.gununden sonra alıyorum.
Şimdilik kilo verip kafamı dağıtıyorum. Bu konuya çok odaklanmak benim psikolojimi yoruyor. Eşimle ne zaman istersek ozaman birlikte oluyoruz. Bakalim hayirlisi şimdilik dinlenmece:)
Sen nasilsin

Canim cok teşekkür ederim çok incesin 🌺
2 ay ara verdik eşimle, bu dönemde saglikliyasiyoruz.com un önerisiyle vitaminleri biraz değiştirdim omega 3 ile q10 in aynı anda alınmaması gerekiyormus etkisini azaltiyormus. Venatura nin q10 ini kullanmaya başladım sabahları. Bir de yine venatura nin d3k2 sini kullanıyorum. Nutraxin yine sabahları alıyorum. Kadın Doğum doktorumun önerisiyle adetin ilk 15 günü dimplus kullanıyorum, ostrojeni artırıyor. Aksamlari yemekten sonra krilom balikyagi omega3 kullaniyorum Bir de bu sayfada bir arkadaştan gördüm, bromelain kullanıyorum bunu da adetin 15.gununden sonra alıyorum.
Şimdilik kilo verip kafamı dağıtıyorum. Bu konuya çok odaklanmak benim psikolojimi yoruyor. Eşimle ne zaman istersek ozaman birlikte oluyoruz. Bakalim hayirlisi şimdilik dinlenmece:)
Sen nasilsin
Sende öylesin güzellik🌹

Canım dimplus ne, ne ise yarıyor?
bromelain bu ne ise yarıyor?
Yapma ya ben omepa q 10 alıyorum.
Kim dedi ikisi aynı anda alınmaz diye?

Sende öylesin güzellik🌹

Canım dimplus ne, ne ise yarıyor?
bromelain bu ne ise yarıyor?
Yapma ya ben omepa q 10 alıyorum.
Kim dedi ikisi aynı anda alınmaz diye?
Dimplus icin bir link gönderiyorum canım ben bilimsel olarak cok anlatamam ama kadınlarda ostrojen seviyesini saglıklı bir sekilde artırmak icin kullanılıyor, fonksiyonel.com diye bir site var ordan almıstım.
bromelain ın asıl amacı da vucutta ödem ve enfeksiyon varsa onun azaltılmasını saglıyor bunun yanında kadınlarda ostrojen ve diger hormonları dengelemeye yardımcı oluyor, ayrıca adet sancılarını hafifletmeye yarıyor.
omepa q10 icin saglıklıyasiyoruz.com instagram da takip edebilirsin orada anlatıyor , int sitesinde de detaylı anlatıyor:
Q10’un Omega-3 ile bilikte tüketiminde Q10 emiliminin düştüğü tespit edilmiş.
ben de birkaç ay omepa10 kullanmıstım ama şimdi ayrı ayrı kullanmaya basladım.

Dimplus icin bir link gönderiyorum canım ben bilimsel olarak cok anlatamam ama kadınlarda ostrojen seviyesini saglıklı bir sekilde artırmak icin kullanılıyor, fonksiyonel.com diye bir site var ordan almıstım.
bromelain ın asıl amacı da vucutta ödem ve enfeksiyon varsa onun azaltılmasını saglıyor bunun yanında kadınlarda ostrojen ve diger hormonları dengelemeye yardımcı oluyor, ayrıca adet sancılarını hafifletmeye yarıyor.
omepa q10 icin saglıklıyasiyoruz.com instagram da takip edebilirsin orada anlatıyor , int sitesinde de detaylı anlatıyor:
İnceliycem canım

Kullaniyooom bende biktim kullanmakdan ise yaramiyo 3 kere kullandim yumurtam büyyo catliyo güzelce bekliyo orda ama bi türlü döllenmiyo pko adet düzenszlgm var eger yine adet olursam bu ay kullancam

Benim de 3.kez klomen kullanışım bu. Yumurtalarım çok güzel büyüyor ama benim de sıkıntım rahim duvarım ince bir türlü kalınlaşmıyor geçen aylarda 6 idi bu ay 4e indi nar suyu içtim estroferm kullandım ama bana mısın demedi . Pkos var aynı zamanda Allah yardımcımız olsun inşallah tez vakitte hepimiz güzel haberler alırız

Kullaniyooom bende biktim kullanmakdan ise yaramiyo 3 kere kullandim yumurtam büyyo catliyo güzelce bekliyo orda ama bi türlü döllenmiyo pko adet düzenszlgm var eger yine adet olursam bu ay kullancam
Dr kontrolünde kullandın di mi?

Benim de 3.kez klomen kullanışım bu. Yumurtalarım çok güzel büyüyor ama benim de sıkıntım rahim duvarım ince bir türlü kalınlaşmıyor geçen aylarda 6 idi bu ay 4e indi nar suyu içtim estroferm kullandım ama bana mısın demedi . Pkos var aynı zamanda Allah yardımcımız olsun inşallah tez vakitte hepimiz güzel haberler alırız
Selam canim bende 3 kere kullandim büyüyor catliyo yumurtam ama tutunma yada döllenme olmuyor pko var bendede

Kesiklikle koenzim Q10 kesinlliklee okadar faydasini gördüm ki omega3 ile kullaniyorum arti pko oldgm icin inositol iceren vitamin gercekten faydali

Selam canim bende 3 kere kullandim büyüyor catliyo yumurtam ama tutunma yada döllenme olmuyor pko var bendede
Merhaba canım en azından rahim duvarınızda sıkıntı yok öyle düşünün olur inşallah . Benim bir de rahim duvarım ince ne yaptıysam kalınlaşmıyor kafama çok takılıyor nolcak bilmiyorum

Ben yurt disindayim bu klomeni türkiyedeki doktorum verdi burda 2 kere baktirdim büyüyomu catliyomu diye hersey yolundaydi catlamayi asiri hissetim cok agrim sancim oldu adet sancisindan fazlaydi.
Sonuç alabildin mi?

Merhaba, adetimin 3.günü doktora gittim estrofem ve klomen başladık klomen günde 2 tane olacak şekilde kullandım bitti,estrofem 28 tane alttan olacak şekilde verdi hergün bir tane. 12.gün 3 yumurtam olmuş 15.36 mm solda dedi, cumartesi tekrar gidicem ama az mı çok mu iyi mi kötü mü değerler bilemedim,birde gün aşırı ilişki dedi sperm kalitesi adına bu şekilde mantıklıymış 24 saatte yenilendiği için spermler. 18mm üzeri oluncada çatlama oluyormuş, araştırdım biraz ama anlayamadım değerler iyi mi kötü mü.. Ne zaman belli olacak birde tutarsa acaba

Eklentiler

• IMG-20220524-WA0036.jpeg
    IMG-20220524-WA0036.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 31
Klomen kullananlar yoruma 🙏❤️
Merhabalaaaarrrr bu ilk klomen denemem :) 5-6 aydır kontrolsüz demiyorduk olmadı, doktoruma çok yalvardım çok ısrar ettim inosiol içeren bi takviye verdi (gynopol) 2 ay kullan yine kalamazsan klomene başlarız diye söz aldım :) bu ay klomene başladık inostole hala devam ediyorum tabii bir de bu 2 aylık süreçte düşük d vitaminimi ve kansızlık sorunumu çözdük ilaçlarla :) bu ay aşırı umutluyum klomenden :) günde 2 dozla başladık biz.. yarın son günüm. Heyecanlıyım pazartesi günü kontrolüm var:)) allahım isteyen herkes hayırlı haberleri bir an önce alsın alalımmmm :)))

Merhabalaaaarrrr bu ilk klomen denemem :) 5-6 aydır kontrolsüz demiyorduk olmadı, doktoruma çok yalvardım çok ısrar ettim inosiol içeren bi takviye verdi (gynopol) 2 ay kullan yine kalamazsan klomene başlarız diye söz aldım :) bu ay klomene başladık inostole hala devam ediyorum tabii bir de bu 2 aylık süreçte düşük d vitaminimi ve kansızlık sorunumu çözdük ilaçlarla :) bu ay aşırı umutluyum klomenden :) günde 2 dozla başladık biz.. yarın son günüm. Heyecanlıyım pazartesi günü kontrolüm var:)) allahım isteyen herkes hayırlı haberleri bir an önce alsın alalımmmm :)))
Amin insallah sonuc nasil peki varmi gebelik? :)

Yumurta catlayinca da kist olabiliyor mu. Bilgi verir misin bu konuda bana da. Kafam karıştı
Klomen bana her seferinde kist yapti her seferindede adet ile attim ama bu seferki büyük 5 cm olmamisti hic. Tabikide kist olabiliyor catladikdan sonra bana oldu iste gecen ay almistim ama herkesde olcak diye bisey yok tabiki ben zaten polikistik overliyim.

Klomen bana her seferinde kist yapti her seferindede adet ile attim ama bu seferki büyük 5 cm olmamisti hic. Tabikide kist olabiliyor catladikdan sonra bana oldu iste gecen ay almistim ama herkesde olcak diye bisey yok tabiki ben zaten polikistik overliyim.
Ya ben yumurta catlayinca olmaz sanıyordum. Korktum şuan. Artı ben dr onermeden kullanıyorum klomeni :bicak:

Back