Ben ilk kullandığımda 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 18 bir yumurta vardı iki gün sonra vur demişti. Şimdi de ne yapacağım hakkında karar veremedim. Acaba yumurtalar her ay aynı mı büyür değişir mi sizinkiler geç büyüyor sanırımUmudunu kaybetme. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim öyle denk gelmişti geç gittim anca büyümüştü yumurtalar. benim doktorum 5 gün kullan 5 gün ara ver gel demişti o gün istenilen boyuta ulaşmamıştı 2 gün sonra gittim yeniden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏
- Konu Sahibi eftu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence aynı büyümez benim geç büyüyordu. Hafta sonu girmeden gidin doktora erken geldim diyinBen ilk kullandığımda 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 18 bir yumurta vardı iki gün sonra vur demişti. Şimdi de ne yapacağım hakkında karar veremedim. Acaba yumurtalar her ay aynı mı büyür değişir mi sizinkiler geç büyüyor sanırım
Hiç iğne vurmasam ne olur acaba doktora gitmesemBence aynı büyümez benim geç büyüyordu. Hafta sonu girmeden gidin doktora erken geldim diyin
İmkanın varsa özele git çünkü alttan muayene edip bakıcak yumurtan istenilen boyuttaysa en azından vur der sana bide vurulması gereken boyuta gelmemişse şimdi ne bileyim sana muayeneye gittiğin de yumurtanın kaç mm olduğuyla ilgili bişey dedi miBen devlete gidiyorum 5 kullandım iki gün ara ver gel dedi ama haftasonuna denk geliyor gittiğimde geç kalmamak için acaba erkenden vursam mı dedim. Eczaneye sordum biz satıyoruz ama önermiyoruz dediler
İnşallah canım benimUmudunu kaybetme. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim öyle denk gelmişti geç gittim anca büyümüştü yumurtalar. benim doktorum 5 gün kullan 5 gün ara ver gel demişti o gün istenilen boyuta ulaşmamıştı 2 gün sonra gittim yeniden
Olur olur allahın izniyle rabbim büyük az da olsa içimizi ferah tutmaya çalışçaz ne yapalımAy inşallah doktor bu ay gelişmez dedide ne yapalibir bir umut işte Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bu arada günde 3 tane havuç çatlamasına yardımcı olmak İçin ve yiyebiliyorsan avakado ye oda yumurtalar İçinAy inşallah doktor bu ay gelişmez dedide ne yapalibir bir umut işte Rabbim isteyen herkese versin inşallah
8 bir tarafta 7 bi tarafta folikül var dedi sanırım. Tam bilgi vermiyorlar. Adetin 4.gününde klomen kullanmaya başladım. O an aklıma gelmedi hiç haftasonuna denk gelişi.İmkanın varsa özele git çünkü alttan muayene edip bakıcak yumurtan istenilen boyuttaysa en azından vur der sana bide vurulması gereken boyuta gelmemişse şimdi ne bileyim sana muayeneye gittiğin de yumurtanın kaç mm olduğuyla ilgili bişey dedi mi
Anladım daha büyümesine var yanlış hatırlamıyorsam 2 günde 1 mm mi 2 günde 2mm mi ne büyüyormuş8 bir tarafta 7 bi tarafta folikül var dedi sanırım. Tam bilgi vermiyorlar. Adetin 4.gününde klomen kullanmaya başladım. O an aklıma gelmedi hiç haftasonuna denk gelişi.
İlk klomen kullandığımda istenilen boyuta gelmişti 2 gün ara verip gidip muane olduğumda. O yüzden eğer şimdi de öyle olursa tahmini cumartesi pazara denk geliyorAnladım daha büyümesine var yanlış hatırlamıyorsam 2 günde 1 mm mi 2 günde 2mm mi ne büyüyormuş
Aynen şüpheli durum ya devlet sıkıntı. Akıntı ağrıdan anlaşılmazsa pazartesi gideyim en iyisiŞu devletin hafta sonu olmaması işte işi bozuyor her zaman özel imkanı da olmuyor şimdi nedesek olmucak gelir mi o boyuta gelmez mi gelsede kendiliğinden çatlamış olur mu
- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 98
- 32
Teşekkür ederimBu arada günde 3 tane havuç çatlamasına yardımcı olmak İçin ve yiyebiliyorsan avakado ye oda yumurtalar İçin
Canımm ne yaptin gittinmi doktora. Ben bugun gittim hicbir ise yaramamış klomen persembe tekrar çağırdı bakalım ne olacakAminnn kuzum benim hepimiz en kısa zaman da alalım inşallah güzel haberler sende kendine iyi bak ben teşekkür ederim nedemek her zaman burdayım aklına bişey takılırsa yaz
Yok kuzum daha gitmedim adetim yarın eğer olmazsam bi kaç gün daha bekleyip test vermeye gidicem klomen işe yaramadığı zaman ondan daha kuvvetli bi hap varmış onu veriyolarmış belki de öyle yapar haber ver bana daCanımm ne yaptin gittinmi doktora. Ben bugun gittim hicbir ise yaramamış klomen persembe tekrar çağırdı bakalım ne olacak
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda insallahYok kuzum daha gitmedim adetim yarın eğer olmazsam bi kaç gün daha bekleyip test vermeye gidicem klomen işe yaramadığı zaman ondan daha kuvvetli bi hap varmış onu veriyolarmış belki de öyle yapar haber ver bana da
İnşallah kuzum inşallahTamam canım hayırlısı olsun hakkımızda insallah
- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
canım selam, hamilelik olmadı maalesef 2 kucuk kist olustu. bu ay tedaviye ara verecegiz dedi doktor, ben de ozaman bu ay hsg cektirelim dedim tamam dedi, dün yaptırdım. kist ler icin kendiliğinden gider dedi, gebelik olusmasına engel degil sen bu ay denemeye devam et dedi. acıkcası kafam rahat bu ay, klomen catlatma ignesi olunca ilişki gününü cok stres yapıyorum, eşimi gün asırı iliskiye ikna etmek icin cabala dur :)Bizlere haber ver canım inşallah gönlüne göre versin rabbim
Bende elendim bu ay hoşgeldin kader arkadaşım Hadi bakalım kafan rahatsa bu ay allahın izniyle tutar inşallah ama hsg yi ihmal etme kesin çektir inşallah temiz çıkar oda gelsin Mart ayı bebiş haberleri hsgyi bana haber ver merak ederimcanım selam, hamilelik olmadı maalesef 2 kucuk kist olustu. bu ay tedaviye ara verecegiz dedi doktor, ben de ozaman bu ay hsg cektirelim dedim tamam dedi, dün yaptırdım. kist ler icin kendiliğinden gider dedi, gebelik olusmasına engel degil sen bu ay denemeye devam et dedi. acıkcası kafam rahat bu ay, klomen catlatma ignesi olunca ilişki gününü cok stres yapıyorum, eşimi gün asırı iliskiye ikna etmek icin cabala dur :)