• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏

Merhaba canım en azından rahim duvarınızda sıkıntı yok öyle düşünün olur inşallah . Benim bir de rahim duvarım ince ne yaptıysam kalınlaşmıyor kafama çok takılıyor nolcak bilmiyorum
Canim rahim inceligi olunca Demir gurubundan yeme icme tüketmelisin et sebze mesela brokoli et suyundan bolca corba nar suyu icmek bildigin kan yapan seyleri tüketmelisin folik asit kullan kullanmiyorsan omega3 ic koenzimq10 icebilirsin yumurta kalitesini arttiriyor. Yaban mersini mesela o kan yapan meyvelerden felan..

Ya ben yumurta catlayinca olmaz sanıyordum. Korktum şuan. Artı ben dr onermeden kullanıyorum klomeni :bicak:
Cok büyük hata yapiyorsun bu doktor kontrölünde kullanilmasi gereken ilac sonucta senin durumunu değerlendirp öyle vermesi gerekir doktorun. kaş yaparken göz cikartmak gibi bisey🤦‍♀️🤣 belki süpriz olur oda belli olmazda tabiki🤣ama kullanma gercekten kist yapabiliyor korkutmak icin demiyorum korunma haplari bile kist yapiyor ama sen bi an evvel doktoruna görün eger hersey yolundaysa böyle bir ilac var deneyebilirmiyiz diye sorarsin ..

Merhaba canım en azından rahim duvarınızda sıkıntı yok öyle düşünün olur inşallah . Benim bir de rahim duvarım ince ne yaptıysam kalınlaşmıyor kafama çok takılıyor nolcak bilmiyorum
Canim rahim duvarinda sknti yok yumurtaliklarda sknti var benim oda ugrastiriyor 🤷‍♀️ bide senin adetin düzenlimi? Düzensiz ise bi ilac önerecegim hem adet sökücü hemde gebeligin tutunmasina yardimci ama adetin düzenliyse o ilac ile bozulmasin düzenin

Klomen bana her seferinde kist yapti her seferindede adet ile attim ama bu seferki büyük 5 cm olmamisti hic. Tabikide kist olabiliyor catladikdan sonra bana oldu iste gecen ay almistim ama herkesde olcak diye bisey yok tabiki ben zaten polikistik overliyim.
bana da kist yaptı ve çatlama olduktan sonrada oldu kist 10 aylık evliyim gebelik olmuyor çok üzülüyorum

Cok büyük hata yapiyorsun bu doktor kontrölünde kullanilmasi gereken ilac sonucta senin durumunu değerlendirp öyle vermesi gerekir doktorun. kaş yaparken göz cikartmak gibi bisey🤦‍♀️🤣 belki süpriz olur oda belli olmazda tabiki🤣ama kullanma gercekten kist yapabiliyor korkutmak icin demiyorum korunma haplari bile kist yapiyor ama sen bi an evvel doktoruna görün eger hersey yolundaysa böyle bir ilac var deneyebilirmiyiz diye sorarsin ..
Şuan adetime 2 gün var. Bakalım durum ne olacak:) ona göre olmadi giderim dr a

bana da kist yaptı ve çatlama olduktan sonrada oldu kist 10 aylık evliyim gebelik olmuyor çok üzülüyorum
Ohoo 10 aylik evlisin 3 yildir ugrasiyorum canim bu is öyle kolay degil eger bir sknti varsa zamaninda tedavi olmak lazm ben cok gec kaldim gerekeni zamaninda yap ve cok iyi doktor şart ben femara diye ilac duydum istersen doktoruna sor klomene benzer bir ilac ama daha etkiliymis lütfen kendi basina almaya kalkma herhangi baska bir kist yada kanama yaptirabilir bünyeden bünyeye fark gösterebilir.

Ohoo 10 aylik evlisin 3 yildir ugrasiyorum canim bu is öyle kolay degil eger bir sknti varsa zamaninda tedavi olmak lazm ben cok gec kaldim gerekeni zamaninda yap ve cok iyi doktor şart ben femara diye ilac duydum istersen doktoruna sor klomene benzer bir ilac ama daha etkiliymis lütfen kendi basina almaya kalkma herhangi baska bir kist yada kanama yaptirabilir bünyeden bünyeye fark gösterebilir.
yok yok asla kafama göre almam doktorum nasıl diyorsa o şekilde inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Canim rahim duvarinda sknti yok yumurtaliklarda sknti var benim oda ugrastiriyor 🤷‍♀️ bide senin adetin düzenlimi? Düzensiz ise bi ilac önerecegim hem adet sökücü hemde gebeligin tutunmasina yardimci ama adetin düzenliyse o ilac ile bozulmasin düzenin
Aslında adetlerim düzenli ama şu son ay geç oldum 40 günde . Diğer zamanlar kendim adet oluyodum

Aslında adetlerim düzenli ama şu son ay geç oldum 40 günde . Diğer zamanlar kendim adet oluyodum
KoenzimQ10 oemga3 kullan canim ben 1 sene adet görmedim baska ilac ile tedavi gördüm simdi bu iki vitaminle 3 aydir günü gününe adet oluyorum koenzimQ10 vitamini hücreleri yeniliyor yumurta kalitesini artiriyor istersen inofolic kombi kullanabilirsin yada prowoman saşe toz suyun icine karistirilip iciliyo adet düzensizligi icin dediklerimi kullan canim hic zarari yok emin olabilirsin

yok yok asla kafama göre almam doktorum nasıl diyorsa o şekilde inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Aynen canim sor belkide verir sana yani , ohoo dediysem kötü amacli degil daha cok yeni evlisiniz belkide stressden olmuyordur inan stressden cocugu olmayani cok güzel dualar icin tsk ederim insallah bizimde kucagmiz boş kalmaz🧿🙏

KoenzimQ10 oemga3 kullan canim ben 1 sene adet görmedim baska ilac ile tedavi gördüm simdi bu iki vitaminle 3 aydir günü gününe adet oluyorum koenzimQ10 vitamini hücreleri yeniliyor yumurta kalitesini artiriyor istersen inofolic kombi kullanabilirsin yada prowoman saşe toz suyun icine karistirilip iciliyo adet düzensizligi icin dediklerimi kullan canim hic zarari yok emin olabilirsin
Prowomen kullanıyorum canım ama koenzimQ10 kullanmadım ama bir bakayım ona da

Merhaba, adetimin 3.günü doktora gittim estrofem ve klomen başladık klomen günde 2 tane olacak şekilde kullandım bitti,estrofem 28 tane alttan olacak şekilde verdi hergün bir tane. 12.gün 3 yumurtam olmuş 15.36 mm solda dedi, cumartesi tekrar gidicem ama az mı çok mu iyi mi kötü mü değerler bilemedim,birde gün aşırı ilişki dedi sperm kalitesi adına bu şekilde mantıklıymış 24 saatte yenilendiği için spermler. 18mm üzeri oluncada çatlama oluyormuş, araştırdım biraz ama anlayamadım değerler iyi mi kötü mü.. Ne zaman belli olacak birde tutarsa acaba
Merhaba, estrofeni neden veriyor Dr lar?
Amh, fsh, E2 değerlerin nasıldı?

Merhaba, estrofeni neden veriyor Dr lar?
Amh, fsh, E2 değerlerin nasıldı?
Askim o ilaç normalde ağızdanmış ben alttan alıyorum muhtemelen benim yumurtlamada sorun var diye verdi çünkü 3 değer normal dışıydı,amh ne oluyor bide onu bilmiyorum,bi muayene etti bide kan verdim ben o kadar ekstra baska test yaptırmadı,ama o ilaç işe yaradı diye düşünüyorum beklediği etkiler var ağrı akıntı vs gibi

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-26-20-21-37-704_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-26-20-21-37-704_com.android.chrome.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2022-05-26-20-21-32-003_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-26-20-21-32-003_com.android.chrome.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 34
Prowomen kullanıyorum canım ama koenzimQ10 kullanmadım ama bir bakayım ona da
Cok iyi birakma prowomani istersen Ilunga -F al icinde koenzimde var ama tanesi yalan olmasin 300 tl galiba onu alirsan prowoman gerek kalmaz Ama eger pahali gelirsede eczanelerde Osende markasi var hem onun koenzimq10 ve omega3 unu alirsin uyguna gelir ama prowomanida birakma iciyosan inositol var icinde o cok yardimci bir vitamin. Ben her önüme geleni ictgm icin biliyorum🤣 senede 1 kez adet olan biri olarak söylyrm suan ilacsiz 3 cu kez kendilgmden adet oldum bugun sadece bu 3 vitamin ile.

Cok iyi birakma prowomani istersen Ilunga -F al icinde koenzimde var ama tanesi yalan olmasin 300 tl galiba onu alirsan prowoman gerek kalmaz Ama eger pahali gelirsede eczanelerde Osende markasi var hem onun koenzimq10 ve omega3 unu alirsin uyguna gelir ama prowomanida birakma iciyosan inositol var icinde o cok yardimci bir vitamin. Ben her önüme geleni ictgm icin biliyorum🤣 senede 1 kez adet olan biri olarak söylyrm suan ilacsiz 3 cu kez kendilgmden adet oldum bugun sadece bu 3 vitamin ile.
Tamamdır teşekkür ederim 🌸 sizde de pcos var dmi

Back