güzel düşünelim güzel olsun canımBende elendim bu ay hoşgeldin kader arkadaşımHadi bakalım kafan rahatsa bu ay allahın izniyle tutar inşallah ama hsg yi ihmal etme kesin çektir inşallah temiz çıkar oda gelsin Mart ayı bebiş haberleri hsgyi bana haber ver merak ederim
Ee sıkıntı yok demi hsg degüzel düşünelim güzel olsun canımdün cektirdim canım hsg yi. inşallah mart ta hepimiz güzel haberler veririz. bu ay hamilelik olmazsa önümüzdeki ay doktoruma soracagım, klomen yerine femara ya da yumurta geliştirici igne mi kullansak acaba diye. hayırlısı hakkımızda
yok cok sukur tüpler acık cıktı, sen cektirmiş miydinEe sıkıntı yok demi hsg de
Oh çok sevindim hsg yarasın sana bu ay inşallahhhhhhh yok kuzum bende isticem bu ay doktordan bakalımyok cok sukur tüpler acık cıktı, sen cektirmiş miydin
çok sagol canım, ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama mutlaka cektir. doktor bana 2 ay daha tedavi deneyelim olmazsa cektirelim demişti ama malum kistler sebebiyle zorunlu ara verince ben ısrar ettim oyle cekti. kafam rahat şimdi cok sukurOh çok sevindim hsg yarasın sana bu ay inşallahhhhhhh yok kuzum bende isticem bu ay doktordan bakalım
Baya oldu kuzum benim de çektirmem gerekiyor muhakkak hakkımız da hayırlısı olsun inşallah Güzel haberlerini bekliyorumçok sagol canım, ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama mutlaka cektir. doktor bana 2 ay daha tedavi deneyelim olmazsa cektirelim demişti ama malum kistler sebebiyle zorunlu ara verince ben ısrar ettim oyle cekti. kafam rahat şimdi cok sukur
Canım bana da sabah 1 akşam 2 verdi nasıl yaptın pazartesi başlıcam sonra 28 inde yumurta takibine git dediBende varım bugün birinci günüm ama doktorum günde üç defa beş gün kullanmamı istedi. Beş gün bekleyip sonrasında kontrole gel dedi
Canım klomen bittikten ne zaman sonra ilişkiye başladınız bana aşılama önerdi ama aşılama yaptıramıcam kendim denemek istiyorum klomen bittikten ne zaman sonra ilişki oluyorcanım selam, hamilelik olmadı maalesef 2 kucuk kist olustu. bu ay tedaviye ara verecegiz dedi doktor, ben de ozaman bu ay hsg cektirelim dedim tamam dedi, dün yaptırdım. kist ler icin kendiliğinden gider dedi, gebelik olusmasına engel degil sen bu ay denemeye devam et dedi. acıkcası kafam rahat bu ay, klomen catlatma ignesi olunca ilişki gününü cok stres yapıyorum, eşimi gün asırı iliskiye ikna etmek icin cabala dur :)
Ben adetin ucuncu günü başladım beş gün günde üç kez kulllan beş gün bekle gel dedi gittim ama 13 mm olmuş gelişmemiş dedi iğne yaptirmadimCanım bana da sabah 1 akşam 2 verdi nasıl yaptın pazartesi başlıcam sonra 28 inde yumurta takibine git dedi
Doğru düzgün anlatmadı soru sordum tersledi şimdi kendi kendime bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum birde üstüne zaten para verdim özel hastane şikayet edicem stresim zaten yeterince var işten izin alıp gidemiyorum doktora para verip geldiğim doktorda beni tersliyor soru sordum diye çok kızgın ve üzgünümBen adetin ucuncu günü başladım beş gün günde üç kez kulllan beş gün bekle gel dedi gittim ama 13 mm olmuş gelişmemiş dedi iğne yaptirmadim
Canım klomen bittikten ne zaman sonra ilişkiye başladınız bana aşılama önerdi ama aşılama yaptıramıcam kendim denemek istiyorum klomen bittikten ne zaman sonra ilişki oluyor
Kuzum hem para verip hem ona gitmeye devam etme eğer yakınlarında başka bi doktor varsa zaten devlet hastaneleri yeterince tersliyor bir de paranla mı azarlanacaksın seni klomene kaçıncı günü başlattı onu söyle bana ona göre bildiklerimi aktarayım sanaDoğru düzgün anlatmadı soru sordum tersledi şimdi kendi kendime bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum birde üstüne zaten para verdim özel hastane şikayet edicem stresim zaten yeterince var işten izin alıp gidemiyorum doktora para verip geldiğim doktorda beni tersliyor soru sordum diye çok kızgın ve üzgünüm
Dün akşam adet oldum pazartesi başla dedi sabah 1 akşam 2Kuzum hem para verip hem ona gitmeye devam etme eğer yakınlarında başka bi doktor varsa zaten devlet hastaneleri yeterince tersliyor bir de paranla mı azarlanacaksın seni klomene kaçıncı günü başlattı onu söyle bana ona göre bildiklerimi aktarayım sana
Yaşadığım yerde doktor sıkıntısı var özelde yok devlete de gidemiyorum izin vermiyorlar çok zorlanıyorum anlayacağınız birde azar işittim paramlaKuzum hem para verip hem ona gitmeye devam etme eğer yakınlarında başka bi doktor varsa zaten devlet hastaneleri yeterince tersliyor bir de paranla mı azarlanacaksın seni klomene kaçıncı günü başlattı onu söyle bana ona göre bildiklerimi aktarayım sana
Sıkma canını yemek yapıyorum bir iki saate kadar sana anlatıcam bildiklerimi inşallah faydası olur merak etme bende aynı şeyleri yaşadımYaşadığım yerde doktor sıkıntısı var özelde yok devlete de gidemiyorum izin vermiyorlar çok zorlanıyorum anlayacağınız birde azar işittim paramla
Adetin bittiği an ilişkiyi dilediğin her zaman yaşayabilirsin herhangi bir kısıtlama yok fakat sana ilişki günü vermesi gerekiyordu ben adetim bitti 5. Günü klomene başladım 5 gün çift doz 3 gün sonra bana ilişki önerdi 5 gün boyunca ilişki sonra kontrole geleceksin dedi gittim yumurtamı kontrol etti 3 gün sonra tekrar kontrole gittim iğne yazdı çatlatma iğnesi 2 gün sonra vurulcaksın dedi iğneden sonra da ilişki önerdi sana yani ilişkiyi klomen kullanırken de klomen kullandıktan sonra da benim gibi yapabilirsin fakat sonrasında muhakkak kontrole çağırması gerekiyor bu arada eğer ovülasyon testi alma imkanın varsa al en azından yumurtluyomusun yumurtan çatlıyor mu ordan takip etsen en azından bu doktor bi arıza çıkarırsa yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun yumurtan büyüdüyse sana iğne vermesi lazım ve ilişki günleri söylemesi lazım yani nasıl böyle bırakabiliyor seniDün akşam adet oldum pazartesi başla dedi sabah 1 akşam 2
Sadece kağıda 28 Şubat hsg yazdı bu pazartesi ilaca başla dedi eşin pazartesi perhize girecek ilişki olmayacak dedi yumurta takibini ne zaman yapıazz yumurtlamam ne zaman olacak hiç bir şey söylemedi soru soracaktım azarladı paramla rezil oldum anlayacağınız. Ben şöyle yapayım pazartesi ilaca başlayım hsg çektireyim atayım buna whatsap tan söylerse şunu şunu yap diye iletişime devam ederim yok ilgilenmedi başka bir kadın doğumcu bulucam artık sizin dediğiniz gibi ovulasyon testi alayım en azından yumurtlamamı kaçırmayım kaçıncı gün olur tahmini adet bittikten sonra yumurtanın çatlaması acabaAdetin bittiği an ilişkiyi dilediğin her zaman yaşayabilirsin herhangi bir kısıtlama yok fakat sana ilişki günü vermesi gerekiyordu ben adetim bitti 5. Günü klomene başladım 5 gün çift doz 3 gün sonra bana ilişki önerdi 5 gün boyunca ilişki sonra kontrole geleceksin dedi gittim yumurtamı kontrol etti 3 gün sonra tekrar kontrole gittim iğne yazdı çatlatma iğnesi 2 gün sonra vurulcaksın dedi iğneden sonra da ilişki önerdi sana yani ilişkiyi klomen kullanırken de klomen kullandıktan sonra da benim gibi yapabilirsin fakat sonrasında muhakkak kontrole çağırması gerekiyor bu arada eğer ovülasyon testi alma imkanın varsa al en azından yumurtluyomusun yumurtan çatlıyor mu ordan takip etsen en azından bu doktor bi arıza çıkarırsa yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun yumurtan büyüdüyse sana iğne vermesi lazım ve ilişki günleri söylemesi lazım yani nasıl böyle bırakabiliyor seni
Hsg çekilecekse süper olur kuzum en azından boşa çaba harcamamış olursun çünkü en başta yapılması gereken şey ama hem yumurta büyütme hapı verip hem hsg herşeyi birbirine karıştırmış napmış anlamadım adeti düzenli olanların 28 günde bir görenlerin adetten sonra yaklaşık 2 hafta sonra yumurtlama olur diyolar ama bunu bilemiyoruz her ay aynı zamanda olmuyor malesef sen en iyisi adetin bittiği gün temizlen ve ovülasyon yapmaya başla ilgilenmezse de doktor bulana kadar hiç sıkıntı yapma zaten hsg çekilecek klomeni de içiceksin ya şöyle yap mesela yumurtlamayı görene kadar bi gün yap bir gün dinlen bu şekilde yumurtlama gününe kadar git yumurtlama gününü gördüğün gün ilişki yaşa çatlamayı görene kadar ilişkiye hergün günde bir sefer olmak üzere birlikte ol ve çatladıktan sonra da ilişki yaşa 2 gün ondan sonra istediğin zaman yap yada yapma eşinin de neden perhize sokuyor ki sperm testi mi verecek eşin zaten sen adetliyken eşin perhize girmiş olacakSadece kağıda 28 Şubat hsg yazdı bu pazartesi ilaca başla dedi eşin pazartesi perhize girecek ilişki olmayacak dedi yumurta takibini ne zaman yapıazz yumurtlamam ne zaman olacak hiç bir şey söylemedi soru soracaktım azarladı paramla rezil oldum anlayacağınız. Ben şöyle yapayım pazartesi ilaca başlayım hsg çektireyim atayım buna whatsap tan söylerse şunu şunu yap diye iletişime devam ederim yok ilgilenmedi başka bir kadın doğumcu bulucam artık sizin dediğiniz gibi ovulasyon testi alayım en azından yumurtlamamı kaçırmayım kaçıncı gün olur tahmini adet bittikten sonra yumurtanın çatlaması acaba
Eşimde sperm azlığı hareket azlığı vardı o yüzden verdi sanırım kür kullanıyor İbrahim Saraçoğlunun ben şöyle yapsam hsg çektireyim klomen bu ay kullanmayın hiç riske atmayım durumumu eşimin de spermleri yükselsin bu sırada ben önümüzdeki adette klomene başlayıp yumurta takibi yaptıracak sağlam bir doktor bulayım hem klomenim boşa gitmesin hem de hsg sonucunu bi göreyim hsg sonrası hamile kalan da varmış kafam allak bullak olduHsg çekilecekse süper olur kuzum en azından boşa çaba harcamamış olursun çünkü en başta yapılması gereken şey ama hem yumurta büyütme hapı verip hem hsg herşeyi birbirine karıştırmış napmış anlamadım adeti düzenli olanların 28 günde bir görenlerin adetten sonra yaklaşık 2 hafta sonra yumurtlama olur diyolar ama bunu bilemiyoruz her ay aynı zamanda olmuyor malesef sen en iyisi adetin bittiği gün temizlen ve ovülasyon yapmaya başla ilgilenmezse de doktor bulana kadar hiç sıkıntı yapma zaten hsg çekilecek klomeni de içiceksin ya şöyle yap mesela yumurtlamayı görene kadar bi gün yap bir gün dinlen bu şekilde yumurtlama gününe kadar git yumurtlama gününü gördüğün gün ilişki yaşa çatlamayı görene kadar ilişkiye hergün günde bir sefer olmak üzere birlikte ol ve çatladıktan sonra da ilişki yaşa 2 gün ondan sonra istediğin zaman yap yada yapma eşinin de neden perhize sokuyor ki sperm testi mi verecek eşin zaten sen adetliyken eşin perhize girmiş olacak
Valla süper olur dediğin gibi yani ben de söylicektim ama diyemedimEşimde sperm azlığı hareket azlığı vardı o yüzden verdi sanırım kür kullanıyor İbrahim Saraçoğlunun ben şöyle yapsam hsg çektireyim klomen bu ay kullanmayın hiç riske atmayım durumumu eşimin de spermleri yükselsin bu sırada ben önümüzdeki adette klomene başlayıp yumurta takibi yaptıracak sağlam bir doktor bulayım hem klomenim boşa gitmesin hem de hsg sonucunu bi göreyim hsg sonrası hamile kalan da varmış kafam allak bullak olduklomen de büyütse mi yumurtamı karıştı iyice
Eşimde sperm azlığı hareket azlığı vardı o yüzden verdi sanırım kür kullanıyor İbrahim Saraçoğlunun ben şöyle yapsam hsg çektireyim klomen bu ay kullanmayın hiç riske atmayım durumumu eşimin de spermleri yükselsin bu sırada ben önümüzdeki adette klomene başlayıp yumurta takibi yaptıracak sağlam bir doktor bulayım hem klomenim boşa gitmesin hem de hsg sonucunu bi göreyim hsg sonrası hamile kalan da varmış kafam allak bullak olduklomen de büyütse mi yumurtamı karıştı iyice
Valla süper olur dediğin gibi yani ben de söylicektim ama diyemedimaynen dediğin gibi diğer aya sağ selamet başlayın inşallah eşine de sana da şifa olur sen hiç kafanı karıştırma o doktora da bence birdaha gitme kuzum başka doktor araştır hsg ni çektir inşallah güzel sonuçlar çıkar ovülasyon testine de şimdi para verip söyleme zaten düzgün bi doktor bulursan bunun takibini o yapacak önümüzde ki aya güzel başla evet hsg sonrası hamile kalan çooook dilerim en kısa zaman da sende kalırsın kafana takılan bişey oldumu yaz elimden geldiğince bildiğim bişeyse yardımcı olmaya çalışırım hsg sonucunu da mutlaka yaz merak ederim hayırlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?