Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏

Tamamdır teşekkür ederim sizde de pcos var dmi
Süper insallah güzel sonuc alirsin sende. Evet ya malesef var yarin yine kan vercem ona görede bir yol izlenim olcak yurt disindaym bisey anladiklari yok normalde doktorum istanbulda benim karma karisik işler tek dilegim saglikli eli ayagi düzgün bir evlat..

Anladım . Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alalim inşallah

Kızlar ya aşırı sancılarım var. Bugun 29. Günüm henüz adet olmadım. Klomen kullanmıştım ben de. Klomen kullandigin ay kesinlikle gecikme olmaz günü gününe adet gelir diye duymuştum. Var mi bir bilginiz kızlar

Normalde evet adet olmaliydin eger gectiyse ya kist oluşmustur kii ben kist oluşmasina ragmen adet oldum kisiden kisiye degisir aslinda. Klomen bana her ay kist yapiyodu her ay adetle atiyodum bu seferki 5 cm. Adetle atilmz heralde. sen test yaptinmi canim? Yada muayene oldunmu? Bence evde bir test yap artimed yada miratech bir gebelik testi al onlar güzel testler aslinda iyi sonuc alirsin umarim.

Ayyy benim daha var ama tabiiki haber veririm :) pazartesi yumurta kontrolüne gideceğim sonra bakalım :)
Havuc ye tatlim yumurta catlamasina yardimci olur öyle soy ye kendine gercekten etkili bide avakado inanilmaz yumurtlama yaptiriyor folik asit deposu aklinda bulunsun unutma sakin yaz pazartesi cok heycanli

Havuc ye tatlim yumurta catlamasina yardimci olur öyle soy ye kendine gercekten etkili bide avakado inanilmaz yumurtlama yaptiriyor folik asit deposu aklinda bulunsun unutma sakin yaz pazartesi cok heycanli
Aaayy mesajı okumamla buzdolabına koşturdum havuç iyidir denensin bakalım yaaaa acaba içerde neler oluyoooooo senin ne durum bugün

Aaayy mesajı okumamla buzdolabına koşturdum havuç iyidir denensin bakalım yaaaa acaba içerde neler oluyoooooo senin ne durum bugün
Iyi yaptin canim havuc avakado geexekten erkili etkisini görmüstüm ben , Benim durum suan iyi sayilir 3 gün önce adet oldm canim adet düzensizligim vardi yerine oturmaya basladi bunada şükür

Iyi yaptin canim havuc avakado geexekten erkili etkisini görmüstüm ben , Benim durum suan iyi sayilir 3 gün önce adet oldm canim adet düzensizligim vardi yerine oturmaya basladi bunada şükür
Doktorum adet olduğun sürece korkma der hep :) maşallah diyelim inşallah en yakın zamanda bir sürü yumoşşlar nasip olur :)

bende omepa10 almıstım,
sen suan neler kullanıyorsun pekı canım ? ayrı sekılde

bende omepa10 almıstım,
sen suan neler kullanıyorsun pekı canım ? ayrı sekılde
Selamlar canim umarım hersey yolundadır
Venatura nin q10 200 mg
Nutraxin multivitamin
Venatura D3K2
Resveratrol 200 mg
Krilom balikyagi
bunlara ek olarak
Adetin ilk 15 günü dimplus
Adetin 15.gununden sonra bromelain.
Vitaminlere ek olarak arisutu bal polen propolis karışımı kullanıyorum

selam canım,çok sukur ıyıyım .
tesekkur ederımm,, şifa olsun ınsallaahhh.
bende omepaQ10, Supradyn mutlıvıtamın, balık yagı , d vitamini , arısutu bal propolıs kullanıyorum.
krılom dusunuyorum, bırde q10 ayrı kullanılmalı dıye okudum bakalım bıseyler yapcam kullandıklarım bıtsınde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…