Süper insallah güzel sonuc alirsin sende. Evet ya malesef var yarin yine kan vercem ona görede bir yol izlenim olcak yurt disindaym bisey anladiklari yok normalde doktorum istanbulda benimTamamdır teşekkür ederimsizde de pcos var dmi
Sadece Fsh yi anladım iyi.Amh yok sanırım
Anladım . Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alalim inşallahSüper insallah güzel sonuc alirsin sende. Evet ya malesef var yarin yine kan vercem ona görede bir yol izlenim olcak yurt disindaym bisey anladiklari yok normalde doktorum istanbulda benimkarma karisik işler tek dilegim saglikli eli ayagi düzgün bir evlat..
Normalde evet adet olmaliydin eger gectiyse ya kist oluşmustur kii ben kist oluşmasina ragmen adet oldum kisiden kisiye degisir aslinda. Klomen bana her ay kist yapiyodu her ay adetle atiyodum bu seferki 5 cm. Adetle atilmz heralde.Kızlar ya aşırı sancılarım var. Bugun 29. Günüm henüz adet olmadım. Klomen kullanmıştım ben de. Klomen kullandigin ay kesinlikle gecikme olmaz günü gününe adet gelir diye duymuştum. Var mi bir bilginiz kızlar
Ayy inşallah düzelirsiniz yaa nasip bi dahaki ay olur inşallah10 gün sonra testte belli olur artik bana klomen kist yapti suab 5 cm ve 3 cu denememdi .. :))
Insallah canimAyy inşallah düzelirsiniz yaa nasip bi dahaki ay olur inşallah
Ayyy benim daha var ama tabiiki haber veririm :) pazartesi yumurta kontrolüne gideceğim sonra bakalım :)Insallah canimsen sonuc alinca yazarmisn merak ettim :)
Havuc ye tatlim yumurta catlamasina yardimci olur öyle soy ye kendine gercekten etkili bide avakado inanilmaz yumurtlama yaptiriyor folik asit deposu aklinda bulunsunAyyy benim daha var ama tabiiki haber veririm :) pazartesi yumurta kontrolüne gideceğim sonra bakalım :)
Aaayy mesajı okumamla buzdolabına koşturdumHavuc ye tatlim yumurta catlamasina yardimci olur öyle soy ye kendine gercekten etkili bide avakado inanilmaz yumurtlama yaptiriyor folik asit deposu aklinda bulunsununutma sakin yaz pazartesi cok heycanli
Iyi yaptin canim havuc avakado geexekten erkili etkisini görmüstüm ben , Benim durum suan iyi sayilir 3 gün önce adet oldm canim adet düzensizligim vardi yerine oturmaya basladi bunada şükürAaayy mesajı okumamla buzdolabına koşturdumhavuç iyidir denensin bakalım yaaaa acaba içerde neler oluyoooooo senin ne durum bugün
Doktorum adet olduğun sürece korkma der hep :) maşallah diyelim inşallah en yakın zamanda bir sürü yumoşşlar nasip olur :)Iyi yaptin canim havuc avakado geexekten erkili etkisini görmüstüm ben , Benim durum suan iyi sayilir 3 gün önce adet oldm canim adet düzensizligim vardi yerine oturmaya basladi bunada şükür❤
bende omepa10 almıstım,Dimplus icin bir link gönderiyorum canım ben bilimsel olarak cok anlatamam ama kadınlarda ostrojen seviyesini saglıklı bir sekilde artırmak icin kullanılıyor, fonksiyonel.com diye bir site var ordan almıstım.
bromelain ın asıl amacı da vucutta ödem ve enfeksiyon varsa onun azaltılmasını saglıyor bunun yanında kadınlarda ostrojen ve diger hormonları dengelemeye yardımcı oluyor, ayrıca adet sancılarını hafifletmeye yarıyor.
omepa q10 icin saglıklıyasiyoruz.com instagram da takip edebilirsin orada anlatıyor , int sitesinde de detaylı anlatıyor:
Q10’un Omega-3 ile bilikte tüketiminde Q10 emiliminin düştüğü tespit edilmiş.
ben de birkaç ay omepa10 kullanmıstım ama şimdi ayrı ayrı kullanmaya basladım.
Selamlar canim umarım hersey yolundadırbende omepa10 almıstım,
sen suan neler kullanıyorsun pekı canım ? ayrı sekılde
selam canım,çok sukur ıyıyım .Selamlar canim umarım hersey yolundadır
Venatura nin q10 200 mg
Nutraxin multivitamin
Venatura D3K2
Resveratrol 200 mg
Krilom balikyagi
bunlara ek olarak
Adetin ilk 15 günü dimplus
Adetin 15.gununden sonra bromelain.
Vitaminlere ek olarak arisutu bal polen propolis karışımı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?