- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.661
Benim 2. Klomen+ catlatma oldu ama ikincide oshh oldum sancim var yani yumurtaliklarim.asiri tepki verdi ve buyudu boylede gebe kalina iliyormussun adetime 5 gunvar bakalim nasippp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi kucaginda sag salim insallah kizmi erkekmi bebisin allahim saglik versinben varım
Canim.sonuc ne oldu gebesin insallahAslinda gerek yok dedi drda ,bn cok yogun calisiorum mesaim oluyo esimin de bnm de. Igne yaparsam en azindan catlama zamanini bilirim iliskiyi denk getiririm dedim. Dr igneye gerek yok dedi bn muayeneden cikip eczaneden alip vurdurdum.Bakalim hayirlisi kesin demiorum artik kumsal, cook hayal kirikligim oldu kismet
5 aylık oldu bile canım oğlum darısı sizlerin başına...Simdi kucaginda sag salim insallah kizmi erkekmi bebisin allahim saglik versin
Rabbim.sana ve ailene bagislasin omru bahti acik olsun insallah diger arkadaslarininda dogmusdur diye dusunuyorum serap derya aynur arkadaslar dan bahsediyorum klomenle hamile kalanlar konusunda takip ettim sizleri o kadar sayfayi heyecanla okudum ve mutlu sonla bitti gebelikler olmus mutluluk olmus cok.duygulandim adiniza5 aylık oldu bile canım oğlum darısı sizlerin başına...
İnşallah canim hayirlisiyla ... Bende ilk bu ay kullanmaya başladım bakalım nasıl etki edecekbende kloneme başladım adetin 4 günde. günde 2 tane kullanıyorum. ikinci klomen denememiz bu inşallah büyür yumurtalarım ve bebeklerim olur :)
Ya kızlar klomen kullanan ve hamile kalan arkadaşlar. Hic agri belirti oldumu ??
Benim sol yumurtaligimin alt tarafinda sızı seklinde bazen hafif agrilar var ama hep ayni yerde dikkat ettmde 2 gecedir ve bugn oldu.
Hamile kalanlar bu gebelige işaretmi hayir umut 0 da kendime inanamiyorum hala nasil tahlil vermedim diye.
Umarım hamişsindir.. Test yaptırsana bugün.. Bizi de haberdar et.. Ben klomenle 2. Aydayım. Bende bekliyorum...
Canim o agri bende de var kasiklarim cook agriyo igne olali 11 gun oldu 11 gundur gecmedi ayriyeten 2 gundur goguslerde dolgunluk hassasiyet de var test yapmak istemiyorum negatif cikcak diye korkuyorumm