- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.681
Bugun 12. gundu kizlar kan verdim hayirlisi bakalim yine negatif gibi geliyo ama nasip artik...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutlandrmak da istemiorum canım ne olacağı belli olmaz ama bnce ağrının olması guzel bşrşey. Dollenme gerçkleşiyorsa ondan ağrı olabilirMerhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtaların olduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey mi ağrıların sebebi ne acaba tutmadidami gene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
umutlandrmak da istemiorum canım ne olacağı belli olmaz ama bnce ağrının olması guzel bşrşey. Dollenme gerçkleşiyorsa ondan ağrı olabilir
tmm işte tutmadığı ay ağrın olmamış. Şuan varsa ağrı belki tuttuğu içindr.ama daha oncede klomen ve catlatma gnesı oldumm agım hıc olmadı ve lk defa bu sefer 2 yumutam olustu acaba benımde tutmadı o yuzdenmı agrıyor
bnde klomenle şuanki gebeliğimi oğrendim. İkinci kullanmamda pozitifti. İlkinde benmde hiç ağrım yokty ve tutmadı ikincide de ben iğne kullanmadım sadece klomen kullandım.daha once hıc agrım olmadıı bu sefer sol yumutalıkta 2 tane yumuta olusmusss 2dusugum varrr dune gore bugun agrım azaldııı ama kokuyorumm
siz çalışmalara devam edin belki yumurta yeni de çatlıordur, yani ne olduğu ancak bat.a gore anlaşılırdokununca ve otururnca baskı var gıbısol tarafta lıskı sırasndada kıst olusmus gbı acı var ama dune gore bugun bayagı azaldı agrımmmm
tmm işte tutmadığı ay ağrın olmamış. Şuan varsa ağrı belki tuttuğu içindr.
siz çalışmalara devam edin belki yumurta yeni de çatlıordur, yani ne olduğu ancak bat.a gore anlaşılır
siz çalışmalara devam edin belki yumurta yeni de çatlıordur, yani ne olduğu ancak bat.a gore anlaşılır
benmde 2 tane oluşuodu ama bir tanesi kuçuk oluyodupekı bır sey soucamm senn kac yumurtan olustuuu cnmmm klomenle
Günde kaç tane ictinizbenmde 2 tane oluşuodu ama bir tanesi kuçuk oluyodu
benim aslında hamile kalmakla ilgili hiç bi problemim yoktu ama sebepsiz bi şekilde 2. Duşuğumden sonra tam 1 yıl gebe kalamadım. Bende arkadaşımın tavsiyesiyle aldım klomeni. Dr onermedi yani. Arkadaşım gunde 2 tane kullanıyordu ben bi problemim olmadığı için 1 tane kullandım.. Benim 2. Ay kullanışımda gebelik oldu arkadaşımın ilk ay kullanışında.Günde kaç tane ictiniz
Bebeğinizi Rabbim size bagislasin inşallah. Bende pko var geçen ay bir tane kullandım büyümesi bu ay iki tane kullancam faydası olur insallahbenim aslında hamile kalmakla ilgili hiç bi problemim yoktu ama sebepsiz bi şekilde 2. Duşuğumden sonra tam 1 yıl gebe kalamadım. Bende arkadaşımın tavsiyesiyle aldım klomeni. Dr onermedi yani. Arkadaşım gunde 2 tane kullanıyordu ben bi problemim olmadığı için 1 tane kullandım.. Benim 2. Ay kullanışımda gebelik oldu arkadaşımın ilk ay kullanışında.
inşlllh canımm benmmBebeğinizi Rabbim size bagislasin inşallah. Bende pko var geçen ay bir tane kullandım büyümesi bu ay iki tane kullancam faydası olur insallah