- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.741
Bütün umutlarım suya düştü kızlar esim yarın aksam uzun yola gidiyor igneyi vurulsamda doktorun dedigi zamanlarda yanimda olmicak malesef cok uzuldum mac baslamadan bitti benim icin bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa sonucu çok merak ettim. Bak şimdi kendimi şartlamıştım pazartesiye kadar gekliycem diye ama...Kızlar ben dayanamadım bugün 11.gün ve kan verdim sonucu bekliyorum
Hadi ya üzüldüm ama sen yinede eşin tanındayken değerlendir. Belli olmaz.Bütün umutlarım suya düştü kızlar esim yarın aksam uzun yola gidiyor igneyi vurulsamda doktorun dedigi zamanlarda yanimda olmicak malesef cok uzuldum mac baslamadan bitti benim icin bu ay
öyle deme vardır bi hayır.Hamile miyim diye umutlanamadım bile (
Canim benim eşimde yok yanımda göreve gitti ayrıca iğneden sonra bende nöbetçi oldum birgün yani inşallah kismetinizde varsa olur inşallahHadi ya üzüldüm ama sen yinede eşin tanındayken değerlendir. Belli olmaz.
Aslında bende bekleyecektim ama aklımdan çıkmıyor haftasonu sınavlarım var çalışmıyorum en azından sonucu göreyimAaaaa sonucu çok merak ettim. Bak şimdi kendimi şartlamıştım pazartesiye kadar gekliycem diye ama...
Bu aksam yumurtalar catlarsa bi sansim var ama sanmiyorum okadar kucukken ignesiz catlicaginiHadi ya üzüldüm ama sen yinede eşin tanındayken değerlendir. Belli olmaz.
Almadın mı daha yumutiAslında bende bekleyecektim ama aklımdan çıkmıyor haftasonu sınavlarım var çalışmıyorum en azından sonucu göreyim
İğne hangi gün belli miBu aksam yumurtalar catlarsa bi sansim var ama sanmiyorum okadar kucukken ignesiz catlicagini
Igneyi bosuna vurulmucam canim ne gerek varCanim benim eşimde yok yanımda göreve gitti ayrıca iğneden sonra bende nöbetçi oldum birgün yani inşallah kismetinizde varsa olur inşallah
cumartezi 20 mm olmuslarsa vericekti canimİğne hangi gün belli mi
3 gün yaşıyor sperm ona göre düşüncumartezi 20 mm olmuslarsa vericekti canim
3 gün yaşıyor sperm ona göreQUOTE]
Evet onu dusunuyorum bende yarin aksam gidicek yola cumartesi verse igneyi bilmiyorimki ya napsam kızlar
0.70 çıktı yok de miAlmadın mı daha yumuti
10 üstü olması gerekiyor diye biliyorum. Ama erken daha bence yükselebilir mi ki0.70 çıktı yok de mi
Bilmiyorum canım inşallah bakalım10 üstü olması gerekiyor diye biliyorum. Ama erken daha bence yükselebilir mi ki
Neden öyle söylüyorsun canım. Çok şükür ne var halimizde.bizim sonumuz ne olacak kızlarr