- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.781
Vallahi ben senin yerinde olsam yaptırırim idrarda pozitif mi peki kaçıncı gün iğneninKendimi tutmaya çalışayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben senin yerinde olsam yaptırırim idrarda pozitif mi peki kaçıncı gün iğneninKendimi tutmaya çalışayım o zaman
İdrarda 9. Gün silik çizgi çıktı kanıda yaptım artıkın aklımda kalıp işimi engelliyordu 1 saate çıkacak sonuçVallahi ben senin yerinde olsam yaptırırim idrarda pozitif mi peki kaçıncı gün iğnenin
Ben çektim kendi isteğimle.hanımlar bana da doktor klomen verdi ama sizler önceden rahim röntgeni çektirdiniz mi
çektirmeyenler de var mıBen çektim kendi isteğimle.
biraz hem de çok gittim doktora utrasonda da canımı yaktılar klomene başlayacağım bakalımKorkuyor musun çektirmeye
Kızlar testi yaptım ama negatif çıkacağına eminim. Hastalığa ait tüm belirtilerim var. Netten takip edecektim ama site açılmıyo
Ben cektirmedim canım nuclear hayilisi oksun canım rabbim gönlündekini versinhanımlar bana da doktor klomen verdi ama sizler önceden rahim röntgeni çektirdiniz mi
çektirmeden mi klomene başladın canımBen cektirmedim canım nuclear hayilisi oksun canım rabbim gönlündekini versin
Evet cektirmeden basladım ama benim sorunum belli siddetli sekilde pkosun dedi doktor oyuzden olmuyor bebisçektirmeden mi klomene başladın canım
Bakırköyde bir laboratuvarda yaptırdım. Acı eşiğim çok düşüktür. Ama hiç farketmedim. Normal alttan muayeneden hiçbir farkı yok.biraz hem de çok gittim doktora utrasonda da canımı yaktılar klomene başlayacağım bakalım
Hepimizi hakkında hayırlısı oldun. Sırf negatifi görmek için yaptırdım hergün kendimi kandırmayayım. Kafam rahatlasın. Gün yakkaştıkça acaba demekten işime yoğunlaşamıyorumBen cektirmedim canım nuclear hayilisi oksun canım rabbim gönlündekini versin
Haklısın sonuc ne olursa olsun belirsizlikten daha iyidirHepimizi hakkında hayırlısı oldun. Sırf negatifi görmek için yaptırdım hergün kendimi kandırmayayım. Kafam rahatlasın. Gün yakkaştıkça acaba demekten işime yoğunlaşamıyorum
Olur olur ben iğneden 2 hün önce birlikte olmuştum doktor sordu ve ertesi hüne verdi. 3 gün yaşıyor sperm demiştiKızlar bende size bisey sorucam esim yarın öğlen gidicek igneden once iliski olsa ise yararmı sizce
Haklısın sonuc ne olursa olsun belirsizlikten daha iyidir
Ne zamana cikicak sonucnucost: 40430892 .!.:Evet evet ilk iğne ya ondan kafam katılık yoksa takılmazdım beklerdim. Ama şimdi acaba var aklımda
Aldın mı sonucu canımEvet evet ilk iğne ya ondan kafam katılık yoksa takılmazdım beklerdim. Ama şimdi acaba var aklımda