- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.761
Neden öyle söylüyorsun canım. Çok şükür ne var halimizde.
hep negatif hep nagatif.. beklemelerin sonu hep hüsran moralim cok bozuluyor artık bunaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden öyle söylüyorsun canım. Çok şükür ne var halimizde.
Doktorumun bana söylediği stres ve olmayacak düşüncesi varsa hiç heveslenme geri atar herşeyi. O nedenle olumlu olacağız
Hiç belirtin var mı?Orasıda öyle ama olmuyor....bn bu aydn cok uumutluyum ama olmazsa cok üzülücm sanrm
Hiç belirtin var mı?
Allah bilir hayırlı olur insallahbizim sonumuz ne olacak kızlarr
Merhaba kızlar bugün öğlen saat 13.40 a doktor u ma randevu aldim
1 ay once Klomen+catlatma ignesi vurulmustum doktor hanim eğer olursa 15 gün sonra gel demisti olmazsa da 1 ay ara verelim yani 1 ay sonra gel dedi olur diye çok umitlendim ama olmadı nasip değilmis zaman i ni Allah biliyor
Al benden de o kadar Bu negatif ler beni benden alıyor içim acıyor resmenhep negatif hep nagatif.. beklemelerin sonu hep hüsran moralim cok bozuluyor artık bunaldım
Hayırlısı olsun canım.. Sıkma tatlı canını.. bu iste de elbet bir hayır vardır.. zamanı gelmemiştir belki de.. Rabbim elbet bizim de yüzümüzü güldürecektir.. :)Günaydın kızlar nasılsınız ben dün üzüldüm esim gidiyor diye tedavi gormesem okadar uzulmezdim onada ama bi umutla ilaçları icip tam yumurtlama zamanı gidicegini öğrenince canım sıkıldı elimde olmadan ama elimizden bişey gelmez sonucta keyfi değil is güç napalım rabbim nasip ettiyse onu bize geri kalan hersey bahane...
Evet canım napalım elimizden bisey gelmez beklemekten baska insallah arkadaşlardan guzel haber alırızHayırlısı olsun canım.. Sıkma tatlı canını.. bu iste de elbet bir hayır vardır.. zamanı gelmemiştir belki de.. Rabbim elbet bizim de yüzümüzü güldürecektir.. :)
inşaallah tatlım.. O ayrı bir sıkıntı bizim için..Ben yinede yarın doktora gidicem anlatıcam durumu bu ay igne vermesin insallah adet zamaninda gelir
Evet gelmezsede getiricez napalım yada hicbisey yapmıcam ruh halime gore artikinşaallah tatlım.. O ayrı bir sıkıntı bizim için..
Canım pazara bisey kalmadı surda bana kalırsa bekle varsada gebelik hormonu yukselmis olur en azındanKızlar sizce gidip kan testi yapsam mı? Kafam çok karışık. Normalde bugün olmam lazım iğneye göre ise pazar.