- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.901
Evet canim esimle ben
Hımm ne güzel bir ömür mutlu olursunuz inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim esimle ben
Ya bend egogus hassasiyetim yok normalde adete bu kadar kalinca olurdu ne agri ne bisey?
Ya bend egogus hassasiyetim yok normalde adete bu kadar kalinca olurdu ne agri ne bisey?
Kizlar adet oldum moralim suan 0 çok üzgünüm (((
Amin canim cumlemiz ins.Hımm ne güzel bir ömür mutlu olursunuz inşallah canım
Evet kasilma batma adet sancilari disinda bisey yokHalla halla senin durumda değişik tatlım yaa
Uzulme kuzum sira bende bende cumartesi gorurum kirmizilari.. belki de daha erkenKizlar adet oldum moralim suan 0 çok üzgünüm (((
Oyle belki de cnm herseyin hayırlısı evet inşallah sizin olur bebisleriniz bu ay da sonra da bnm olurÜzülme canım yaa demek daha nasibinde yokmuş herşeyde bi hayır vardır içime öyle doğuyor çoğumuz bu ay adet olacaz zaten bende adet olmayı bekliyorum sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun
İnşallah görmessin sen kirmizilari da gelir bebisinUzulme kuzum sira bende bende cumartesi gorurum kirmizilari.. belki de daha erken
Oyle belki de cnm herseyin hayırlısı evet inşallah sizin olur bebisleriniz bu ay da sonra da bnm olur
Off ya, en kotusu de 1 ay bosa gecmis oluyor, valla bu kadar zor olacagini bilseydim hic korunmazdim Gunaydinlar bu arada :)
Amin canim cumlemiz ins.
Evet kasilma batma adet sancilari disinda bisey yok
Valla ya, bu ay tutsa saglikli, hayirli bir bebis tutunsa keske cok istiyorum ya. Her ay hayal kirikligi da insani korkutuyor.Sanada Günaydın canım. Evet malesef gebe kalmayı çok kolay bişey zannediyordum evlenmeden önce. Ama görüyorum ki bu zamanda herşey zorlaşmış tabi nasip kısmet işide. Yediğimiz herşey hormonlarımızı etkiliyor vücud dengemiz bozuluyor