- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.921
Selam kızlar 2. Olarak bende biraz önce kırmızıları gördüm
Hakkımızda hayırlısı olsun sırada kim var bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun sırada kim var bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar olsun hatunlar... ben de bu ay ilk defa klomen kullandım.. bakalım Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin.. İnşaallah sizde tedavilerinizden güzel sonuçlar alırsınız... :)
Valla ya, bu ay tutsa saglikli, hayirli bir bebis tutunsa keske cok istiyorum ya. Her ay hayal kirikligi da insani korkutuyor.
Selam kizlar?
Napiyosunuz?Aleyküm selam canım
Napiyosunuz?
Canim muz yemek cok.iyiymis daha gecenlerde bi doktor sitesinde okumustum.birde sekerli su yengem kizlarina hep yapardiSancılar içinde uzanıyorm çok kötüyüm yaa adet sancısına ne iyi geliyor bi bilgin var mı? ? sende durumlar ne alemde? ?
Canim ayagina sicak su koy su torbasina iyi geliyo...corba ic...benim ayni canim...adeti bekliyorum...Sancılar içinde uzanıyorm çok kötüyüm yaa adet sancısına ne iyi geliyor bi bilgin var mı? ? sende durumlar ne alemde? ?
Canim muz yemek cok.iyiymis daha gecenlerde bi doktor sitesinde okumustum.birde sekerli su yengem kizlarina hep yapardi
Canim ayagina sicak su koy su torbasina iyi geliyo...corba ic...benim ayni canim...adeti bekliyorum...
Yok canim ya olacam gogsumde sivilce gibi bisey cikti kizarik yani..gecen ayda olmustu sonra adet...Anladım canım saol. Ee hadi bakalım inşallah hayırlısıyla sen adet olmazsın
Yok canim ya olacam gogsumde sivilce gibi bisey cikti kizarik yani..gecen ayda olmustu sonra adet...
Kizlar adet oldum moralim suan 0 çok üzgünüm (((
Of test yapmamak icin zor tutuyorum kendmi