- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.881
Hmm inşallah cnm kist falan çıkmaz ya iyii düşün iyii olsun dua et hep hayırlısini iste Allahtan
Amin inşallah canım saol zaten benim duamda hep o herşeyin hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm inşallah cnm kist falan çıkmaz ya iyii düşün iyii olsun dua et hep hayırlısini iste Allahtan
Kızlar bence kistle bunun farkı biraz bariz, kist sadece kasıklarda baskı yapıyor ve sancı, bende de kist oldu. Bu defa belime agrı vuruyor ve tuvaletimi yaparken kasıklarımda sertlik, taş gibi bi his var. Eğer hamile çıkarsam bunları kanıtlarım inşallah.
Hayır ben şöyle demek istedim. Klomenin kist yapmak gibi bir yan etkisi yok. Sadece vücuttakı yumurta üretimini destekliyor. Ancak doktor catlatma iğnesi vermediyse ve kendiliğinden catladı dediyse, vücudunuz da o ay o yumurtayı catlatamadıysa zaten kiste dönüşüyor. Ama bu bahsettiğimiz kist türünün korkulacak bir yanı yok. Ve eğer rahminizde başka türlü bir kist ya da iltihap, mantar, enfeksiyon yoksa, aşırı bir ağrı sızıya adet öncesi 3-4 güne dek sebep olmuyor. Bel ağrısına ise hiç. Hamilelik için büyük belirtilerden birisi de bel ağrısıymış.Yani klomen kist yapmaz mı diyorsun? ? Bence yapıyor bide vücudun kistte meilliyse daha sıkıntı
Hayır ben şöyle demek istedim. Klomenin kist yapmak gibi bir yan etkisi yok. Sadece vücuttakı yumurta üretimini destekliyor. Ancak doktor catlatma iğnesi vermediyse ve kendiliğinden catladı dediyse, vücudunuz da o ay o yumurtayı catlatamadıysa zaten kiste dönüşüyor. Ama bu bahsettiğimiz kist türünün korkulacak bir yanı yok. Ve eğer rahminizde başka türlü bir kist ya da iltihap, mantar, enfeksiyon yoksa, aşırı bir ağrı sızıya adet öncesi 3-4 güne dek sebep olmuyor. Bel ağrısına ise hiç. Hamilelik için büyük belirtilerden birisi de bel ağrısıymış.
Valla bi ona güvenerek böyle konuşuyorum zaten, bel ağrım var aynı adetmişim gibi, kasıklarım sancılanıyor arada, taş varmış gibi. Kuyruksokumuma ve bazen bacaklarıma kadar iniyor. Hayırlısı bakalım. benim daha 9 günüm var, test yapmak için erken gibi ama kan testi mi versem demiyorum da değil.Evet bende onu diyordm aslında. Eğer yumurta çatlamazsa sıkıntı zaten. Senin bel ağrın varmı canım? ?
Valla bi ona güvenerek böyle konuşuyorum zaten, bel ağrım var aynı adetmişim gibi, kasıklarım sancılanıyor arada, taş varmış gibi. Kuyruksokumuma ve bazen bacaklarıma kadar iniyor. Hayırlısı bakalım. benim daha 9 günüm var, test yapmak için erken gibi ama kan testi mi versem demiyorum da değil.
Slm kizlar nerdesiniz?niye kimse yok
Hosbuldum canooo napiyosunuz.B
Aleyküm selam ben burdayım canım hoşgeldin:)
Hosbuldum canooo napiyosunuz.
Iyi napim bndr tv izliyorum esimle...Bişey yapmıyorum öyle uzanmışım tatlım sen napıyorsn?
Canim her hamile kalan kisi gogus hassasiyeti yasiyo mu?Valla beklemekte cok sıkıcı ama baska caremizde yok adetimiz gecikmeden testte cift cizgi gormeden hicbir belirti kesin mi degil mi bilmiyoz..ama benim dusugum olmustu 6 haftalikken kendiliginden hamile kalmistim o zamanda gogus uclarim cok fenaydi ama lekelenmem kanama donmustu cogaldiginda gogus ucum artik acimiyordu o zaman anlamistim bebegim artik benimle olmucakti
Iyi napim bndr tv izliyorum esimle...
Canim her hamile kalan kisi gogus hassasiyeti yasiyo mu?
Evet canim esimle benResimdeki eşin mi? ?
Ya bend egogus hassasiyetim yok normalde adete bu kadar kalinca olurdu ne agri ne bisey?Valla canım bendede göğüs hassasiyeti vardı bildiğin üzere tek çizgi gördüm :) şuanda tam olarak geçmiş değil ve uclarıda büyümüş bende anlamadım belki hormonlardandır diye düşünüyorum