Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

dün bnm sağ kasığım ağrıdı ama neden bilmiyorum...

Doktor bugün 11mm olduğunu söyledi küçük olması gebeligi engellermi ayrıca iğne vurulmadim daha onceden vurdular beş alti defa o zmaan bir gebelik oldu ama düşük ile sonuclandi

Cok tesekkurederim toplu cevap vericem alintiyapmayi bilmiyorum henuz.
Incir yemek ve incir kuru saglam yumurtlar yyapiyo.internet arastirabilirsiniz.ayrica catlamasi icin incirle gevrek havucu kaynatirsaniz catlamasini saglar.yani hamile kalmak icin bitkisel bir yol
Yakı bandinin buyuk boyunu bele yapistiriyoruz yakiyo ama 4 saat sonra etkisi gecer.azalir yani bant kendini birakana kadar kalacak 3 4 gun.buda bel agrisina iyi geldigi gibi hamileligi cabuklastiriyomus ben boyle hamile kalani cok gordum bende denedim bu ay bakicam sonucuna

Yumurta kucuk olunca bebegin olmasi biraz zorlasiyo tabi 20 mm olunca daha yuksek ihtimalmis benim doktorum oyle soyledi
Ben yumurta catlatma ignesini 2 ay once bi vurdurdum sonra birde bu pazar vurdurdum.17 mm di yumurtam ve 1 taneydi.1 gun sonra vur dedi 20 ye ulasir o zmna kadr dedi oyle yaptim

Ignemi yaptirdiniz kasiginiz agrimis ya.eger igne vurdurduysanir yumurtanin catladiginin belirtisi oluyo

yok vurdurmadım...dün bayağı şiddetli ağrıdı ama ümitlenmek istemiyorumm...
alıntılamak için sağ kenarda cevpla yada +coklu cevapla seceneklerine bas

Bn sunu iyi anladim yumurtlama doneminde akinti yapiskan oluyo surekli bi islaklik ardindn ufacik kasik veya karin agrisi olur.o gunu mutlaka degerlndirin ve ayaklari dikimp blinizi sallayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…