- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.321
InsallahhYumurtaniz 20 milim olmasi lazım. Assagisi olursa olmaz.igneyi 20 milimden sonra vurdurabilirsiniz.kasikta agri olucaktir ve karin bolgenizde bu yumurtanizin catladiginin ifadesidir.bende bekliuorum hamilelik haberini allah herkezin gonlune gore cabucak verir
Yumurtaniz 20 milim olmasi lazım. Assagisi olursa olmaz.igneyi 20 milimden sonra vurdurabilirsiniz.kasikta agri olucaktir ve karin bolgenizde bu yumurtanizin catladiginin ifadesidir.bende bekliuorum hamilelik haberini allah herkezin gonlune gore cabucak verir
Iyi aksamlar bende klomencilerdenim :) artik arkadaş olduk catlatma ignesi yaptirdim.bekliyorum sonucu igneden 13 15 gun sonra belli oluyo.oncesinde testler yuksek ve pozitif cikiyo.herseyin yolu dua.biz elimizden geleni yapalim geriye kalan allahin taktiri.
Yakı bandini tavsiye ederim
Incir kuru yada kuru incir yemenizi
41 gun boyunca gunde 7 tane ayetel kursu bunu yapin benimki yeni bitti.tesaduf bittigi gun dr un igneyi vurdur dedigi gune denk geldi var bunda bir hikmet.gelismeyi haberdar edicem
Ignemi yaptirdindün bnm sağ kasığım ağrıdı ama neden bilmiyorum...
Ignemi yaptirdiniz kasiginiz agrimis ya.eger igne vurdurduysanir yumurtanin catladiginin belirtisi oluyo
Hadi bakalim ilk haber senden?benm randevum 9da ilk beni alıcak 9'a 10 kala burda ol dedi..
inşallah... 14 martta ben yurt dısında olucam yaa off
amiiinnnnnnn
Cevapla dedigimde sizin yazilar ekrana geliyo onu silecekmiyim acaba onun uzerine mi yazicam
Hastaigin ne zmn bitti acaba
Dogru duzgun hastane doktor yokkk..tatillik belde peeeehHmm neden malesef kiz
Hadi bakalim ilk haber senden?
Yoook canim umutsuzluk yok ins.ya ilk klomen de ya 2 ya 3 olacak insallahahh ahh inşallah ama 15 ay olmayınca insan artık olmayacagına alışıyo
Anlamadim 18 aya 19 martta bitti subattayiz biz :)cevapla dersen altına yazcaksın o yazıya dokunmadan alta in...
18 aya 19 martta bitti
Yoook canim umutsuzluk yok ins.ya ilk klomen de ya 2 ya 3 olacak insallah
Anlamadim 18 aya 19 martta bitti subattayiz biz :)