- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.341
Tm olarak baslangic ve bitisi yazarsan yumurtlama gununu hesaplayalim.bklm kasik agrin yumurtlma donemindenmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm olarak baslangic ve bitisi yazarsan yumurtlama gununu hesaplayalim.bklm kasik agrin yumurtlma donemindenmi
Her ayin 14undemi oluyosun peki.yoksa tarihler kayiyomubuda onemli
Iyi aksamlar bende klomencilerdenim :) artik arkadaş olduk catlatma ignesi yaptirdim.bekliyorum sonucu igneden 13 15 gun sonra belli oluyo.oncesinde testler yuksek ve pozitif cikiyo.herseyin yolu dua.biz elimizden geleni yapalim geriye kalan allahin taktiri.
Yakı bandini tavsiye ederim
Incir kuru yada kuru incir yemenizi
41 gun boyunca gunde 7 tane ayetel kursu bunu yapin benimki yeni bitti.tesaduf bittigi gun dr un igneyi vurdur dedigi gune denk geldi var bunda bir hikmet.gelismeyi haberdar edicem
Olur inşallah kaybedecek bişey yok. Sabır lazım büyük boyunu alın 4 5 tl bişey. Öyle yapmıyorum zaten 3 4 saat sonra bildiginiz gibi geçiyo. Olur inşallah ben bu Ayverdi denedim bakalım neler bekliyor biziBen yakiyi daha önce belim için kullandim ama bebek için ilk defa duydum bir umut bugün denicem zaten şöyle o kadar çok ağrısı yok sıcakolduğunu anliosun hafif bi ağrısı var o kadar ama bugün yine denicem eğer herhangi bi şey olursa zaten yazarım cnm
Hee anladim peki kendi evinde mi oturuyorsun kirada miDogru duzgun hastane doktor yokkk..tatillik belde peeeeh
Kira canimm...bugun doktora gtcekti kim?Hee anladim peki kendi evinde mi oturuyorsun kirada mi
Benim yarinn...Kira canimm...bugun doktora gtcekti kim?
Yok hatirladim anelyaydi..Benim yarinn...
Hee iyii o zaman taşınma ihtimalin var yani orayı sevmedigin için diyorumKira canimm...bugun doktora gtcekti kim?
Evet bugün biri doktor a gidecektiHee iyii o zaman taşınma ihtimalin var yani orayı sevmedigin için diyorum
Evet bende onu istiyorum zaten...mahrumiyet bolgesi resmen...Hee iyii o zaman taşınma ihtimalin var yani orayı sevmedigin için diyorum
Ne kadarlık evlisin cnmEvet bende onu istiyorum zaten...mahrumiyet bolgesi resmen...
Haziranda 2 olcak canim sen?Ne kadarlık evlisin cnm