Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Günaydın telefondan yazdigim için yavas oluyo gece yazmaya çalıştım sistemdemi nettemi problem var anlamadım. Hastaligina 14 gun kala ve reglinbittikten 14 gun sonra yumurtlaman olur.bu ikisini degerlendir ufak sancilarlada anlarsin bunu

Ikinizf3 hesaplamayi oyle yapin.duzensizlikten kastiniz nedir. 1 ay gecikmelimi hasta oluyosunuz.eger oyleyse evet duzensiz ama her ay olupta gunu şaşırıyor sa bunduzensiz demek deil.
18 inde hastaligi biten arkadasim ANELYA88 senin yumurtlama donemin ayin 2si gibi olmasi gerekiyo.ama calismayi 1iyle 4u arasi mutlaka yap.1 ila 4 arasida olabilir.ortada kacvgun var onunbilmiyorum

Iyi aksamlar bende klomencilerdenim :) artik arkadaş olduk catlatma ignesi yaptirdim.bekliyorum sonucu igneden 13 15 gun sonra belli oluyo.oncesinde testler yuksek ve pozitif cikiyo.herseyin yolu dua.biz elimizden geleni yapalim geriye kalan allahin taktiri.
Yakı bandini tavsiye ederim
Incir kuru yada kuru incir yemenizi
41 gun boyunca gunde 7 tane ayetel kursu bunu yapin benimki yeni bitti.tesaduf bittigi gun dr un igneyi vurdur dedigi gune denk geldi var bunda bir hikmet.gelismeyi haberdar edicem

Hakkında hayırlısı olsun inşallah hoşgeldin Aramıza :) bende yakı bandını duydum ama hiç denemedim anneme sormuştum çok yakıyor deyince bende korktum cesaret edemedim ee senin nasıldı yakıyla aran??? :)

Ben yakiyi daha önce belim için kullandim ama bebek için ilk defa duydum bir umut bugün denicem zaten şöyle o kadar çok ağrısı yok sıcakolduğunu anliosun hafif bi ağrısı var o kadar ama bugün yine denicem eğer herhangi bi şey olursa zaten yazarım cnm

Tesekkurederim hosbulduk :) yakmiyo oyle ya.belin sicacik oluyo.oyle olunca birak soguk duvara yasla geciyo oyle asiri biseybyok.hem degmezmi cocuk için. :)
Ne zmn takilacagi hic onemli deil.kaybedecek biseyde yok.zararida yok.olur insallah.2 ay sonra olur diyolar hemen kalanda oluyomus.

Ben yakiyi daha önce belim için kullandim ama bebek için ilk defa duydum bir umut bugün denicem zaten şöyle o kadar çok ağrısı yok sıcakolduğunu anliosun hafif bi ağrısı var o kadar ama bugün yine denicem eğer herhangi bi şey olursa zaten yazarım cnm
Olur inşallah kaybedecek bişey yok. Sabır lazım büyük boyunu alın 4 5 tl bişey. Öyle yapmıyorum zaten 3 4 saat sonra bildiginiz gibi geçiyo. Olur inşallah ben bu Ayverdi denedim bakalım neler bekliyor bizi :anneadayı::KK54::KK54:

X