Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Beklemedeyim...hemsire olan yengem dedi sen ilaci yanlis almamissin dogru gunde 1 defa dedi...icim rahat etti...simdi de cumayi bekliuorum benim yumos napmis gorcem?umudum yok buyumemistr ama napalim artik...
Hee öyle mi dedi olabilir cnm o ilacı günde 1 tane alanda vardı günde 3 tane alan da ben günde 2 tane almıştım...
inşallah yumoslar in da büyümüş ler dir de Allah tan ümit kesilmez ilaç kullanmamista olsan Allahın izniyle buyur onlar umudunu kaybetme canimcim

Hepimiz aşağı yukarı aynı gibiyiz kızlar hakkımızda hayırlısı olsunn

inşallah hepimiz peş peşe hamile kalcaz..paylaşcazz...

Beklemedeyim...hemsire olan yengem dedi sen ilaci yanlis almamissin dogru gunde 1 defa dedi...icim rahat etti...simdi de cumayi bekliuorum benim yumos napmis gorcem?umudum yok buyumemistr ama napalim artik...

moral bozma demiştik dimi :)
sen benle aynısın p.tesi de gitmiştik yine cuma gidicez..hakkımızda hayırlısı

inşallah hepimiz peş peşe hamile kalcaz..paylaşcazz...

moral bozma demiştik dimi :)
sen benle aynısın p.tesi de gitmiştik yine cuma gidicez..hakkımızda hayırlısı
Hic sorma yaaa o aksamki stres sinir uzuntu...dedi keske arasaydin gec saatte kadini nasil ariyayim..evet cuma 1 de randevum senin?

Hic sorma yaaa o aksamki stres sinir uzuntu...dedi keske arasaydin gec saatte kadini nasil ariyayim..evet cuma 1 de randevum senin?

benm randevum 9da ilk beni alıcak 9'a 10 kala burda ol dedi..

Evet tatlim..benim ins cuma igne olur da hafta sonunu degerlendiririz...sonra da 14 marti bekle:KK51:neyse gelse de bekeltmeden...insallah...

inşallah... 14 martta ben yurt dısında olucam yaa off

İnşallah Allah bizlere de nasip eder Annelik duygusunu

amiiinnnnnnn

Iyi aksamlar bende klomencilerdenim :) artik arkadaş olduk catlatma ignesi yaptirdim.bekliyorum sonucu igneden 13 15 gun sonra belli oluyo.oncesinde testler yuksek ve pozitif cikiyo.herseyin yolu dua.biz elimizden geleni yapalim geriye kalan allahin taktiri.
Yakı bandini tavsiye ederim
Incir kuru yada kuru incir yemenizi
41 gun boyunca gunde 7 tane ayetel kursu bunu yapin benimki yeni bitti.tesaduf bittigi gun dr un igneyi vurdur dedigi gune denk geldi var bunda bir hikmet.gelismeyi haberdar edicem

Yumurtaniz 20 milim olmasi lazım. Assagisi olursa olmaz.igneyi 20 milimden sonra vurdurabilirsiniz.kasikta agri olucaktir ve karin bolgenizde bu yumurtanizin catladiginin ifadesidir.bende bekliuorum hamilelik haberini allah herkezin gonlune gore cabucak verir

Iyi aksamlar bende klomencilerdenim :) artik arkadaş olduk catlatma ignesi yaptirdim.bekliyorum sonucu igneden 13 15 gun sonra belli oluyo.oncesinde testler yuksek ve pozitif cikiyo.herseyin yolu dua.biz elimizden geleni yapalim geriye kalan allahin taktiri.
Yakı bandini tavsiye ederim
Incir kuru yada kuru incir yemenizi
41 gun boyunca gunde 7 tane ayetel kursu bunu yapin benimki yeni bitti.tesaduf bittigi gun dr un igneyi vurdur dedigi gune denk geldi var bunda bir hikmet.gelismeyi haberdar edicem
Hoşgeldin cnm ne zaman catlatma iğneni oldun.
Dua etmeliyiz her zaman senin dediğin gibi cnm Allah tan hiç bi zaman ümit kesilmez
peki neden incir kuru yada kuru incir yemeliyiz
Allah hakkında ve gönlünde olanın hayırlısini versin cnm

X