- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.281
Olacaaaaaz insDur kız daha henüz anne olmadık
Yok canim anlamaz 7 haftalikken kese gozkuyo yani erken bisey gormez ancak kanda olmali sonucu sen 16.yada 17.gun kanda baktirkızlar dr muayene ile anlar mı hamile kaldığımızı...
ben 14.gün gidicem kontrole..neyi kontrol etcek yanii...
yumurtam gelişmişti ilişki olsun dedi..
Yok canim anlamaz 7 haftalikken kese gozkuyo yani erken bisey gormez ancak kanda olmali sonucu sen 16.yada 17.gun kanda baktir
Sen igne olmadinmi hap bittimi?hmmm...ama cuma günü gel dedi. 14.gün tekrar kontrol edicek...iğne mi vericek acaba?
Sen igne olmadinmi hap bittimi?
O zaman yumurta catlamis mi dye bakar catlamamissa igne verir sonra 16 gun beklicen igneden sonra iliski olcak 16 gun sonrda kan testi verirsin ins hamissiiiiiim yazarsin tatlimhap bitti. pazar günü p.tesi dra gittim iğne vermedi.cuma günü gidicem yine
O zaman yumurta catlamis mi dye bakar catlamamissa igne verir sonra 16 gun beklicen igneden sonra iliski olcak 16 gun sonrda kan testi verirsin ins hamissiiiiiim yazarsin tatlim
Hayr canim igne vurulcak iliski 36 saat sonra olcak sen garanti olsun igneden 24 saat sonrada 36 sonrada degerlendir sonra 16 gun bekliceksin...14 cuma 16 pazar yani p.tesimi kan testi yapılcak...
inşallah hamileyim derim...inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız
İnşallah kizz birbirimize güzel haberler veririz hepimizAynen ....inşallah burda hayırlı güzel haberler de alırız cnm
Hepimiz aşağı yukarı aynı gibiyiz kızlar hakkımızda hayırlısı olsunnkızlar bnmde 14 şubat son regl günüm...
Merhaba bebemMerhaba can can canlarrr
Napiyosun?durumlar ne?Merhaba bebem
Ayy en yakın zamanda inşallah oluruz canlarimDur kız daha henüz anne olmadık
Ne yapayım cnm ayni kizz çalışmalara devamNapiyosun?durumlar ne?
Sen napiyosun sen ne durumdasinNapiyosun?durumlar ne?
Beklemedeyim...hemsire olan yengem dedi sen ilaci yanlis almamissin dogru gunde 1 defa dedi...icim rahat etti...simdi de cumayi bekliuorum benim yumos napmis gorcem?umudum yok buyumemistr ama napalim artik...Sen napiyosun sen ne durumdasin
Hadi bakalim hayirli sonuc insallah...Ne yapayım cnm ayni kizz çalışmalara devam
Canim sen nerde oturuyosun?Sen napiyosun sen ne durumdasin