- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.241
Evett cnm öyle beklemek çok zor bu arada doktor sana kaç gün sonra belli olur dediaynen canım inşallah sağlıklı gelsinler :)
zorda olsa bekleyeceğiz canım yapacak bişey yok, bana doktor günün geçerse gel hamile olup olmadığına bakalım dedi adet olursanda gel dedi yine klomen verecekmiş bide dediki klomenin etkisi 1 2 ay devam edebiliyormuş hem onun etkisi ile hemde yine vericem onunla beraber daha çok şansım olabileceğini söyledi ama inşallah 2.aya gerek kalmaz yaEvett cnm öyle beklemek çok zor bu arada doktor sana kaç gün sonra belli olur dedi
test falan ne zaman yap dedi...
Bana 10 gün sonra yap dedi eğer hamileysen hemen gel dedi değilsen de 1 ay sonra gel dedi
ama ben 13 veya 14.gün test yaparım evde bide kan testi yaptırıp öyle giderim dayanamam sabredemem :)Evett cnm öyle beklemek çok zor bu arada doktor sana kaç gün sonra belli olur dedi
test falan ne zaman yap dedi...
Bana 10 gün sonra yap dedi eğer hamileysen hemen gel dedi değilsen de 1 ay sonra gel dedi
Anladım cnm evet inşallah bu ay kalırız hamiş de gerek kalmaz ikinci ayazorda olsa bekleyeceğiz canım yapacak bişey yok, bana doktor günün geçerse gel hamile olup olmadığına bakalım dedi adet olursanda gel dedi yine klomen verecekmiş bide dediki klomenin etkisi 1 2 ay devam edebiliyormuş hem onun etkisi ile hemde yine vericem onunla beraber daha çok şansım olabileceğini söyledi ama inşallah 2.aya gerek kalmaz ya
Ayy hep oyle ya sabretmeyi hiç bilmiyoruz dayanamiyoruzama ben 13 veya 14.gün test yaparım evde bide kan testi yaptırıp öyle giderim dayanamam sabredemem :)
aynen öyle sonucunda sevinmekte var üzülmekte ne yapalım hayırlısı artıkAyy hep oyle ya sabretmeyi hiç bilmiyoruz dayanamiyoruz
Evet canım klomenlemerhaba canim klomenle mi hamile kaldin
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bir sorunun varmaydi kacinci denemende olduEvet canım klomenle
5.denemede canım. Ama hep ara verdim. Bende bir sorun yoktu eşimde Sperm harekwtsizligi vardı onu çözmek için ugrastik bu arada da ben klomen kullandım. Son ay da gogsumden süt geldiğini anladık ve doktorum tedavi verdi hem klomen hem de o ilaç eşim de proxeed plus kullandı allahın izniyle de hamile kaldımallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bir sorunun varmaydi kacinci denemende oldu
Evet cnm hayirlisiaynen öyle sonucunda sevinmekte var üzülmekte ne yapalım hayırlısı artık
Aklımdan çıkaramıyorum ya bide stres var tabi off sen nasıl çıkardın aklindanKızlar moralinizi yüksek tutun geçen sene ben de bu zamanlarda bebiş için ugrasiyordum hiç beklemedigim bir anda rabbım gönderdi onu. Sabredin ve bebek düşüncesini aklınızdan çıkarın. Belirtileri takip etmeyin. . Vucdunuzu dinlemeyin. Varsa firsatiniz bir haftalık tatile kaçın. Biz öyle yaptık.
Canım çok yogundu o dönem. Arkadaşlar geldi bizde kaldı 1 hafta tatil yaptık beraber onlar gitti başka arkadaşlar geldi onlarla da tatile gittik 2 günlüğüne. Sonra bizde bir hafta kaldılar. Yüzme kursuna gidiyordum vs. Aklımdan çıkmıştı anlicaginAklımdan çıkaramıyorum ya bide stres var tabi off sen nasıl çıkardın aklindan
Anladım cnm tesekkurlerCanım çok yogundu o dönem. Arkadaşlar geldi bizde kaldı 1 hafta tatil yaptık beraber onlar gitti başka arkadaşlar geldi onlarla da tatile gittik 2 günlüğüne. Sonra bizde bir hafta kaldılar. Yüzme kursuna gidiyordum vs. Aklımdan çıkmıştı anlicagin
Benim 27ocak.bugun idrar testi yaptim negatif.cuma gidip kan vercem