Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Anlamiyorum niye buyumuyo ya???ama bugun adetin 12.gunu benim 17.gun yumurtlamam oluyo...cuma tekrar cagirdi
Cnm ya canını sikma senin yumurtan 13 ml suan ve 4 gün sonra doktor a gideceksin dime cuma günü dedin ya o zaman a kadar büyür. ben gittiğim zaman 10 ml di yumurtam ve 6 gün sonra 16 ve 17 ml olmuslar cnm buyur seninkilerde ınsallahh kizz

Cnm ya canını sikma senin yumurtan 13 ml suan ve 4 gün sonra doktor a gideceksin dime cuma günü dedin ya o zaman a kadar büyür. ben gittiğim zaman 10 ml di yumurtam ve 6 gün sonra 16 ve 17 ml olmuslar cnm buyur seninkilerde ınsallahh kizz
Insallah adetin 2.gunu 2.5mm 5.gunu 12mm 9.gunu 12mm bugun yani 12.gunu 13mm bakalim nolcak?

Evet ben onu da yaptim ama klomen almaya baslayinca biraktim bu hafta sonu yaptim...buyumus 13mm olmus care yok yine devam edicem canm

Bence kullanma eğer adet olursan ki inşallah olmazsın o zaman başlarsın bu küre canım bende öyle yapacam inşallah. İstenilen boyuta ulaşan oymş demekki cumaya kadar hersey belli olur dahada büyür inşallah

Hımm anladım canım üzüldüm . hayırlısıyla tez zamanda olur inşallah
Çok sağol düşüklerin sebebi belli oldu pıhtılaşma varmış bende hamile kalırsam sulandırıcı iğne kullanicam hergün umarım bu sefer kucağıma alırım hayırlısı...sen ne kadar zamandır evlisin hiç gebe kaldın mı?

Çok sağol düşüklerin sebebi belli oldu pıhtılaşma varmış bende hamile kalırsam sulandırıcı iğne kullanicam hergün umarım bu sefer kucağıma alırım hayırlısı...sen ne kadar zamandır evlisin hiç gebe kaldın mı?

İnşallah hayırlısı olsun. Bende 2 yıl oldu evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz eşim askere falan gitti ilk yıl öyle geçti .Yok hiç gebe kalmadm bu ay klomen kullandım bende.

X