Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Naptin canim?nr dedi doktor?
Merhaba cnm doktor a gittim 10 ml lik yumurtam varmış bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina stres için aşırı stres yapıyorum doktor hanim dedi ki olmama gibi durumun yok stres çok etkiliyor mus hamile kalmayi 3 gün sonra gel tekrar bakacağız dedi

Anladim canim hayirlisi olsun buyur ins yumoslarbakalim bnimki nasil cikicak sonuc?

slm kızlar bende 1yıldır korunmuyorum ama bebeğimiz olmuyor bugun klomen kullanmaya başladım...
salı günü çatlatma iğnesi vurulcam...
iğneden sonra ne zaman kan testi yapılıyor? yardım lütfennn

slm kızlar bende 1yıldır korunmuyorum ama bebeğimiz olmuyor bugun klomen kullanmaya başladım...
salı günü çatlatma iğnesi vurulcam...
iğneden sonra ne zaman kan testi yapılıyor? yardım lütfennn

Hoşgeldin Aramıza :) valla bi bilgim yok bende bu ay klomen kullandım ama doktorum çatlatma iğnesinden bahsetmedi bugün tekrar kontrole gidiyorum .

Cnm doktor a gittim ve beni muayene etti 10 ml lik bi yumurtam varmış ve bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina
3 gün sonra gel tekrar bakacağız dedi

Arı sütü mü sen özel hastaneye mi gittin? Bide arı sütü miktarı ne kadardı?? Arı sütü çok kıymetli bi ürün damla damla çıkar. nasıl bardak bardak içecen onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…