- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.981
Iyi hadi bakalım gözün aydın :) valla için rahat değilse git doktoraadet oldum çok şükür kızlar doktora gidip kist var mı diye baktırmam gerekiyor mu acaba artık ilaç almak istemiyorum oluruna bırakmak istiyorum
adet oldum çok şükür kızlar doktora gidip kist var mı diye baktırmam gerekiyor mu acaba artık ilaç almak istemiyorum oluruna bırakmak istiyorum
Cnm doktor a gittim ve beni muayene etti 10 ml lik bi yumurtam varmış ve bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karninaHadi bakalım inşallah haberin bekliyoruz cnm :)
Merhaba cnm doktor a gittim 10 ml lik yumurtam varmış bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina stres için aşırı stres yapıyorum doktor hanim dedi ki olmama gibi durumun yok stres çok etkiliyor mus hamile kalmayi 3 gün sonra gel tekrar bakacağız dediNaptin canim?nr dedi doktor?
Anladim canim hayirlisi olsun buyur ins yumoslarMerhaba cnm doktor a gittim 10 ml lik yumurtam varmış bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina stres için aşırı stres yapıyorum doktor hanim dedi ki olmama gibi durumun yok stres çok etkiliyor mus hamile kalmayi 3 gün sonra gel tekrar bakacağız dedi
Cnm doktor a gittim ve beni muayene etti 10 ml lik bi yumurtam varmış ve bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina
3 gün sonra gel tekrar bakacağız dedi
Anladim canim hayirlisi olsun buyur ins yumoslarbakalim bnimki nasil cikicak sonuc?
slm kızlar bende 1yıldır korunmuyorum ama bebeğimiz olmuyor bugun klomen kullanmaya başladım...
salı günü çatlatma iğnesi vurulcam...
iğneden sonra ne zaman kan testi yapılıyor? yardım lütfennn
Cnm doktor a gittim ve beni muayene etti 10 ml lik bi yumurtam varmış ve bana arı sütü verdi günde 1 bardak sabah aç karnina
3 gün sonra gel tekrar bakacağız dedi
Canim gittinmi doktora?Hımm hayırlısı inşallah canım inşallah dahada büyürler bende şimdi doktora gidiyorum tekrar kontrol için
Canim gittinmi doktora?
Hadi bakalim hayirlisi guzel haberlerle canim..Şuan hastanedeyim canım muayene olmayı bekliyorum
Hadi bakalim hayirlisi guzel haberlerle canim..
Canim sen devlet hastaneaine mi gidiyosun ozele mi?Amin saol canım inşallah ya
Canim sen devlet hastaneaine mi gidiyosun ozele mi?
Bende devlete gidiyorum memnunum benim doktoru zar zor buluyorum...devlet olunca biraz fazla sabir gerekiyo!..cikinca haber et canim!..Devlete gidiyorum canım bi kaç aydır bu doktora geliyorum çok memnunum
Bende devlete gidiyorum memnunum benim doktoru zar zor buluyorum...devlet olunca biraz fazla sabir gerekiyo!..cikinca haber et canim!..
Ne dedi canim?Evet öyle oluyor gercekten beklemek zorunda kalıyorsun benim doktorda öyle çok yoğun hep. Şimdi çıktım doktordan
Teşekkür ederim insallah güzel çıkar seninde hakkında hayırlısı olsun cnmAnladim canim hayirlisi olsun buyur ins yumoslarbakalim bnimki nasil cikicak sonuc?