Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

pardon canım yazarken yanlışlık olmuş en fazla 2 kaliteli yumurtada yada 1 de çatlama iğnesini yapıyorlar canım 2 den fazla kaliteli olgun yumurtaya yapmıyorlar.
bu arada bu olgunlaşmış yumurtaların kiste çevirme ihtimalini gözönünde bulundurup kontrollerini aksatma zaten doktor klomeni kesebilir yumurtalıkların dinlenmesi açısından ilaç kesildikten sonrada bir süre hala etkisi devam ediyor ayrıca bende klomen kullanıyorum bu arada 2 aydır bu ayda olmazsa ben bırakacağım zaten.

Canım doktor verdi zatn iğne vuruldm yani bu benm 3.kullanısım diğerlernde de 5 ve 6 yumurtam vardı eşimn sperm morfoljisi düşük sanırım ondan olmadı

Canım doktor verdi zatn iğne vuruldm yani bu benm 3.kullanısım diğerlernde de 5 ve 6 yumurtam vardı eşimn sperm morfoljisi düşük sanırım ondan olmadı
anladım canım eşine keçiboynuzu kürünü uygulasana sperm sayısını ve hareketliliğini arttırıyor.

anladım canım eşine keçiboynuzu kürünü uygulasana sperm sayısını ve hareketliliğini arttırıyor.

doktorn verdiği bir karısımı yaptk keçiboynuzu pekmezi,arı sütü,polen,zencefl..bunları karıstrdk 1 aydr yiyor ama bilmiyorm ya bu ayda olmadı zaten az önce idrar testi yaptm tek çizgi iğneden sonraki 14.günümdü

canım denemeye devam hepimiz aynı durumdayız

canım denemeye devam hepimiz aynı durumdayız

öyle tabi..ben ilk 2 seferde serephone ardından iğne kullandm o da klomen tarzı bi ilaç..ilknde 5 ikincisinde 6 yumrta olmstu o zmanda olmadı sperm sayısı hareketllk toplamı düşük değil ama ileri hızı biraz düşük morfolojisi %2 olmaz demedi ama süreç uzar dedi bakalım artık adet olunca tekrar gelrsn dedi zaten takibini yapıyor iğne vuruldktan 6 gün sonra gitmştm çatlamış demişti

anladım canım hakkımızda hayırlısı

Doktordan geldim kızlar klomenin son günü adetin 9.günü sağda 16 m solda 12 m yumurtam oluşmuş başka bi doktordu bu ilaca başladıktan sonra adanaya tatile gelince kontrol için başka bi doktora gittim hormon testlerime baktı ultrasyonla baktı eşimin değerlerine baktı ve bu ilaçlara ihtiyacın yok yumurtlaman çatlaman süper dedi eşin değerleri de iyi dedi üçüncü klomen diyince senin bu ilaçlara ihtiyacın yok birde ilaçlar 2-3 ay vücutta etkili eğer hazirana kadar hamilelik olmazsa rahim filmi çektir dedi çatlatna iğnesi de vermedi

canım bence moralini hiççç bozmaaa yeterki şampiyonlar yumoşa ulaşsın ayy progestan bende kullanıyorum sende de mide bulantısı ve uyku yapıyormu canım ? günde 3 alıyorum ben 100 lük

canım bence moralini hiççç bozmaaa yeterki şampiyonlar yumoşa ulaşsın ayy progestan bende kullanıyorum sende de mide bulantısı ve uyku yapıyormu canım ? günde 3 alıyorum ben 100 lük
benim olmadı canım yine klomen kullanıyorum ama çatlatma iğnesi vermedi bu ay progestan beni mahvetti baş dönmesi uyku halsizlik başımı kaldıramıyordum inşallah güzel haberler verirsin kaçıncı günündesin

canim ben gecen hafta cuma igne oldum 7.gun daha ama sabahlari gun icinde midenmi donduruyo yok uykuyu demeyim zaten insallah guzel sonuclar aliriz insallah bu ikinci klomenim insallah olumlu sonuc aliriz

Kızlar merhabalar klomen bittikten kaç gün sonra doktorunuza gittiniz sanki kasiklarimda ağrı var reglim yeni biticek olmasına rağmen erken çatlama yapar mi acaba yada kullanırken böyle mi oluyo

Merhaba arkadaşlar ben 3 sene önce kullandm klomeni çok şükür ilk denememde tek yumurtayla hamile kaldm kızım üç yasinda şimdi ikinci bebek icin basladim bu ay allahin izniyle umutsuzluğa hiç kapilmayin bu ay yine tek yumurtam var sali gunu tekrar gitcm kontrole inşallah buyumustur biraz daha

[QUOTE="gokyuzum2908 ]Kızlar merhabalar klomen bittikten kaç gün sonra doktorunuza gittiniz sanki kasiklarimda ağrı var reglim yeni biticek olmasına rağmen erken çatlama yapar mi acaba yada kullanırken böyle mi oluyo[/QUOTE]
Klomen kullanirken benimde oldu yumurtalarin buyudugunu gosterir merak etme

[QUOTE="gokyuzum2908 ]Kızlar merhabalar klomen bittikten kaç gün sonra doktorunuza gittiniz sanki kasiklarimda ağrı var reglim yeni biticek olmasına rağmen erken çatlama yapar mi acaba yada kullanırken böyle mi oluyo
Klomen kullanirken benimde oldu yumurtalarin buyudugunu gosterir merak etme[/QUOTE]
Ay çok sevindim çünkü benm hiç olusmuyodu yarın gidicemde 12. Gün olcak benimde senin maşallah bi yavrun var demekki ise yarıyı sendebakalım doktor ne dicek çok heyecanlıyım inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar alırız bu ay

Klomen kullanirken benimde oldu yumurtalarin buyudugunu gosterir merak etme
Ay çok sevindim çünkü benm hiç olusmuyodu yarın gidicemde 12. Gün olcak benimde senin maşallah bi yavrun var demekki ise yarıyı sendebakalım doktor ne dicek çok heyecanlıyım inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar alırız bu ay[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…