Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Cvp verdigin icin cok tesekkurler ederim. .peki ne zaman uygun boyuta geldi.sunun icin soruyorum ben sehir disindayim pzr sabahi evde olurum.pzteside doktora hemen giderim ama pztsi adetin 14.gunu oluyr gec mi kalmis olurum yaaa
Zaten 14. Gun cagiriyor bn bgun gittm 11 gunde gittm persembede gtcm takip ediyor bnmkini bgn yani 15 gun 20 m olmus rahim duvarimda kalinlasmis birlikte olursaniz tutunma sansi yuksek dedi persembe yine gtcm kismet tabi allahim ne zaman nasip ederse sende uzulme bnce gec dgl 14.gun

Zaten 14. Gun cagiriyor bn bgun gittm 11 gunde gittm persembede gtcm takip ediyor bnmkini bgn yani 15 gun 20 m olmus rahim duvarimda kalinlasmis birlikte olursaniz tutunma sansi yuksek dedi persembe yine gtcm kismet tabi allahim ne zaman nasip ederse sende uzulme bnce gec dgl 14.gun
Allah razi olsun ya sagol.catlatma vermedi mi

Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :nazar:

UĞURLU LİSTEMİZ :nazar:

BEKLEYENLERİMİZ :nazar:

İSİM
YAŞBAT
SONUÇ
Evrakcu258Nisan 2014Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ariver2120Nisan 2014Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ozturk0624belirsizKlomen beklemede
Dennizkabugu307 Mart 2014Klomen+çatlatma iğnesi
Zozitos381 Mart 2014Klomenle ikinci deneme
femiray2715mart 2014Klomenle ilk deneme
BenimAskPastam295 Mayıs 2014Klomenle ikinci deneme
zeynn217 nisan 2014Klomenle ilk deneme
Sevi872615 mart 2014Klomenle ilk deneme
Crnugur235 nisan 2014Klomenle ikinci deneme
Londonelizabet2722 Mart 2014Klomenle ilk deneme
yasmin6734?22 Mart 2014Klomen + çatlatma iğnesi
yBiberli_pasta24?Klomenle ilk deneme

HAMİŞLERİMİZ :nazar:
zeyneppmehmett2223Mart2014Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş :KK49:
İsyan123275 Mart 2014 Klomen ilk denemede HAMİŞ :KK49:
13nisa28 9Mart 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
incitanemmm224nisan 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
Sipahii2716nisan2014Hamişşş :KK49:

Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :nazar:

UĞURLU LİSTEMİZ :nazar:

BEKLEYENLERİMİZ :nazar:

İSİM
YAŞBAT
SONUÇ
Evrakcu258Nisan 2014Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ariver2120Nisan 2014Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ozturk0624belirsizKlomen beklemede
Dennizkabugu307 Mart 2014Klomen+çatlatma iğnesi
Zozitos381 Mart 2014Klomenle ikinci deneme
femiray2715mart 2014Klomenle ilk deneme
BenimAskPastam295 Mayıs 2014Klomenle ikinci deneme
zeynn217 nisan 2014Klomenle ilk deneme
Sevi872615 mart 2014Klomenle ilk deneme
Crnugur235 nisan 2014Klomenle ikinci deneme
Londonelizabet2722 Mart 2014Klomenle ilk deneme
yasmin6734?22 Mart 2014Klomen + çatlatma iğnesi
yBiberli_pasta24?Klomenle ilk deneme

HAMİŞLERİMİZ :nazar:
zeyneppmehmett2223Mart2014Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş :KK49:
İsyan123275 Mart 2014 Klomen ilk denemede HAMİŞ :KK49:
13nisa28 9Mart 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
incitanemmm224nisan 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
Sipahii2716nisan2014Hamişşş :KK49:

benide yumurtlamamda sorun var. 2 aydır yumurta takibi yapılıyor. ılk ay bır yumurtam oluştu ve çatladı. ama hamile kalamadım. bu ayda adetin 11.günü gittim, hiç yumurta gözükmüyor dedi doktor 14.gun tekrar gıtcem bakalım. diğer ay 1 sene oluyor artık klomene başlıyalım dedı doktor. ılk defa başlıycam bakalım. inşallah hayırlısıyla olur.

yaa kızlarr bişey soracam aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen yardım etsin,
en son 14 aralıkta adet oldum yani adetime daha var. 28 ocakta ovu. çift çizgiyi gördüm neyse. bugun eşimle son ilişkiyi yaşarken belime ve kasıklarıma öyle bi adet sancısı girdiki az kalsın ağlıyordum.. neyse ve yine şimdi vajina girişime bıcak saplanır gibi oluyo 1-2 saniyelik bişey.. ben anlamadım yaa. çok az karnımın altında da batma var belli belirsiz.. :KK17::KK17::KK17: ne demek bu şimdi?

Bn yeni katilmistm araniza yazmistim bizim durum kritik dktr sali persmbe gun verdi ama bnm kizim pazar gununden beri hastaydi ozellikle salidan beri gece hic uyumadi bronşit olmus:KK43:( sadece persmbeyi kurtarabildik bakalim ama hala kasiklarimda agri var bi kac gun daha devam etcz her ihtimale karsi kismet belki olur
Hanımlar nedir durumlar ?

Bn yeni katilmistm araniza yazmistim bizim durum kritik dktr sali persmbe gun verdi ama bnm kizim pazar gununden beri hastaydi ozellikle salidan beri gece hic uyumadi bronşit olmus:KK43:( sadece persmbeyi kurtarabildik bakalim ama hala kasiklarimda agri var bi kac gun daha devam etcz her ihtimale karsi kismet belki olur
Kasıklarda agrı varsa devam. Bizim ağrı durumları yumurtlamaya delalet. Ben de 6,8,11,13,16,17 denedim. Reglime 2 gun var 9 u gibi gözüküyor. İnsallah tutar bu ay... Valla Allah herseyın sabrını veriyor da , daraldım artık... İnsallah hepımıze bu ay gızel haberler gelır.

Kasıklarda agrı varsa devam. Bizim ağrı durumları yumurtlamaya delalet. Ben de 6,8,11,13,16,17 denedim. Reglime 2 gun var 9 u gibi gözüküyor. İnsallah tutar bu ay... Valla Allah herseyın sabrını veriyor da , daraldım artık... İnsallah hepımıze bu ay gızel haberler gelır.
Insallah bakalim her seyin hayirlisi kizim bi Iyi olsunda ilk ayim benim zaten ama sende umut var sanki:)) ben vahimim az kalmis güzel haberlerini aliriz inşallah

Senin ilk ayinmi

Bende yarin aksam eve dogru yolculuk pzr sabahi evdeyim insallah.calisma sadece 13.gun olmus olacak insallah.pzteside doktor bakalim.hic agrim olmadi akintimda ara ara oldu

X