- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.781
Ben de oluyor, nasıl bır agrı anlatamam. Gaz desem değil gibi de ama fena sis oluyor karın kısmım ve ilişki sırasında da agrı. Esımın bıraktıgını bılırım ben acı cektiğim için ve saklayamıuordum da... Son ıkı aydır olmuyor yalnız cok ılgınc. O agrıyo drye sordum ben yurmurta catlamasıymıs. Hissediyormusuz, aslında ıyı bıseynıs. O gunlere denk getırdıgım de de tutmadı ama... Son zamanlarda aklıma takılan sey, acaba regli olana kdr devam ettirsem mi gun asırı ılıskıyı. Ama ınanın sıkılıyorum ya artık sevısmekten acaba bunu hısseden tek ben mıyım dıye de dusunmuyor değilimbayanlar sizde yumurtlama günü ilişkide ağrı oluyor mu yorumlarınızı yazar mısınız lütfen
Bence birakma devam et benm bu tutmazsa bnmde 3.denemem olcak ama brakmayi dusunmuyorm tedawisiz olmasi zorsa sende brakma allah buyuk ama gene de demkki bu sekilde elde ediceksin ilaca bsla bska doktra yaptr takibini hem tatilde kafana cok takmazsn kafan daglir gunleri saymazsn boyle bakarsn olr umidini ytrmekızlar tekrar doktora gittim doktorda üç tane çok güzel 22m yumurta vardı birinin bile tutmaması şaşırtıcı nasip değilmiş dedi.eşimin sperm hareketliliğinde biraz sorun var omu etkili diye sordum değil hayır o çok etkili değil dedi.rahim inceydi olabilir aslında demekki nasip değilmiş dedi.kızlar üçüncü kez serophene verdi.ama ben tatile gideceğim dedim.o zaman ya ilaca başla orda bi doktor takip etsin yada ilacı kullan ayın ikisinden sonra ilişkiye girmeye başla dedi.ne yapmalıyım sizce acaba aramı versem yada adanada da bildiğim çok iyi bi doktor var ilaca başlayıp takibini onamı yaptırsam ya da tamamiyle bıraksam mı tedaviyi eşim çok istiyor bende istiyorum ama onun kadar değil.üçüncü için uğraşmalımıyım bilmiyorum eşim üç yumurtayı duyunca çoğul gebelik hayali bile kurdu.siz ne önerirsiniz kafam karıştı iyice.yaşım iyice geçmeden eşimde çok isterken devam etmelimiyim yoksa vazgeçip oluruna mı bırakayım off bilemedim şimdi.siz olsanız ne yapardınız.
Hayırlı ugurlu olsun canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandim ve sevindim inşallah birgün bizde senin yaşadığın sevinci yaşarız hamillerin duası kabul olurmuş bize dua etAyrica sureci detayli yazayim kizlar fikrini olsun asla pes etmeyin. Kolmene adetimin 5 gunu basladim ve oyle her ay adet olan biri degilim 3 ayda bir o da ilacla miyomlarim vardi gunde 1 adet 5 tane ictim 10 sonra cagirdi yumurtalik büyümüş ise igne olucaktim buyumemis 4 m di 3 gun sonra birdaha bakti 17 mm olmus artik hazirsin dedi 2 gun sonrasi cumartesi sabahi icin catlatma ignesi vuruldum sabah erkenden sonra bana sali ve persembe iliski olucak bu gunler arasinda baska iliski olmasin diger gunler serbestsiniz ama o gunler cocuk olmaz dedi ve 10 gun sonra benim muthis bir adet sancim bel agrim oldu kasiklarim cok agridi doktora kistim gene mahvetti agridan diye gittim test yapmak istedi bir de baktik ki bir kac gunluk hamileymisim cok erken gostermesi bile sasirtici dedi 52.di kan degerim eve gittim idrar testinde dahi 2 cizgi cikti cok mutluydum hemsireleri optum doktorum basardik diye haykirinca agladim allah size de yasatsin kizlar
canım bizede dua eder misin benimde klomende 2. ayım klomen bitti yumurtlamada 4 gün önceydi değerlendirdik inşallah tutmuştur birde bişey sormak istiyorum ilişki günün yumurtlama günümü öncesi mi oldu kan testini iğneden ne kadar süre sonra yaptılar acaba yazarsan sevinirim haa unutmadan belirtilerini yani kasık ağrısını falan yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın sevgiyle kal Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.Ayrica sureci detayli yazayim kizlar fikrini olsun asla pes etmeyin. Kolmene adetimin 5 gunu basladim ve oyle her ay adet olan biri degilim 3 ayda bir o da ilacla miyomlarim vardi gunde 1 adet 5 tane ictim 10 sonra cagirdi yumurtalik büyümüş ise igne olucaktim buyumemis 4 m di 3 gun sonra birdaha bakti 17 mm olmus artik hazirsin dedi 2 gun sonrasi cumartesi sabahi icin catlatma ignesi vuruldum sabah erkenden sonra bana sali ve persembe iliski olucak bu gunler arasinda baska iliski olmasin diger gunler serbestsiniz ama o gunler cocuk olmaz dedi ve 10 gun sonra benim muthis bir adet sancim bel agrim oldu kasiklarim cok agridi doktora kistim gene mahvetti agridan diye gittim test yapmak istedi bir de baktik ki bir kac gunluk hamileymisim cok erken gostermesi bile sasirtici dedi 52.di kan degerim eve gittim idrar testinde dahi 2 cizgi cikti cok mutluydum hemsireleri optum doktorum basardik diye haykirinca agladim allah size de yasatsin kizlar
Igneden kac gun sonra hamile oldgnu ogrendin benm.de bgn 17.gunum adet sancilarm.war gelirmi.blmiyormAyrica sureci detayli yazayim kizlar fikrini olsun asla pes etmeyin. Kolmene adetimin 5 gunu basladim ve oyle her ay adet olan biri degilim 3 ayda bir o da ilacla miyomlarim vardi gunde 1 adet 5 tane ictim 10 sonra cagirdi yumurtalik büyümüş ise igne olucaktim buyumemis 4 m di 3 gun sonra birdaha bakti 17 mm olmus artik hazirsin dedi 2 gun sonrasi cumartesi sabahi icin catlatma ignesi vuruldum sabah erkenden sonra bana sali ve persembe iliski olucak bu gunler arasinda baska iliski olmasin diger gunler serbestsiniz ama o gunler cocuk olmaz dedi ve 10 gun sonra benim muthis bir adet sancim bel agrim oldu kasiklarim cok agridi doktora kistim gene mahvetti agridan diye gittim test yapmak istedi bir de baktik ki bir kac gunluk hamileymisim cok erken gostermesi bile sasirtici dedi 52.di kan degerim eve gittim idrar testinde dahi 2 cizgi cikti cok mutluydum hemsireleri optum doktorum basardik diye haykirinca agladim allah size de yasatsin kizlar
canim.ya hayirli olsunAyrica sureci detayli yazayim kizlar fikrini olsun asla pes etmeyin. Kolmene adetimin 5 gunu basladim ve oyle her ay adet olan biri degilim 3 ayda bir o da ilacla miyomlarim vardi gunde 1 adet 5 tane ictim 10 sonra cagirdi yumurtalik büyümüş ise igne olucaktim buyumemis 4 m di 3 gun sonra birdaha bakti 17 mm olmus artik hazirsin dedi 2 gun sonrasi cumartesi sabahi icin catlatma ignesi vuruldum sabah erkenden sonra bana sali ve persembe iliski olucak bu gunler arasinda baska iliski olmasin diger gunler serbestsiniz ama o gunler cocuk olmaz dedi ve 10 gun sonra benim muthis bir adet sancim bel agrim oldu kasiklarim cok agridi doktora kistim gene mahvetti agridan diye gittim test yapmak istedi bir de baktik ki bir kac gunluk hamileymisim cok erken gostermesi bile sasirtici dedi 52.di kan degerim eve gittim idrar testinde dahi 2 cizgi cikti cok mutluydum hemsireleri optum doktorum basardik diye haykirinca agladim allah size de yasatsin kizlar
doktoruna guvenmiyorsan tabiki degistir canim benimde en fazla 3 tane yumurtam buyumustu sonra catlatma ignesi vermedi ondan 3ay sonra hamile kaldim. dusuk yaptim vs. ama klomeni herkes kullaniyor 8tane yumurtan.olduysa doktorun sucu ne:)kızlar merhaba..görüşlerinize ihtiyacım ihtiyacm var.17 aylık evliyim ilk sene korundk.birkaç farklı dokotora gittm korunmayı bırakınca ultrason görüntüsü olarak polikstk bi yapı var ama pcolu değilsn dedi hepsi de.hormonlarm adetm düzenli kilom normal vs.yani baska bi belirtsi yok.4 ay olmaynca biraz da stres yaptgm için arastırark bi doktor seçtm ve ona düzenli gittm.yumurta takibi hormon vs.baktırdm.normalde yumurtam oluyor ama bu arada eşimn sperm hızının normaln biraz altında oldugunu ve morfolojisinin %2 oldugunu öğrendk.bu arada eşim ürolga edndokrin uzmanına filn gitti ilaç kullanıyor.bu süreci uzatr dedi doktrm.bu yüzden ihtimali artırmak adına bana önce serephone+ovitrelle verdi.2 ay böyle denedk olmadı bu ay da klomen kullandm.suan beklemedeym.sorun su ki benm hep birden fazla yumurtam oluyor.ilknde 5,ikincide 6 bu ayda 8 yumurtam olgunlastı ve kaliteleri de cok iyi cıktı tahlillerde.burda birisi bana doktorunu değiştrmelisn yazdı bu kadar cok yumurta olması iyi değilmiş yurtdısında 3 4 yumurta olunca korunun diyorlarms.beni de korku sardı.moralim bozuldu malum biliyorsnz sancılı bi süreç bu ugraş,beklyiş..napcam bilmiyorm klomen kullanmamalımym
doktoruna guvenmiyorsan tabiki degistir canim benimde en fazla 3 tane yumurtam buyumustu sonra catlatma ignesi vermedi ondan 3ay sonra hamile kaldim. dusuk yaptim vs. ama klomeni herkes kullaniyor 8tane yumurtan.olduysa doktorun sucu ne:)
canım boyutlarını hatırlamıyorum ama buyumustu baya catlatma ignesi verirsem 3uz olur senın bunyen kajdırmaz ddi . amin insallah sabırla 10gunu bekliyorumDoktoruma güveniyorum aslında ama bebek olsn diye uğraşırken her söylenilenden etkileniyorum..neden iğne yapmadı 3 yumurtan varken boyutları yeterli olmadığından mı yoksa kendiliğinden catladgından mı canım? İğneden 6 gün sonra kontrole gittim bu ay çatlamış dedi ultrasonla bakıp sonra progesteronuma baktı ordan anlasılıyorms zaten..hayirlisi Allah'tan tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben mide bulantılarındam dolayı pek gıremıyorum kızlar aklıma bıle gelmıyor her zaman burası dualarım sızlerle her zaman allah kucagınızı bos bırakmasın aminHayırlı ugurlu olsun canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandim ve sevindim inşallah birgün bizde senin yaşadığın sevinci yaşarız hamillerin duası kabul olurmuş bize dua et
Canım yogun bulantılarından dolayı pek takıp edemedım kusura bakma ne olur yumurtlama gunu ilişki oldu canım yanı o gunu de doktorum belırledı zaten ılıskı ıgneden 3 gn sonra oldu ve ıgne vuruldugumun ertesı gunungecesı beyaz afedersınız sumuk gıbı ama boyle top gıbı cok sert mukoza gıbı bı akıntı geldı resmen ısedım sandım hıssedınce yumurtlamadan 1 Hafta sonra agrılarım basladı canım ama adet sacansıydı resmen ve 2ay hem genıtal bolgem genıslemesınden dolayıhemde bel ve kalca kasık agrısı cektım kotuydu ama doktorumun dedıgı gıbı 2 ay surdu rahım buyudugunden ms odacanım bizede dua eder misin benimde klomende 2. ayım klomen bitti yumurtlamada 4 gün önceydi değerlendirdik inşallah tutmuştur birde bişey sormak istiyorum ilişki günün yumurtlama günümü öncesi mi oldu kan testini iğneden ne kadar süre sonra yaptılar acaba yazarsan sevinirim haa unutmadan belirtilerini yani kasık ağrısını falan yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın sevgiyle kal Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.
klomen yumurta olgunlaştırıyor ve birden çok yumurta yapıyor senin 8 olgun ve kaliteli yumurtan olmuş doktor çatlama iğnesi yapsaydı döllenmede olsaydı 8 tane bebek uwww zaten 2 den fazla kaliteli yumurta oluştıysa çatlama iğnesini yaparlar ama seninki farklı olmuş çoğul gebelik oluşmasın senin ve bebeişlerinin sağlığı özelliklede senin sağlığın açısından tehlike olmasın diye iğneyi yapmazlar.Doktoruma güveniyorum aslında ama bebek olsn diye uğraşırken her söylenilenden etkileniyorum..neden iğne yapmadı 3 yumurtan varken boyutları yeterli olmadığından mı yoksa kendiliğinden catladgından mı canım? İğneden 6 gün sonra kontrole gittim bu ay çatlamış dedi ultrasonla bakıp sonra progesteronuma baktı ordan anlasılıyorms zaten..hayirlisi Allah'tan tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
pardon canım yazarken yanlışlık olmuş en fazla 2 kaliteli yumurtada yada 1 de çatlama iğnesini yapıyorlar canım 2 den fazla kaliteli olgun yumurtaya yapmıyorlar.klomen yumurta olgunlaştırıyor ve birden çok yumurta yapıyor senin 8 olgun ve kaliteli yumurtan olmuş doktor çatlama iğnesi yapsaydı döllenmede olsaydı 8 tane bebek uwww zaten 2 den fazla kaliteli yumurta oluştıysa çatlama iğnesini yaparlar ama seninki farklı olmuş çoğul gebelik oluşmasın senin ve bebeişlerinin sağlığı özelliklede senin sağlığın açısından tehlike olmasın diye iğneyi yapmazlar.