Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Benmde bgn 14.gunum 5inde vurulmstm ignemi ama pek umudum yok bnmde adetm gelck gni kasiklarm belim agriyo 11inde.dayanamayp.kan werdm.1.32.cikmsti oyzden umudumu.yittrdm hakkmzda hayrlisi olsun yarin yapcakmsn test

Dün olmam lazımdı yada en geç bu gün ama klomen geciktiriyor bir de progestan kullandım geçen ay adetin 12.gün iğne oldum iğnenin 17.günü olmuştum bu ay 15.gün iğne oldum
Allahım ınsallah tutmustur bu ay. İçini ferah tut. Hamıleyken de reglin gelecekmıs gibi oluyomus dıye bılıyorum. Beyaz akıntın var mı ? Losyon gıbı olandan ? Yoksa bı umut var, sanırım o akıntı reglinın gelmeye yakın baslıyor, gebelık olmazsa fazla oluyor.

Benmde bgn 14.gunum 5inde vurulmstm ignemi ama pek umudum yok bnmde adetm gelck gni kasiklarm belim agriyo 11inde.dayanamayp.kan werdm.1.32.cikmsti oyzden umudumu.yittrdm hakkmzda hayrlisi olsun yarin yapcakmsn test
Canım adet tarihin ne zamandı geciktimi adetin olmazsan testi tekrarla bir kaç gün sonra

Öyle bi akıntım yok test yapmakta istemiyorum geçen ay çok yaptım hep negatifti perşembeyi beklesem iyi olur dayanabilirsem

A
ne yaptın canım merak ettim seni

Adetm gecen ay 20sinde gelmsti ama ilacla gelio.benm adet.polikstk ower war bnde adetm kendilgnden.3 4 ayda gelio ilac kullanrsam aylik goruyorm o yzden adetm geciktide diyemicem cumaya kadar beklemeye karar werdm.

Kızlar idrar testi yaptım sonuç negatif 14.gündü silikte olsa çıkmalıydı ikinci tedavimde negatif adet olmayı bekliyorum artık

Kızlar idrar testi yaptım sonuç negatif 14.gündü silikte olsa çıkmalıydı ikinci tedavimde negatif adet olmayı bekliyorum artık
Bncede erken cikmams olablr idrarda belki gec dollenme olr.doktr gun asiri iliski dio belki son yaptgn tutacak ymrtan gec catlicak bilemezsin ki iki gun flan beklede bide kan testi yap bakalm idrarda 1haftalj flan gzukmeyeblr

Bncede erken cikmams olablr idrarda belki gec dollenme olr.doktr gun asiri iliski dio belki son yaptgn tutacak ymrtan gec catlicak bilemezsin ki iki gun flan beklede bide kan testi yap bakalm idrarda 1haftalj flan gzukmeyeblr
canım adetim geldi iğneden tam 14 gün sonra adet oldum bu ay dinleneceğim zaten yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim dönüşte ne olur olurunamı bırakırım tedaviye devammı ederim bilmiyorum

kızlar iyi akşamlar umarım birileri uyanıktır meraktan uyku girmedi ...bugün dr gittim adetin 11.gümu yumurta takibi yaptı ama 11mm idi sağda 2 yumurta .....26 günde bir oluyom yani zaman az nezaman buyur catlar şüphelerim var....çarşamba gel dedi...umutsuzdu.....böyle durum yaşayan varmı birden artarmı

GÜNAYDIN KIZLAR..3 gündür yumurtlama zamanını değerlendirdik 19 u yumurtlamaydı klomen folık aşıt bugünde progestana başladım ayrıca soğan -havuç suyu neler nelerr inşallah bu ay tutturacağız tutmazsa eşimde bende artık vazgeçecek gibiyiz bıktık artık her ay tutturcaz diye çalışmaktan offf ne kötü bir durum bize işkence haline geldi helede yumurtlama zamanı ilişki tamamen bir işkence o ağrıyla yerimden oynayamıyoprum ilişkide canım çok yanıyor bıktıkkk tutsun artıkk offffffffff

CANIM BENDE 26 GÜNDE BİR OLUYORUM BENİM SAT 7 OCAK BAT 2 ŞUBAT TAHMINI YUM.GÜNÜ 19 OCAKTI SANIRIM YUMURTA BELLİ BOYUTA GELİP ÇATLAYINCA İLİŞKİDE OLURSA DÖLLENİYO YANİ BELLİ BOYUTA GELMESİ LAZIM SANIRIM NETTE OKUDUĞUMDA 18MM İLE 21 MM ARASI OLMASI LAZIM DİYO DÖLLENEBİLMESİ İÇİN ama genede Allahın işi ol derse olur bence bol bol dua edelim çünkü hiç bir sorun yokkende olamayabiliyor herşeyin bir zamanı var yani ama sizlerde bende artık bıkmış durumdayız eşlerimizde tabi insanın psıkolojısını tamamen bozuyo bu beklentiler helede o kırmızılar gelince o gun ben bitiyorum dünya başıma yıkılıyo sanki sabır diyoruz nasip diyoruz ama kendimize söz geçiremiyoruz hepimizde aynıyız beklemek zorr Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimize tez zamanda kavuştursun inşallah .

Bende 11.gun gttgmde olusan hc yumrta yok dedi doktr tam bi hafta sora gttm cok gzl bi yumrtan war 22mm dedi bn ilac yazdrcaktm o derece umtsz gtmstm hc belli olmaz cnm buyur kafana takma incir kuru de yumrta buyutuyoms bide onu dene incr ye bolca bide ananas ye

S
canım adetim geldi iğneden tam 14 gün sonra adet oldum bu ay dinleneceğim zaten yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim dönüşte ne olur olurunamı bırakırım tedaviye devammı ederim bilmiyorum
sıkma canini wardir bi.zmani duani tam et olmuyosa wardr bi hayir.bn hep ole dua ettm snunda uzuleceksek dgru zmani beklemek en guzeli allahm nasip.edecek.bi gun bizede. Bnm adet yok dha 15.gunm ama sivilce we kasik agrilarm war hakkmzda hayrlisi

kızlar geçen ay serephone ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı . 11 ocakta regl oldum . dün doktorum kontrol için tekrar çağırdı . ben y,ine iğne ilaç verir diye düşünürken doktorum dedi ki bu ilaç ve iğnenin 2 ay etksii var o yzüden 2 ay hiç bir şey yapamayacağız ve normal akışına göre bekleyeceğiz . size de böyle oldu mu kafam karıştı . 26 günde bir regl olurum ve tam günğnde oldu . ayrıca kistlerim yüzünden olmuyor . 5 aylık evliyim daha önce uzun süre d. kontrol hapı kullnadım ve kistimin patlması yüzünden ameliyat oldum .

kızlar tekrar doktora gittim doktorda üç tane çok güzel 22m yumurta vardı birinin bile tutmaması şaşırtıcı nasip değilmiş dedi.eşimin sperm hareketliliğinde biraz sorun var omu etkili diye sordum değil hayır o çok etkili değil dedi.rahim inceydi olabilir aslında demekki nasip değilmiş dedi.kızlar üçüncü kez serophene verdi.ama ben tatile gideceğim dedim.o zaman ya ilaca başla orda bi doktor takip etsin yada ilacı kullan ayın ikisinden sonra ilişkiye girmeye başla dedi.ne yapmalıyım sizce acaba aramı versem yada adanada da bildiğim çok iyi bi doktor var ilaca başlayıp takibini onamı yaptırsam ya da tamamiyle bıraksam mı tedaviyi eşim çok istiyor bende istiyorum ama onun kadar değil.üçüncü için uğraşmalımıyım bilmiyorum eşim üç yumurtayı duyunca çoğul gebelik hayali bile kurdu.siz ne önerirsiniz kafam karıştı iyice.yaşım iyice geçmeden eşimde çok isterken devam etmelimiyim yoksa vazgeçip oluruna mı bırakayım off bilemedim şimdi.siz olsanız ne yapardınız.

hepimiz aynı durumdayız canım eşlerimizle çok isteyip hep hayaller kuruyoruz biz sanki birini tutturdukta ikiz üçüz hayali kuruyoruz nasıl bir psikoloji içine girdik her ay olmayınca bı daha onu yapmıycam bunu yapmıycam ilacı bırakacağım yumurtlamayı takıp etmeyeceğim test erkenden yapmayacağım nette bu kadar gebelik yorumlara bakmayacağım daha bir sürü şey ama adetten sonra aynı şeyleri tekrardan yapıyoruz bence sende pes etme tedavine devam et bakalım ne zaman nasip olacak bizlerede hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…