- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.741
yükselen olabiliyor canım ama 12.günde çok erken değil.sen olmadı bu ay diye psikolojini ayarla olursa da güzel bi sürpriz olur.bi de net olmak için 14.gün testi tekrarla yükselme varsa hamilesindirArkadaşlar dün kan testi yaptırdım 2. 66 çıktı çatlatma iğnesinin 12. günüydü. sizce yükselir mi benim gibi olan var mı sonradan hamile olduğunu öğrenen ?
yükselen olabiliyor canım ama 12.günde çok erken değil.sen olmadı bu ay diye psikolojini ayarla olursa da güzel bi sürpriz olur.bi de net olmak için 14.gün testi tekrarla yükselme varsa hamilesindir
Umudunu kaybetme. Dur bakalım. İnsalla olur bu ay.ben de beklemedeyim iğne sonrası 11.gün ama ama adet belirtilerim başladı geçen ay iğneden sonra 17.gün olmuştum bakalım bu ay ne olacak.test yapsam mı diyorum sonrada çıkmazsa erken mi artar mı diye pozitif olsada iğnenin etkisimi değer düşermi diye gerilirim diyorum en iyisi adet gecikmesini beklemek iğnede geciktiriyor 1-2 gün bende geçen ay iki gün geciktim.üç yumurta vardı biride tutmadıysa ne diyeyim artık.birde rahim inceydi bu ay pek ümidim yok yani
Canım iğnenin etkisiyle ikinci çizgi çıkmış ve değer 5 iken 1 olmuş.seni üzmek istemem ama bu aya ümit bağlama ben geçen ay 12.gün negatifi gördüm 5 gün sonrada adet oldum.yinede adetin gecikirse testi tekrarla canımArkdslar ben bu ay klomen kullandm adetn 5.gunu sonra 17.gunumde 22mm yumrta olusmus doktr catlatma ignesi vurdu 5ocakta. Gun asiri iliski onerdi nrmlde 15.gun belli olr ama ben dayanamayp 9.gunumde idrar testi yaptm belirsiz 2.czgi cikti kan verdm 5.48 cikti doktr ne hamilesn ne deilsn bsy dyemem dedi sonrasnda bgn 11.gunumde gene kan werdm ama 1.32 cikti we idrar testndede ikinci.cizgi yok ignenin etkisiyms.benm gbi olup sonrasnda hamile kalan varmi degerlerm yukseblrmi gec dollenme olrmu kafam.cok karisik
Hayırlı olsun canım ne zaman gideceksin kontroleKlomende yarın son gunum kızlar. Bakalım nolcak bu ay.
Kaçıncı tedavin canım senin benim iğneden sonraki 13.günüm ama kasıklarımda belimde adet belirtilerim başladı aslında bat yarın ama iğnemi 15.gün oldum o yüzden batı bilmiyorum geçen ay iğneyi 12.gün olduğum halde adetim 1 gün gecikmiştiklomen bitti yumurtlama günü 19 ocak bat 2 şubat bu ay neler yaşıyacağım bıktım artık her ay beklemekten ve ümit etmekten offffffff
2.ay klomende canımKaçıncı tedavin canım senin benim iğneden sonraki 13.günüm ama kasıklarımda belimde adet belirtilerim başladı aslında bat yarın ama iğnemi 15.gün oldum o yüzden batı bilmiyorum geçen ay iğneyi 12.gün olduğum halde adetim 1 gün gecikmişti
Ben doktorumu değiştirdim daha yeni ilk defa klomen kullanısim bugün de üçüncü günüm beşinci gün gel dedi ne yapacak bilmiyorum;(Kaçıncı tedavin canım senin benim iğneden sonraki 13.günüm ama kasıklarımda belimde adet belirtilerim başladı aslında bat yarın ama iğnemi 15.gün oldum o yüzden batı bilmiyorum geçen ay iğneyi 12.gün olduğum halde adetim 1 gün gecikmişti
Yumurta takibi için çagırmıştırBen doktorumu değiştirdim daha yeni ilk defa klomen kullanısim bugün de üçüncü günüm beşinci gün gel dedi ne yapacak bilmiyorum;(
daha yolun başındasın.ümitsizliğe kapılma sakin ol ve stresten uzak durmaya çalış.bak bana normal yolla çocuk olmaz asla dediler tüplerde kapalı eşinin değerleride çok düşük doğal yolla olmayı adet tarihini yumurtlama tarihini unut hesaplama git eşinle hayatın tadını çıkar sonra gel tekrar tüp bebek deneyelim dedi.2 tüp bebek denemiştim olmamıştı bu arada tüplerimde tıkanmış dediler.eve geldim.eşime dedim artık bi süre bebeği unutalım.bi tarih belirleyelim.o tarihe kadar hiç bu konuyu düşünmeyelim çünkü normal yolla olmaz.27 günde bir adet olan biriyim.her ay 20.günü geçtikten sonra beklemeler belirtiler arayan gerilen oldumu olmadımı diyen biriydim.o ay 32.gün olmuş farkında değilim.birde adetimi bekliyorumki tüp bebeğe geçeyim.sonra hafif lekeler başlayıp devamı gelmeyince şüphelendim.oturup kaçıncı günümde olduğumu hesaplayayım dedim bi türlü adet tarihimi hatırlıyamadım.sonunda bi test yapayım dedim kıpkırmızı ikinci çizgi.doktora iki gün sonra gittiğimde kese göründü.doktor adet tarihimi sordu hatırlamakta zorlandım.öğretmenim geçen ay veli ziyaretleri yapmıştım ve bi velimin evinde ped değiştirmiştim.o ziyaret tarihinden yola çıkarak bir gün fazla bir gün eksik bi tarih belirledim.2.ay klomende canım
Canım ben esımle gemıye cıktım ılk kez bu ay kontrole godemıcdm. Oncekı aylarda bır durum yoktu ama olmadı ....Hayırlı olsun canım ne zaman gideceksin kontrole
Belkı grlmez. Adet gunun geldı mı kı ?İğneden sonra 14.günümdeyim ama adetim geldi gelecek gibi ağrı baskı başladı