Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım hormon testi adetin 3.günü yapılıyor

Öncelikle herkese merhaba bende bu ay klomen kullandım ama doktorum ilaçran sonraki ilk kontrol için adetin 15.günü çağırdı kızlar 15. gün çok değil mi.geçen ayda serophene kullanmıştım o doktorum 12.gün çağırıp çatlatma iğnesi verdi ama doktor değiştirdim 15.güne yani yarına kontrol verdi inşallah yumurtalarım çatlamadı klomen bittiği çok oldu adetlerim çok düzenli siklusun 28.29.gün oluyorum inşallah yarın güzel haberlerle gelirim

İn
inşallah canım ama adetlerin düzenliyse 12.hünden itibaren takip etmeli doktor ama 15 gün banada geç gibi geldi

Dünü degerlendirseydin keske canim bugunu degerlendir bence yarin kontrolde catlamis gorebilir doktor gec kalirsin degerlendirmek icin ..catlamamissa zaten sorun yok ona gore hareket edersin

Ne dünü ne önceki günü değerlendirdim en son üç gün önce bi birliktelik oldu bu günü değerlendirsem eşimin spermlerinde sorun var yarın ilişki önerse sayı ve hareket iyice az olacak ilk defa bu kadar uzun süre kontrole çağırmayan doktor gördüm adetlerim yumurta oluşumum ve çatlamada sorun yok ya bakalım ne olacak yarın

kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir

Yarin bi git bakalim doktor ne diyecek , hayirlisi artik
Rahim duvari inceligiyle ilgili bi bilgim yok ama progestan tutunmasina yardimci olur..sen 28-29 gunde bir duzenli adet oluyorum demistin yumurtalarin hala catlamamissa bu adetini birkac gun geciktirecektir 30 31 gun gibi muhtemelen..insallah bu ay guzel haberler alirsin bebegin tutunur

evet bu ay gecikecek geçen ay 12.gün iğne olmuştum iğneden 17 ün sonra 29.gün adet oldum.şimdi 15.gün iğne oldum o yüzden gecikecek.

kızlar yardım edin lütfen bat günüm dündü regl olmadım az önce test yaptım ikinci çizgi slik çıktı hamilemiyim değilmiyim kafam karıştı

kızlar yardım edin lütfen bat günüm dündü regl olmadım az önce test yaptım ikinci çizgi slik çıktı hamilemiyim değilmiyim kafam karıştı
Kan testi yaptir xanim erken gebelik testi degillse yaptigin muhtemelen hamilesindir simdiden tebrik ederim :)

Kizlar klomen kullandiginizda adetin 21. gunu progesteron bakti mi doktor sizde

Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca

Merhaba,
kasım ayında ben de klomen kullandım..Çatlatma iğneside oldum.2 adet yumurtam vardı ama kasım ayında hamile kalamadım.tekrardan doktora gitmedi ve bu ay adet olur gibi oldum birkaç damla kan geldi.bende bir hafta bekledim.bu pazar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

H
Gözünüz aydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…