Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ben artık delircem valla test belirti derken takıntı yaptım dün 0.54 araştırırken acaba olurmu dedim cunku daha önce 0.5 çıkmıştı 0.54 ondan buyuk ya hemen umutlandım işte

Hepimiz ayni durumdayiz canim umutlu umutsuzluk arasinda bekliyoruz iste..insallah guzel haberler verirsin ..ama simdilik o yukselmenin bir anlami yok canim 5 e kadar dalgalanma normal surec biraz beklemek gerekiyor

:) keşke canım nerde 1500 tane hamile haberi aldım zaten.etrafta ben den başkada yüksüz kalmadı artık herkes hamile ikinci tura dönenler bile var geniş geniş hamile kalabilirim artık.bende böyle takvim koydum avutuyorum kendimi gün gün ne oluyor yazıyor ovulasyon gününe göre doğum tarihini hesaplıyon ben iğne vurulduğumda koydum ovulasyon gününde bu gün o gün gibi spermler yumurtaya doğru resim vardı o çok komik ti) ilan eder gibi

:)) insallah bu ay gercegiyle devam edersin canim..sen ne kadardir istiyorsun problem nedir

:)) insallah bu ay gercegiyle devam edersin canim..sen ne kadardir istiyorsun problem nedir
amin canım inşallah hepimiz gülelim bu ay.15 ay oldu isteyeli.aslında 15 ay önce herşey normaldi. sonra istediğimiz 7.ayda kimyasal gebelik yaşadığım da dr um polikistik over den şüphelendi.tam teşhiste konmadı.o güne kadar hiç bir dr da dememiş ti.şimdiki dr umda tam polikistik değil diyor.klomendede 2.ayım bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek

Canim kimyasal da olsa gebelik olusmus tupler kapali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum..polikistik over tamamen kisisel bi hastalik canim herkeste farkli sekliyle ortaya cikiyor ben de pkoluyum

Canim kimyasal da olsa gebelik olusmus tupler kapali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum..polikistik over tamamen kisisel bi hastalik canim herkeste farkli sekliyle ortaya cikiyor ben de pkoluyum

inşallah bizde yaşarız o güzel duygu yu tatlım en kısa zamanda ve en hayırlısı yla.evet bu pko denen illet hamile kalma durumunu zorlaştırıyor ama ben oluşan hamileliğime zarar vermesinden korkuyorum zaten zor kalıyoz.aslında klomen tedavisindense sorunları çözüp gebelik tedavisine öylemi başlanmalı klomen hormanları düzenlemiyor değilmi

[QUOTE="alya3434, post: 38558909, member: 547925"inşallah bizde yaşarız o güzel duygu yu tatlım en kısa zamanda ve en hayırlısı yla.evet bu pko denen illet hamile kalma durumunu zorlaştırıyor ama ben oluşan hamileliğime zarar vermesinden korkuyorum zaten zor kalıyoz.aslında klomen tedavisindense sorunları çözüp gebelik tedavisine öylemi başlanmalı klomen hormanları düzenlemiyor değilmi[/QUOTE]
Insallah canim hayirlisiyla:) klomen sadece o ay icin faydasi oluyor canim dogru diyorsun ..baska sekilde cozumu varsa tabiki onlar yapilmali oncelikle.

kızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedi bu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin :::((

canımbitkisel kür de uygula incir kürünü yap yapanlar çok faydalı olduğunu söylüyorlar geçmiş olsun

sağol canımmmm...peki yarın büyümedi aşılama iptal nedemek???? yani sonraki adetimde 2.aşılamayamı geçiliyor yoksa 1. aşılama mı sayılıyor halen???

Insallah canim hayirlisiyla:) klomen sadece o ay icin faydasi oluyor canim dogru diyorsun ..baska sekilde cozumu varsa tabiki onlar yapilmali oncelikle.[/QUOTE]

klomen zar atmak gibi birsey işte ana problem ler normale döndürmek yerine hızlandırmak için bir yöntem testesteron yüksekliği yumurtlamayı bozuyor yumurtayı kuvvetlendirmek için klomen veriyorlar testesteron u düzeltseler o daha sağlıklı bir gebelik ve devamı da sağlıklı olmazmı kafam karışık endokrine gitmem lazım

Insallah canim hayirlisiyla:) klomen sadece o ay icin faydasi oluyor canim dogru diyorsun ..baska sekilde cozumu varsa tabiki onlar yapilmali oncelikle.

klomen zar atmak gibi birsey işte ana problem ler normale yerine hızlandırmak için bir yöntem testesteron yüksekliği yumurtlamayı bozuyor yumurtayı kuvvetlendirmek için klomen veriyorlar testesteron u düzeltseler o daha sağlıklı bir gebelik ve devamı da sağlıklı olmazmı kafam karışık endokrine gitmem lazım[/QUOTE]

Canim hormonlarda problem varsa oncelikle onlarin tedavi edilmesi daha mantikli tabiki belki insulin direnci bile olabilir endokrinolog buna da bakar iyi olur mesela benim hormonlarim normal oldugu halde pkoluyum klomen uyarici etki yapiyor galiba yumurtalar uzerinde

kızlar merhaba. bu ay klomen kullandım. ve aralık 19 da yumurtlama günümdede normalde çatlatma iğnesi olcaktım. kontrole gittiğimde doktor klomen kist yapmış dedive çatlatma iğnesi yapmadı. .adetinle atarsın kisti dedi. bu ay gebe kalamayacağım anlamınamı geliyor bu. böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olabilirmi acaba?? adetime 5 gün var ve inanılmaz kasık ağrım oluyor kistten dolayımı böyle acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…