- 3 Aralık 2014
- 180
- 50
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.661
tatlım erken değilmi seni üzmek istemem ama 5 ve üzeri çıksaydı hamilesin derdimben artık delircem valla test belirti derken takıntı yaptım dün 0.54 araştırırken acaba olurmu dedim cunku daha önce 0.5 çıkmıştı 0.54 ondan buyuk ya hemen umutlandım işte
evet erken yani yumurtlamadan 3 gun sonraki değer butatlım erken değilmi seni üzmek istemem ama 5 ve üzeri çıksaydı hamilesin derdim
ben artık delircem valla test belirti derken takıntı yaptım dün 0.54 araştırırken acaba olurmu dedim cunku daha önce 0.5 çıkmıştı 0.54 ondan buyuk ya hemen umutlandım işte
Haftaya kanda cikar canim varsa belirtilere cok takilmaya benim sırtım çok agrımaya başladı göğüslerde öyle hamiş olabilirmiyim acaba dayak yemiş gibiyim
:) keşke canım nerde 1500 tane hamile haberi aldım zaten.etrafta ben den başkada yüksüz kalmadı artıkCanim bir an takvimi gorunce hamilesin sandim ama olsun bu sekil ugur getirir insallah :) ben bugun 14. Gunumdeyim catlatma ignesi yapmadi doktor bugunleri degerlendirecegiz bakalim ama esimde nezle olmus sperm kalitesini etkilemez insallah ne yapsam bilemedim
:) keşke canım nerde 1500 tane hamile haberi aldım zaten.etrafta ben den başkada yüksüz kalmadı artıkherkes hamile ikinci tura dönenler bile var geniş geniş hamile kalabilirim artık.bende böyle takvim koydum avutuyorum kendimi gün gün ne oluyor yazıyor ovulasyon gününe göre doğum tarihini hesaplıyon ben iğne vurulduğumda koydum ovulasyon gününde bu gün o gün gibi spermler yumurtaya doğru resim vardı o çok komik ti ) ilan eder gibi
amin canım inşallah hepimiz gülelim bu ay.15 ay oldu isteyeli.aslında 15 ay önce herşey normaldi. sonra istediğimiz 7.ayda kimyasal gebelik yaşadığım da dr um polikistik over den şüphelendi.tam teşhiste konmadı.o güne kadar hiç bir dr da dememiş ti.şimdiki dr umda tam polikistik değil diyor.klomendede 2.ayım bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek:)) insallah bu ay gercegiyle devam edersin canim..sen ne kadardir istiyorsun problem nedir
amin canım inşallah hepimiz gülelim bu ay.15 ay oldu isteyeli.aslında 15 ay önce herşey normaldi. sonra istediğimiz 7.ayda kimyasal gebelik yaşadığım da dr um polikistik over den şüphelendi.tam teşhiste konmadı.o güne kadar hiç bir dr da dememiş ti.şimdiki dr umda tam polikistik değil diyor.klomendede 2.ayım bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek
Canim kimyasal da olsa gebelik olusmus tupler kapali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum..polikistik over tamamen kisisel bi hastalik canim herkeste farkli sekliyle ortaya cikiyor ben de pkoluyum
canımbitkisel kür de uygula incir kürünü yap yapanlar çok faydalı olduğunu söylüyorlar geçmiş olsunkızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedibu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin ::: ((
canım bu aşılamadayı ben yaptırmadım ama muhtemelen oyledirsağol canımmmm...peki yarın büyümedi aşılama iptal nedemek???? yani sonraki adetimde 2.aşılamayamı geçiliyor yoksa 1. aşılama mı sayılıyor halen???
tatlım incir kuru nasıl oluyorcanım bu aşılamadayı ben yaptırmadım ama muhtemelen oyledir
Insallah canim hayirlisiyla:) klomen sadece o ay icin faydasi oluyor canim dogru diyorsun ..baska sekilde cozumu varsa tabiki onlar yapilmali oncelikle.