Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

hayrolsun dün akşamöda ben gördüm aynısını kafayı yedik çocukla:)

hayrolsun dün akşamöda ben gördüm aynısını kafayı yedik çocukla:)

bende daha 3 gün olmasına rağmen kırmızıları geldi sanıp sürekli wc ye gidiyorum Allah'ımmmm sen yardım et bizlere

Ins canim oluruna birakiyorum en kisa zamanda guzel haberler veririm umarım..kendine ve bebegine dikkat et canim...

Agrim yok bugun de kan vrcem ama pzt ogrencem.korkuyorum canım ya inş dış gebelik değildir
Canim benim dusukten sonra adet gormeden tekrardan hamile kalan cok.iliskiye girdiyseniz kalmis olabilirsin ama isin ilginc yani senin hala kanaman devam ediyor demi

Allahim gonlunde olani göbüsüne koysun

aminnnnn canım cümlemizin. Şimdi doktordan geldim progesteron sonucumu gösterdim yüksek olması bizim için güzel bir şey dedi gebelik oluşunca iyi tutunur dedi adetin 3. gün yine klomene devam

Canim gordum ve cok sevindim..hayırlı olsun..ben esimle ilgili tedavi surecine girdim morfoliji cok dusuk çıktı bu ay doktorum asilama dedi...normal yolla umudumu kaybettim gibi...
Benim hem esimin morfolojisi bozuk hem ben pikoyum asilama denedik olmadi gecen ay normal yolla oldu Allah buyuk yeterki ol desin sakin umudunu kaybetme olumsuz dusunme

Canim benim ozel bi soru olacak ama dusukten sonra iliskiye girdinizmi.doktor yeni bi gebelik olabilir demisya.kanamanin basladiggindan beri kac gun oldu.
olmustu kanama kesıldıgınde ama canım beta sıfırlanmadan gebe kalınmazmıs. bugun doktordaydım kan verdım yıne. yarın sonuca gore ıgneyle dusurebılır dusmezse amelıyat dedı.cok korkuyorum cok nolur dua edın bana

Canımm yaaa dualarım seninle olmaz inşallah bir şey. Beta hcg sonucu 1-2 saatte çıkıyor seni neden yarına bıraktı acaba. hastaneyi arayıp veya internetten baksana sonucuna

Benim hem esimin morfolojisi bozuk hem ben pikoyum asilama denedik olmadi gecen ay normal yolla oldu Allah buyuk yeterki ol desin sakin umudunu kaybetme olumsuz dusunme
Su an ilac kullaniyor morfoloji icin ama ben asilamayla olacak gibi hissediyorum hep 7 aydir denedik olsa o zaman olurdu gibi bir his dogdu icime yine de belli olmaz su an deniyoruz aralikta hamile kalmazsam asilamaya gidiyorum...

Kızlar bnde klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi tedavisi görüyorum.14 aydır evliyiz ve çok istoyruz bebegimiz olmasını dün vuruldum iğneyi 4 tane yumosum olmuş biri 20 mm ulaşmış.esimde sperm azligi ve morfoloji sorunu var onada e vitamini larginine ve klomen kullandiriyorum inşallah hicbirimizin emegi boşa çıkmaz gobuslerimiz hayırlı sağlıkli bebislerle dolar bu ay çok umutluyum ben.dua edeliim kızlar birbirimize :)

tedavin hayırlı sonuçlansın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…