- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.461
hayrolsun dün akşamöda ben gördüm aynısını kafayı yedik çocukla:)Kizlar bu gece ruyamda gebelik testi yapmisim cift cizgi gordum inanamiyordum.uyandim Allah Allah dedim adetim yeni bitti daha esimle birlikte bile olmadik.boyle ruyalari gormek icin erken diye dusundum.adetime yakin gorurdum.daha 2 gun once test yaptim sogan suyu baslayacaktim ne olur ne olmaz uzerine gormusumdur diye yaptim.hayrolsun.
Kizlar bu gece ruyamda gebelik testi yapmisim cift cizgi gordum inanamiyordum.uyandim Allah Allah dedim adetim yeni bitti daha esimle birlikte bile olmadik.boyle ruyalari gormek icin erken diye dusundum.adetime yakin gorurdum.daha 2 gun once test yaptim sogan suyu baslayacaktim ne olur ne olmaz uzerine gormusumdur diye yaptim.hayrolsun.
hayrolsun dün akşamöda ben gördüm aynısını kafayı yedik çocukla:)
Ins canim oluruna birakiyorum en kisa zamanda guzel haberler veririm umarım..kendine ve bebegine dikkat et canim...sğl canım darısı başına canım onlar hep vesile rabbim dilemedikten sonra aşı tüp hepsi boş dilerse normal yolla olur asla umudunu kaybetme bende tedavisiz olmaz diye düşünmüştüm bir dr gittim çok tavsiye edildi kadın bana klomen vermedi hormon o iyi bişeymi normal yolla dene olur senin dedi kızdım içten içe başka dr gittim oda normal olur ama hızlandıralım dedi verdi geçen ay ve rahmi inceltti beebk tuttnmadı olmadı bu ay hiçbişey kullanmadım sadece dua duaa inancını yitirme çok dua et yasini şerif ,meryem oku herakşam
Allahim gonlunde olani göbüsüne koysunbende daha 3 gün olmasına rağmen kırmızıları geldi sanıp sürekli wc ye gidiyorumAllah'ımmmm sen yardım et bizlere
Canim senin gormen normaldir zaten hamilesin ben daha affedersin ama iliskiye bile girmedik:)hayrolsun dün akşamöda ben gördüm aynısını kafayı yedik çocukla:)
Canim benim dusukten sonra adet gormeden tekrardan hamile kalan cok.iliskiye girdiyseniz kalmis olabilirsin ama isin ilginc yani senin hala kanaman devam ediyor demiAgrim yok bugun de kan vrcem ama pzt ogrencem.korkuyorum canım ya inş dış gebelik değildir
Allahim gonlunde olani göbüsüne koysun
Benim hem esimin morfolojisi bozuk hem ben pikoyum asilama denedik olmadi gecen ay normal yolla oldu Allah buyuk yeterki ol desin sakin umudunu kaybetme olumsuz dusunmeCanim gordum ve cok sevindim..hayırlı olsun..ben esimle ilgili tedavi surecine girdim morfoliji cok dusuk çıktı bu ay doktorum asilama dedi...normal yolla umudumu kaybettim gibi...
olmustu kanama kesıldıgınde ama canım beta sıfırlanmadan gebe kalınmazmıs. bugun doktordaydım kan verdım yıne. yarın sonuca gore ıgneyle dusurebılır dusmezse amelıyat dedı.cok korkuyorum cokCanim benim ozel bi soru olacak ama dusukten sonra iliskiye girdinizmi.doktor yeni bi gebelik olabilir demisya.kanamanin basladiggindan beri kac gun oldu.
olmustu kanama kesıldıgınde ama canım beta sıfırlanmadan gebe kalınmazmıs. bugun doktordaydım kan verdım yıne. yarın sonuca gore ıgneyle dusurebılır dusmezse amelıyat dedı.cok korkuyorum coknolur dua edın bana
Su an ilac kullaniyor morfoloji icin ama ben asilamayla olacak gibi hissediyorum hep 7 aydir denedik olsa o zaman olurdu gibi bir his dogdu icime yine de belli olmaz su an deniyoruz aralikta hamile kalmazsam asilamaya gidiyorum...Benim hem esimin morfolojisi bozuk hem ben pikoyum asilama denedik olmadi gecen ay normal yolla oldu Allah buyuk yeterki ol desin sakin umudunu kaybetme olumsuz dusunme
tedavin hayırlı sonuçlansın canımKızlar bnde klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi tedavisi görüyorum.14 aydır evliyiz ve çok istoyruz bebegimiz olmasınıdün vuruldum iğneyi 4 tane yumosum olmuş biri 20 mm ulaşmış.esimde sperm azligi ve morfoloji sorunu var onada e vitamini larginine ve klomen kullandiriyorum inşallah hicbirimizin emegi boşa çıkmaz gobuslerimiz hayırlı sağlıkli bebislerle dolar bu ay çok umutluyum ben.dua edeliim kızlar birbirimize :)
sgl canim amin darisi basina cnmSağol canım seninde gebeligin hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
verdim cnm 271 cikti cok sukurKizlar ne yapiyonyz.mine kan verdinmi
verdim cnm 271 cikti cok sukurKizlar ne yapiyonyz.mine kan verdinmi