Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canim bal tarcin incir havuc kuru ysptim afetin 2. gunu baslayip her aksam yasini serif kkudum bahsetmistim bir topik var diye lem yelid 7000 crkecektim 4000 de kaldi:) her namazdan sonra istigfar,ya fettah,ya musavvir 100 er adet cektim esime bisey. yedirmedim hepsi bu:) dua dua cok yalvardim rabbim duydu sukur
Hangi zamanlarda ictin yedin zamanlarini nasil ayarladin sonucta iki ayri kur.kac gun devam ettin

canim bal tarcin incir havuc kuru ysptim afetin 2. gunu baslayip her aksam yasini serif kkudum bahsetmistim bir topik var diye lem yelid 7000 crkecektim 4000 de kaldi:) her namazdan sonra istigfar,ya fettah,ya musavvir 100 er adet cektim esime bisey. yedirmedim hepsi bu:) dua dua cok yalvardim rabbim duydu sukur
Canim benim esun disinda kimseye soyleme.esinede soyle kimseye soylemesin.simdi biz sanal alemde gorustugumuz icin birbirimizi tanimadigimiz icin nazarimiz degmez ama baska insanlarin nazari deger benim bi arkadas kalp atisini gormeden kimseye soylemedi ailesi dahil.ben asilama oldugunda kimseye soylemedim.olmazsa kimseye tek tek hesap vermek istemedim.sende soyleme.

degerim 57.84 kizlar dusuk mu[/

niye kendini gereksiz yere üzüyorsun şimdi , değerin gayet güzel benim adete 2 gün kala 33, 3 tü adet gününde 153 cıltı değere değil artışı önemli gün geçtikçe artıyor normal seviyeye geliyor zaten. güzel şeyler düşün lütfen , gereksiz şeylere takılma hamileliğin tadını çıkar , hiçbirsey olmaz Allahın izniyle optüm seni.

Hangi zamanlarda ictin yedin zamanlarini nasil ayarladin sonucta iki ayri kur.kac gun devam ettin
günaydın canım incir kürü akşam yaptım yatmadan bir bardak sabah bir bardak 21 gün .bal tarçın bikez yaptım yetti 12 gün sabah aç karna bir tatlı kaşık akşam yatmadan bir tatlı kaçığı

Canim benim esun disinda kimseye soyleme.esinede soyle kimseye soylemesin.simdi biz sanal alemde gorustugumuz icin birbirimizi tanimadigimiz icin nazarimiz degmez ama baska insanlarin nazari deger benim bi arkadas kalp atisini gormeden kimseye soylemedi ailesi dahil.ben asilama oldugunda kimseye soylemedim.olmazsa kimseye tek tek hesap vermek istemedim.sende soyleme.
canım bir kardeşim biliyo söyleme dedim ona eşimide tembihledim kalp sesini duymayı rabbim nasip eder inş o zaman veririm müjdeyi annem ve kayın validem çok istiyo görelim diye inş görmek nasip olur onlara ikiside yaşlı

hayırlı sabahlar kızlar güne hamile uyanmak çok güzel rabbim hepinize versin inş gece uyanıp uyanıp gülümsedim:KK36:
MAŞALLAHHH :) RABBİM KUCAGINIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.
İNCİR KÜRÜNÜ BENDE DENEMİŞTİM ÇOKDA FAYDASINI GÖRDÜM YANLIZ BENİM SÜT HORMONUDA YÜKSEK.ONU DAHA DA YÜKSELTİYORMUŞ.ARTIK YAPAMIYORUM :KK43: HEM KLOMEN HEM DOSTINEZ MAHVETTİ BENİ :KK43:ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

MAŞALLAHHH :) RABBİM KUCAGINIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.
İNCİR KÜRÜNÜ BENDE DENEMİŞTİM ÇOKDA FAYDASINI GÖRDÜM YANLIZ BENİM SÜT HORMONUDA YÜKSEK.ONU DAHA DA YÜKSELTİYORMUŞ.ARTIK YAPAMIYORUM :KK43: HEM KLOMEN HEM DOSTINEZ MAHVETTİ BENİ :KK43:ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
sğl canım allah sanada versin inş klomenin zararı çok canım kürle dene derim

günaydın canım incir kürü akşam yaptım yatmadan bir bardak sabah bir bardak 21 gün .bal tarçın bikez yaptım yetti 12 gün sabah aç karna bir tatlı kaşık akşam yatmadan bir tatlı kaçığı
Bal tarcini bir kezmi yedin 12 gun niye devam etmedin

Sabah aksam yaptinya aralarini kac dk yaptin iki kurde ac karina yapiliyor ustustemi ictin
canım incir havucu akşam ebe gidince yaptım ılıyınca içtim bal tarçınla birlikte sen ayrıda içebilirsin unuturum diye içtim sabah ta kalan incir suyunu bir batdak içtim bal tarçından yedim bal tarçını bir kavanoza yap 12 gün yetiyo işyerinde ye yiyebiliyosan sabahın korunde hasta ediyo

Ben bugun yine sogan suyuna basladim.en az bi yedi gun icmeyi dusunuyorum.bir dahaki aya ne yapacagima karar veremedim

Kizlar ya allak bullak oldum. Geçen hafta 121 e düşen degerim şu an 194 olmuş. Düşük yaptığım diğer bile 170 di doktor yeni gebelik olabilir ama çok ümitlenme dış gebelik de olabilir dedi. Yarın tekrar kan alıncak napim ben bilmiyorum daha düşük kanaması bitmeden yeni hamilelik olur mu.zannetmiuorum ama offf

Kizlar ya allak bullak oldum. Geçen hafta 121 e düşen degerim şu an 194 olmuş. Düşük yaptığım diğer bile 170 di doktor yeni gebelik olabilir ama çok ümitlenme dış gebelik de olabilir dedi. Yarın tekrar kan alıncak napim ben bilmiyorum daha düşük kanaması bitmeden yeni hamilelik olur mu.zannetmiuorum ama offf
Cok ilginc bi durum.senin durumunu yasayan hic yokmu acaba biri cevap yazsin

X