- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.281
amin canım inşşş dualarımdasın canımMinecim bizde bu gunleri goruruz insallah.Yüce Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşşş dualarımdasın canımMinecim bizde bu gunleri goruruz insallah.Yüce Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun
günaydın canım nasılsın ben rüyamda ne gördüm biliyormusun kız bebek kıyafeti almış ablam tabiri çok güzel en kısa zamanda hayırlı evlat olacak diyo ayy sevindirik oldum inşşşsen adet oldunmuGunaydin kizlar
Rabbim kabul etsincanım bu ay yasin okuyoruz topikte tespih çekirum inş olur çok dua ettim
Insallah ruyan cikar.günaydın canım nasılsın ben rüyamda ne gördüm biliyormusun kız bebek kıyafeti almış ablam tabiri çok güzel en kısa zamanda hayırlı evlat olacak diyo ayy sevindirik oldum inşşşsen adet oldunmu
günaydın canım nasılsın ben rüyamda ne gördüm biliyormusun kız bebek kıyafeti almış ablam tabiri çok güzel en kısa zamanda hayırlı evlat olacak diyo ayy sevindirik oldum inşşşsen adet oldunmu
tamam canım çıkmadan eğer istersen face eklerim seni gebe kalınca yazarsın istersen görüşürüz de inş en kısa zamanda olur canım tüp bebek ne kadar inş gerek kalmaz bazen olmyacak gibi geliyor bebeğim biliyormusunBenim lekem halen devam ediyor kesilmedi sokulmedimde.kirmizilari bekliyorum.senin sonucunu ogrenene kadar burdayim sonra veda edecem kk ne.kendime aklimdan cikaracagim ugras bulmak istiyorum.onumuz kis orguye baskayabilirim kafam dagilir en azindan sporada baskayabilirim kurlere devam edecem para biriktirecem tup bebek icin.
evet bende oğlum olduğunu görmüştüm çok güzeldi rüyada olsa güzeldislm cnm bnde rüyamda olmayan bebeğimi gördüm kızdı ve gülümsüyordu çok güzel bir duygu
Ah yavrum bi bilsem evlendikten sonra zaten duzenim degisti klomen kullandiktan sonra iyice duzenim bozuldu.Allahim hayirlisini versinbelgincim bu adete bir hafta kala neden ağrı oluyor bukadar bilgin varmı bekarken bir gün kala olurdu ne değişti ki ama bu bende 2 aydır böyle ya tutunamıyo ya kistmi
Bakalim zaman bize neyi goserecek.bir kere hamile kaldigin icin tekrardan kalman yuksek moralini bozma.seninde gunune az kaldi.tamam canım çıkmadan eğer istersen face eklerim seni gebe kalınca yazarsın istersen görüşürüz de inş en kısa zamanda olur canım tüp bebek ne kadar inş gerek kalmaz bazen olmyacak gibi geliyor bebeğim biliyormusun
Bakalim zaman bize neyi goserecek.bir kere hamile kaldigin icin tekrardan kalman yuksek moralini bozma.seninde gunune az kaldi.
canim dusuk yapip gebe kalamayanda var az kaldi evet kasik agrim azaldi ama bu ayda olmadi galiba sen ne durumdasinBakalim zaman bize neyi goserecek.bir kere hamile kaldigin icin tekrardan kalman yuksek moralini bozma.seninde gunune az kaldi.
Cok ilginc bi durumdayim sogan suyu ictim yinede adetim gecikti.benim bildigim sogan suyu adet sokturucu.halen lekem gelmeye devam ediyor bugunle 5 gun oldu.adetim gecikelide 3 gun oldu.sabah ola hayrolacanim dusuk yapip gebe kalamayanda var az kaldi evet kasik agrim azaldi ama bu ayda olmadi galiba sen ne durumdasin
günaydın canım idrar testi yapsana varsa çıkar sabrına ahyran kaldım yawwCok ilginc bi durumdayim sogan suyu ictim yinede adetim gecikti.benim bildigim sogan suyu adet sokturucu.halen lekem gelmeye devam ediyor bugunle 5 gun oldu.adetim gecikelide 3 gun oldu.sabah ola hayrola