- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.181
canım hep var bazen çok bazen azBenim kasik agrim durdu simdilik.senin ne durumda ara arami geliyor devamlimi
Yavrum gozun aydin hamilesincanım hep var bazen çok bazen az
:))ağzın bal yesin inş ama test yapalım dur bir hafta var erken dimi hem benim hiç umudum yok hep silik çıktı ama allah büyükYavrum gozun aydin hamilesin
Baska belirtin varmi.benim inadina belirti yok.onceki aylarda bazen cok hafif bulantim olurdu yada uyku hali olurdu suphelendigim zamanlar olurdu.bu ay ne uyku hali bir kere bile soyle hafiften bi bulantim olmadi.idrara sık cikmak yok gogusler yanlardan bastirinca hafif agriyir her ay olur.karnim şiş degil gazim yok.sag kasigim gecti agrimiyor.bi belirti olsada heveslensem.tık yok ya.neyseki adetime az kaldi.adet oldugumda insallah hayirlisiyla hamileyimdir olmam incir kurune ve havuc kurune baslamayi dusunuyorum:))ağzın bal yesin inş ama test yapalım dur bir hafta var erken dimi hem benim hiç umudum yok hep silik çıktı ama allah büyük
inş olmazsın benimde umudum yok olursam bende sil baştan devamBaska belirtin varmi.benim inadina belirti yok.onceki aylarda bazen cok hafif bulantim olurdu yada uyku hali olurdu suphelendigim zamanlar olurdu.bu ay ne uyku hali bir kere bile soyle hafiften bi bulantim olmadi.idrara sık cikmak yok gogusler yanlardan bastirinca hafif agriyir her ay olur.karnim şiş degil gazim yok.sag kasigim gecti agrimiyor.bi belirti olsada heveslensem.tık yok ya.neyseki adetime az kaldi.adet oldugumda insallah hayirlisiyla hamileyimdir olmam incir kurune ve havuc kurune baslamayi dusunuyorum
Benim niye hic belirtim yok o kadar kafama takmama psikolojimin bozulmasina ragmen:)canım ben belirtilere inanmıyorum psikolojik hepsi
:)oda güzel dimi hemen belirti olmuyo ki zaten ben gebe kaldığımda kasık ağrısı oldu sonra geçti hiç belirti kalmadıBenim niye hic belirtim yok o kadar kafama takmama psikolojimin bozulmasina ragmen:)
Kasik agrin adet gununden oncemi gecti sonrami gecti:)oda güzel dimi hemen belirti olmuyo ki zaten ben gebe kaldığımda kasık ağrısı oldu sonra geçti hiç belirti kalmadı
Sat mi bat miKızlar herkese iyi akşamlar sat 14 Kasım ama 2 gündür çok halsizim göğüslerim adet öncesi hep agrir ama bu sefer değişik ağrıyor kendimi hamile gibi açıkçası hissediyorum erken gebelik Testi aldım pazartesi sabahi yapmaya karar verdim bakalım testten geçecek miyim :)
Sat mi bat mi
Simdi oldu insallah hamileyizdirBat canım yanlış yazmışım
canım sonra geçtiKasik agrin adet gununden oncemi gecti sonrami gecti
Gunaydin canim iki gundur pembe lekem var tuvalette peceteye geliyor.insallah hamilesindir.benim gunum yarin en gec ertesigun olur insallah olmamda yerlesme lekesidirgünaydın kızlar nasılsınız seda nerelerdesin nasılsın..??belgincim adet mi oldun ??ben hiç iyi değilim hafta sonuda çok yoğundu iş zor geldm çok halsiizim yorgunum ve kasıklarım çok ağrıyor bu ayda olmazsa dr sorcam neden yumurtlama sonrası ağrı olur ki
ayy inşş haliyizdir canım leke geliyomuydu oyleGunaydin canim iki gundur pembe lekem var tuvalette peceteye geliyor.insallah hamilesindir.benim gunum yarin en gec ertesigun olur insallah olmamda yerlesme lekesidir