Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Selam kızlar bende klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm. Ayın 21 inde iğne vuruldum ve klomen kullanmaya başladığmdan beri de kasık ağrım çok oluyor. İğneden sonra iyice arttı ağrılarım. Siz benden önce iğneyi yapmışsınz sizde durumlar nedir. İnşallah pozitif sonuçlar vardır

Canm benm cokk sagol ben 15in de oldum ignemi 21 mm yumurtam vardi yumurtam 32 st sonra catladi cok agrim ve pembe akintim vardi ondan anladim igne gunu ve sonrasi 2 gun iliski oldu bugun catlamanin 10. gunu sayilir sen ne zman gordun pozitifi canm

Canm benm cokk sagol ben 15in de oldum ignemi 21 mm yumurtam vardi yumurtam 32 st sonra catladi cok agrim ve pembe akintim vardi ondan anladim igne gunu ve sonrasi 2 gun iliski oldu bugun catlamanin 10. gunu sayilir sen ne zman gordun pozitifi canm
adet günümden 1 gun sonra canım soluk cızgı cıktı. bıdaha yaptım o da ondan braz daha belırgındı. hemen kan verdım cuma günü 15-20 gunluk dedı doktor

benim pozitif canım :) cuma gunu kanda ve ıdrarda ogrendım :)

evveet ben de anlamadım ilk defa bir doktor hiçbir tahlil yapmadan klomen ve dostinex i verdi. daha önce yaptığım tahlillerde de prolaktinle ilgili herhangi bir sorunum da yok yani
ALLAH alalHH Şaşırdım klomen verilirde dostinex ,anlayaadıım canım dr sordun mu sen..

Okulum sen ne yaptın bugün doktora gidecektin. Merak ediyorum senin durumunu.[/QUOTE]

canım benim geç oldu kusura bakma benimde de solda bir yumurta oluşmuş güzel dedii..çatlatma iğnesi vermedi cuma cumarteesi pzartesi çalışmayı söyledi..salı da tekrar gidecem yumurta çatlamışmı çatlamamış mı ona bakacak..çatlamamışsa diğer ay tedaviye iğneyi de ekleyecekmiş bakaım hayırlısı...

Çok tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
canım tebriklerr hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuun...

canım yumuşlar hayırlı olsun bbek olsun inşALLAHH..DR ZATEN BANA 2 tanenin ideal olduğunu söylediii..hadii güzel haberler verirsiz veririz inşALLAH...

sgl canım bende iyiyim çok şükür dün çok yordum kendimi temizlik yaptım haftanın ilk günü işteyim bayada yoğun canım işler işte sen ne yapıyorsun dikakt ediyordun dimi yemene içmene süt yumurta ceviz et bunları ihmal etme iyi gelişsin bebiş :)dr ne zaman çağırdı canım 5.hafta kese görünüyor

yumurtayı hergun yıyorum canım artık. doktora gidemedım daha. bugun aradım doluymus yarın ogleye aldım randevuyu. bu arada canım kac haftalık oldugu son adet tarıhınn ılk gunuyle hesaplanıyodu sanırım ama ben klomenle hamıle kaldım ya benım de mı oyle hesaplancak yoksa dollenme tarıhınden mı

aynı canım fark yok inş görürüsün yaz tamam mı bize her gelişmeni

aynı canım fark yok inş görürüsün yaz tamam mı bize her gelişmeni
ınsallah canım ya yazarımm mutlaka tabı. adetten 1 gun sonra kan tahlılı yaptırmıstım ya ben cuma gunu.beta 18.02 ydı korkuyorum ya normal mı dusuk mu. gec mı dollendı kı.

ınsallah canım ya yazarımm mutlaka tabı. adetten 1 gun sonra kan tahlılı yaptırmıstım ya ben cuma gunu.beta 18.02 ydı korkuyorum ya normal mı dusuk mu. gec mı dollendı kı.
canım dr tekrar isteyebilir görünemzsede sitres yapma geç döllenmedir ama canım alttan muayen ol karından göremezse ordan görür bişey olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…