- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.821
canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inş10 ekim de oldum canım ve benım de 14.gunumde 17mm di 15 . gunde 18 -19 mm olmustr dedı doktor 1 tane yumurtam vardı zaten iğneyı vurdu. şimdi de melegım benımle :)
Canm benm cokk sagol ben 15in de oldum ignemi 21 mm yumurtam vardi yumurtam 32 st sonra catladi cok agrim ve pembe akintim vardi ondan anladim igne gunu ve sonrasi 2 gun iliski oldu bugun catlamanin 10. gunu sayilir sen ne zman gordun pozitifi canmnıye umıdını kesıyosun canım ya adetın geldı mı hem bellı olmaz kı herkeste belırtı farklı olur. mesela bak hep idrarda koyuluk koku olur derler ne bılıyım ıste kasıkta sureklı batma,mide bulantısı , bel ağrısı bunlar ben de olmadı. hala daha yok yanı. ben de kendımı cok uzdum belırtım yok heralde olmadı dıye defalarca ağladım ama melegımı de bosu bosuna üzmüşüm. belirti pek aramamaya bak canım adet gununu bekle ve sakın olmaya çalıs canım.
adet günümden 1 gun sonra canım soluk cızgı cıktı. bıdaha yaptım o da ondan braz daha belırgındı. hemen kan verdım cuma günü 15-20 gunluk dedı doktorCanm benm cokk sagol ben 15in de oldum ignemi 21 mm yumurtam vardi yumurtam 32 st sonra catladi cok agrim ve pembe akintim vardi ondan anladim igne gunu ve sonrasi 2 gun iliski oldu bugun catlamanin 10. gunu sayilir sen ne zman gordun pozitifi canm
benim pozitif canım :) cuma gunu kanda ve ıdrarda ogrendım :)Selam kızlar bende klomen ve Çatlatma iğnesi kullandm. Ayın 21 inde iğne vuruldum ve klomen kullanmaya başladığmdan beri de kasık ağrım çok oluyor. İğneden sonra iyice arttı ağrılarım. Siz benden önce iğneyi yapmışsınz sizde durumlar nedir. İnşallah pozitif sonuçlar vardır
amın canım ınsallah darısı başınıza :)canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inş
gelir gelir merak etme olumlu dusun olumlu sonuc gör :)inş canım çok teşekkür ederim kaç aydır bekliyoruz nazlı bebiş gelmedi
çok tşkr ederim sağolun.inşallah hayırlısıyla...Cok guzel hadi gozun aydin insallah kalp atislarinida gorursunuz.
ALLAH alalHH Şaşırdım klomen verilirde dostinex ,anlayaadıım canım dr sordun mu sen..evveet ben de anlamadım ilk defa bir doktor hiçbir tahlil yapmadan klomen ve dostinex i verdi. daha önce yaptığım tahlillerde de prolaktinle ilgili herhangi bir sorunum da yok yani
merhaba canım seninle aynıymısız ben,mde yarın kontrolüm varr bakalım ne diyeceek..ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşALALH..DR arayıp sorabiirsin canım antiiyotk le kullanmann sakıncası varmı ilmiyorum..
canım tebriklerr hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuun...Çok tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Günaydın kızlar; şimdi doktordan geldim sağ tarafta 2 tane yumoşum oluşmuş, size sol tarafımdan hiç ağrı gelmediğini söylemiştim , kendiside gayet yan gelip yatmış bu ay. 1. yumrta 12,75 mm 2. yumurta 10 mm imiş, bugün adetimin 8. günü ve 8. güne göre çok iyi gelişmişler. Adetlerimde hemen hemen 28 gündür , ben 14. değil daha erken yumurtlayan biriyim ki bunu kendimde az biraz hissederim zaten. Adetiniz düzenli bile olsa yumurtlama gününün standardı yok malesef , tarihlere sizde bağımlı kalmayın. pazartesi tekrar kontrole gidicem, ve pazar gününden itibaren 2 günde bir ilişki önerdi. Bugünkü haberler benden bu kadar hepinize hayırlı cumalar olsun.
gunaydın canım ben ıyıyım sen nasılsıngünaydın iyi haftalar kızlar herkes iyi mi
yumurtayı hergun yıyorum canım artık. doktora gidemedım daha. bugun aradım doluymus yarın ogleye aldım randevuyu. bu arada canım kac haftalık oldugu son adet tarıhınn ılk gunuyle hesaplanıyodu sanırım ama ben klomenle hamıle kaldım ya benım de mı oyle hesaplancak yoksa dollenme tarıhınden mısgl canım bende iyiyim çok şükür dün çok yordum kendimi temizlik yaptım haftanın ilk günü işteyim bayada yoğun canım işler işte sen ne yapıyorsun dikakt ediyordun dimi yemene içmene süt yumurta ceviz et bunları ihmal etme iyi gelişsin bebiş :)dr ne zaman çağırdı canım 5.hafta kese görünüyor
aynı canım fark yok inş görürüsün yaz tamam mı bize her gelişmeniyumurtayı hergun yıyorum canım artık. doktora gidemedım daha. bugun aradım doluymus yarın ogleye aldım randevuyu. bu arada canım kac haftalık oldugu son adet tarıhınn ılk gunuyle hesaplanıyodu sanırım ama ben klomenle hamıle kaldım ya benım de mı oyle hesaplancak yoksa dollenme tarıhınden mı
ınsallah canım ya yazarımm mutlaka tabı. adetten 1 gun sonra kan tahlılı yaptırmıstım ya ben cuma gunu.beta 18.02 ydı korkuyorum ya normal mı dusuk mu. gec mı dollendı kı.aynı canım fark yok inş görürüsün yaz tamam mı bize her gelişmeni
canım dr tekrar isteyebilir görünemzsede sitres yapma geç döllenmedir ama canım alttan muayen ol karından göremezse ordan görür bişey olmuyor merak etmeınsallah canım ya yazarımm mutlaka tabı. adetten 1 gun sonra kan tahlılı yaptırmıstım ya ben cuma gunu.beta 18.02 ydı korkuyorum ya normal mı dusuk mu. gec mı dollendı kı.