Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

canım benim inşaallah tutarlar...iğne vurulduğum yere de sordum ertesi gün farketmez saati dedi kendi doktorum pazar günü dedi sadece saat vermedi ancak şu an 28. saatteyim :) bu akşam salı günü ve perşembe günü demişti doktorum bu arada yumurtam sağ tarafta dün ve bugün ağrıyor...çok değil ama yine de iyi bi şey diye düşünüyorum :) bir de geçen ay göbektendi dün koldan vuruldum bakalım inşaallah güzel haberler veririm şekerlerrr.

hadi inşallah tutar hepimizin yumoşu benim ki bir büyüseydi bide o var bende yumurta ağrısı normalmiş 15 gün saymaya başla bakalım sonuç ne olacak

bugün dra gidicem klomen kullanışımın ilk ayı ve bugün adetimin 11, günü
bakalım yumurtalarım büyüdümü çok sitresliyim :S

canım no stres yes bebek tamam mı akışına bırak inşallah büyür büyümezse 2 gün sonra tekrar çağırır inşallah bu ay hepimiz bebişleriniz.

merhaba kızlar dun gece pregnyl iğnemi vurdurdum lakin doktor eczacı hemşire hepsinin yanlış anlaması recetenınde eksik yazılması sonucunda sanırım 1 ayım bosa gectı zaten bu ay bronsıt olmustum ama yınede yumurtam olmustu ıkı tane ama sımdı ıgneyı 2 ayrı doz halınde toplam 4500 vurulabıldım. eczaneden 1500 lük pregnyl verdıler bıde doktor 2400 iu vurulmasını ıstemıs dedıler oysakı doktor receteye gece 24:00yazmıs 5000 vurulsun ıstemıs hemsırede ılk once 2 tane 1500 iu vurmustu sonra doktoru aradı 1500iu daha vuruldu ( anlamadım acaba tek doz halınde vurulması daha mı etkılı cunku okudugum kadarıyla 2tane 5000lik iğneyi bıle tek doz halında vurduruyor doktorlar. bıde 4500 az mı acaba sıze ne kadar vuruldu catlamazsa dıye cok korkuyorum yardım edın .

kızlar çok haklısınız zaten sürekli içici değilim ... Bu arada klomen sonucu yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek:)

canım no stres yes bebek tamam mı akışına bırak inşallah büyür büyümezse 2 gün sonra tekrar çağırır inşallah bu ay hepimiz bebişleriniz.

inş. Cnm allahın izniyle
moralim çok bozuk bugün 11,günüm gitti yumurta kontrolüne
sağda 1 solda 2 tane toplam 3 tane vardı ama 10mm deler
acaba çokmu ufaklar bilemiyorum
drun yüzünde ufak kalmış iğneyle büyütebiliriz diğer ay gibi ifade vardı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün 11, günüm 3yumurta göründü ama 10 mm 3üde
prş tekrar çağırdı dr
sizce 11,günde 10 mm olmaları iyimidir kötümüdür

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün 11, günüm 3yumurta göründü ama 10 mm 3üde
prş tekrar çağırdı dr
sizce 11,günde 10 mm olmaları iyimidir kötümüdür

canım geçen ay benim yumurtalarımda küçüktü belki senin ki bir kaç gün sonra büyür tekrar çağırması gerekiyordu bide ben geçen ay küçük kaldığı için sabah 2 akşam 2 klomen yutuyorum hayırlısı bakalım ne olcak.

prş gidicem cnm çağırdı dr
bende ilk ayımdı sabah 1 akşam 1 içtim
dr büyümezlerse iğneyle büyütüceni söledi
senşn geçen ay kaçıncı günde kaç mm di cnm ya

canım ben de 12. gün gitmiştim benim de aynı şey oldu.ilk ayım.10 mm 2 yumurtam vardı.küçük olduğunu söyledi.
ben de sabah 1 akşam 1 almıştım.önümüzdeki ay tekrar aynı şekilde kullanıcam klomeni.ama o gün bana glukofen yazdı ve hemen bugün başla dedi.
günde 1 tane alıyorum aç karna.3 ay kullan dedi.ama önümüzdeki ay tekrar yumurta takibine çağırdı.umarım seninkiler büyür canım yaa 2-3 daha bekle bakalım.

inş. cnm güzel dileklerin için çok tşkler ama beynim çok yoruldu daha ilk ayda
Allahım yardımcımız olsun bizi ancak biz anlarız sadece
Allahın yazdığı bigün vardır elbet sabırla beklemekten başka bişey gelmiyo elden
hepimiz inş. bu süreçi sınavı Allahın izniyle atlatırız bebişlerimize kavuşuruz
buda Allahtan sonuçta hamdolsun ondan gelen herşeye

ya hemen iğne mi dedi sana benim klomen sayısını arttırdı,kaç mm olduğunu da demedi araya bayram girdiği için gidemedim adet söktürücü verdi kullanmadım kendiliğinden adet oldum.şimdide hap yutuyorum bakalım ne olacak istersen her sabah bal,tarçın,çörek otu karışımı ye işe yarıyor bol şans canım,inşallah perşembe günü büyür bide düşünmemeye çalış biliyorum zor ama dene.

naptın cnm yumurtalar ne durumda bende bugün gidicem 11, günü adetimin bakalım yumurta oluştumu :S

canım sağ tarafta bir tane sağlıklı yumurtam olmuş pazartesi iğnemi vuruldum ve bugün sabah yumurta tarafı çok ağrıyordu. geçen ay hiç bir şey hissetmemiştim..bakalım canım sen ne yaptın

bu arada kızlar bugün progestana da başladım çok sersemlik yapıyo. bu ay 200 mglık verdi sanırım onu bebişim tutarsa düşmesin diye mi kızlar size de verdi mi doktor???

hadi inşallah tutar hepimizin yumoşu benim ki bir büyüseydi bide o var bende yumurta ağrısı normalmiş 15 gün saymaya başla bakalım sonuç ne olacak

canım benim inşaallah sağlıklı yumoşların olur..üzülme kafana takma geçen ay benim ilkti biliyorsun adetim 5 gün geçince idrar testi negatif çıkmasına rağmen çok ümitlenmiştim o yüzden bu ay kafamı dağıtmaya çalışacağım tatlım

canım benim bana doktorum ovitrelle vermişti o yüzden pregnyl iğne hakkında sana yardımcı olamayacağım sıkma sen canını benim geçen ay iki sağlıklı yumurtam vardı olmadı bu ay bir tane varmış ben de pazartesi vuruldum bakalım hepimiz için hayırlısı..

canım benim bana doktorum ovitrelle vermişti o yüzden pregnyl iğne hakkında sana yardımcı olamayacağım sıkma sen canını benim geçen ay iki sağlıklı yumurtam vardı olmadı bu ay bir tane varmış ben de pazartesi vuruldum bakalım hepimiz için hayırlısı..

canım sağ tarafta bir tane sağlıklı yumurtam olmuş pazartesi iğnemi vuruldum ve bugün sabah yumurta tarafı çok ağrıyordu. geçen ay hiç bir şey hissetmemiştim..bakalım canım sen ne yaptın

inş. hayırlısı cnm güzel haberlerini alırız bizede umut olursun
ben dün 11,günde gittim 3 yumurta vardı ama 3üde 10mm di küçük kalmışlar sanırım
prş tekrar gidicem bakalım hayırlısı

dediğin karışımı yapmaya çalışıcam cnm
iğneyi bilmiyorum neden 2,ayda hemen vermek istiyo ama bence daha iyi klomenden etkilidir sanırım
senin kaçıncı günün cnm klomende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…