• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok az bı cızgı var canım ya ınsallah daha koyulastıgını gorurusun hepımızın allah yardımcısı olsun ya canım sabah ılk ıdrarla daha cok belı oluyormus oyle yapsaydın belkı daha cok belı olurdu.. yok canım ben daha yapmadım sag tarafım da cok batma oluyor korkuyorum ınsallah kotu bısey olmaz benım adetıme 10 gun var da o yuzden erken dıye dusunuyorum senın adetıne nekadar vardı
Valla canım benim adetim polikistikover den dolayı çok düzensiz. Düzene girdiğindede 45 günde bir oluyor. Yani bu ayın sonunda adet olmam lazım. Daha çok var

Bu ikinci kullanışım canım. Geçen ay yumurtam büyümedi. Bu ay tekrar kullandım birde çatlatma iğnesi oldum
Bu ay buyumusmuydu pekı kac mm olmus benım bu ay ılk kullanısım bende 25 mayısta ovıtrele ıgnesı vuruldum ılk kullanısta zaten tutmuyormus dıyolar zaman durdu sankı

Dayanamadım bitane yaptım ama varla yok gibi silik çizgi çıktı. İğnenin etkisinden olabilir diye sevinmek istemedim. Yüklüyorum fotoğrafı. Ya sen?
Bende iğneden 3 4 gün sonra yaptım ama hiç böle bişi olmadı bence iğnenin etkisi diye bişi yok ya :( inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende klomende 3 cü ayımdayım

Gebelik için zaten bi 15 gün bekleyin diyo doktor iğneden sonra inşallah güzel sonuç alırsınız
Olmadı ayın 10 unda kan testine giderim. Bu testlerle insan allak bullak oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bir pozitif bir negatif i görünce çok üzülmüştüm. Zor bir süreç. Allah yardım etsin ya

Olmadı ayın 10 unda kan testine giderim. Bu testlerle insan allak bullak oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bir pozitif bir negatif i görünce çok üzülmüştüm. Zor bir süreç. Allah yardım etsin ya
Aynen üzücü canım inşallah çok güzel sonuçlar alırız bende 3 cü ayım ya çok üzülüyorum ama bi umut işte :(

Insallah sende canım ınsallah hepımız burda tum ısteyenlere nasıp etsın sen kac yılık evlıydın
1 buçuk yıllık evliyim canım. Çok istiyoruz hiç korunmadık. Eşimde sorun yok çok şükür sadece bendeki polikistikover zorluyor bizi. Bu ayda tutmazsa aşılama demişti doktorun

Back