- Konu Sahibi kaleetugcee
Benım bu ay ılk tedavım bu ılk kez klomen kullandım ondan sonra da ovıtrele oldum bende hayırlısı artıkBenimde ikinci klomen tedavim bu. Ovitrelle ydi bana yapılan çatlatma iğnesi canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım bu ay ılk tedavım bu ılk kez klomen kullandım ondan sonra da ovıtrele oldum bende hayırlısı artıkBenimde ikinci klomen tedavim bu. Ovitrelle ydi bana yapılan çatlatma iğnesi canım.
Hayırlısını iste hayırlısı olaun canım. Hastanedeyken birdaha neden olmuyor diye üzülmeyeceğim dedim kendime. Kadın Doğumun yanında yenidoğan engelli bölümü vardı. Bebeğinde özrü olan kadınların ağlamasını getiriyorum gözümün önüne Allahım sen hayırla ver diyorumEvet oyle oluyormus ıste ınsan bı belırtı olsun ıstıyor ya
Amın canım ınsallah allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımızın yardımcısı olsunHayırlısını iste hayırlısı olaun canım. Hastanedeyken birdaha neden olmuyor diye üzülmeyeceğim dedim kendime. Kadın Doğumun yanında yenidoğan engelli bölümü vardı. Bebeğinde özrü olan kadınların ağlamasını getiriyorum gözümün önüne Allahım sen hayırla ver diyorum
İnşallah canım. Allahım isteyen herkese aratmayan hayrıyla nasip etsinBen de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. Bu ay da olmaZsa 3 ay dinlenme arası vereceğiz dedi doktorum. Dün yumurtalık takibi için gittiğimde 2.20 cm olduğunu öğrendim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..
Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 3 cü ayımdayım yarın çatlatma iğnesi olcam benimde olmazsa bi kaç ay dinlencem sonra aşılama yaptırcamBen de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. Bu ay da olmaZsa 3 ay dinlenme arası vereceğiz dedi doktorum. Dün yumurtalık takibi için gittiğimde 2.20 cm olduğunu öğrendim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..
Hadi inşallah bu ay güzel haberler alırız motivasyonunuzu yüksek tutun kızlarHayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 3 cü ayımdayım yarın çatlatma iğnesi olcam benimde olmazsa bi kaç ay dinlencem sonra aşılama yaptırcam
Amin inşallah . Böyle beklemek çok zorİnşallah canım. Allahım isteyen herkese aratmayan hayrıyla nasip etsin
Aynı ayda başlamışız demek ki. Umarım sen de güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın. Yumurtaların ne kadar gelişti peki? Bana hiç çatlatma iğnesi yapmadı doktorum.Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 3 cü ayımdayım yarın çatlatma iğnesi olcam benimde olmazsa bi kaç ay dinlencem sonra aşılama yaptırcam
İlk ayımda 22 mm ikinci ayımda 18 mm bu ayda 16 ama yarın 18 olur dedi iğne verdi işte vurulcam yarınAynı ayda başlamışız demek ki. Umarım sen de güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın. Yumurtaların ne kadar gelişti peki? Bana hiç çatlatma iğnesi yapmadı doktorum.
İnşallah güzel haberlerini alırız.İlk ayımda 22 mm ikinci ayımda 18 mm bu ayda 16 ama yarın 18 olur dedi iğne verdi işte vurulcam yarın
Çarşamba doktor kontrolüm var yarın bitiyor ilaç ama merak ediyorum eşim perşembe gelecek şehir dışından hemen çatlıyormu acaba yada iğne falan yapsalar arkasından kaçıncı gün ilişki olması gerek acaba hemen arkasından yapılcaksa koca yok yanımdaBende 2. De hamile kaldm♥