• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet oyle oluyormus ıste ınsan bı belırtı olsun ıstıyor ya
Hayırlısını iste hayırlısı olaun canım. Hastanedeyken birdaha neden olmuyor diye üzülmeyeceğim dedim kendime. Kadın Doğumun yanında yenidoğan engelli bölümü vardı. Bebeğinde özrü olan kadınların ağlamasını getiriyorum gözümün önüne Allahım sen hayırla ver diyorum

Hayırlısını iste hayırlısı olaun canım. Hastanedeyken birdaha neden olmuyor diye üzülmeyeceğim dedim kendime. Kadın Doğumun yanında yenidoğan engelli bölümü vardı. Bebeğinde özrü olan kadınların ağlamasını getiriyorum gözümün önüne Allahım sen hayırla ver diyorum
Amın canım ınsallah allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımızın yardımcısı olsun

Kızlar ne yaptınız? Benim bu ay yine olmadı. Dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve kocaman bir negatif daha...

Ben de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. Bu ay da olmaZsa 3 ay dinlenme arası vereceğiz dedi doktorum. Dün yumurtalık takibi için gittiğimde 2.20 cm olduğunu öğrendim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..

Ben de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. Bu ay da olmaZsa 3 ay dinlenme arası vereceğiz dedi doktorum. Dün yumurtalık takibi için gittiğimde 2.20 cm olduğunu öğrendim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..
İnşallah canım. Allahım isteyen herkese aratmayan hayrıyla nasip etsin

Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 3 cü ayımdayım yarın çatlatma iğnesi olcam benimde olmazsa bi kaç ay dinlencem sonra aşılama yaptırcam

Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 3 cü ayımdayım yarın çatlatma iğnesi olcam benimde olmazsa bi kaç ay dinlencem sonra aşılama yaptırcam
Aynı ayda başlamışız demek ki. Umarım sen de güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın. Yumurtaların ne kadar gelişti peki? Bana hiç çatlatma iğnesi yapmadı doktorum.

Kızlar hepinize yardımcı olmak isterim kan testi vermedin ama bugün bay gunumdu test yaptım pozitif çıktı.Bende 2 ay üst üste progestanla beraber kullandım klomeni kist oluştu hep sonra 2 ay ara verdim ve bir tek agri kesici bile kullanmadım en son 9 mayısta adet gördüm 3. Klomenle sogan suyuna başladım aynı zamanda ovulasyon testi de kullandım yumurtlamayi anlamak için adetin 17.günü lik oldu testim ve o gün birliktelik oldu gün aşırı da değil ayrıca sadece o gün aynı zamanda eşime de keçi boynuzu kaynatıp veriyordum tabi bende bu şekilde işe yaradı bende 10 aylık evliyim biraz uzun oldu ama umarım faydalanirsiniz

Kızlar ben hasta oldum. Bu ayda olmadı doktora gittim ve ne yazıkki kist oluşmuş çatlamamış yumurta. Doğum kontrol hapı verdi doktor ama bilemedim içsem mi içmesem mi? Tavsiyeleriniz nedir

Bende bu ay başladım kızlar kullanmaya günde 1 defa 5 gün kullancan dedi bende pko yada herhangi bi sorun yok ama kullanmamı onerdi. Bakalm cuma kontrolüm var neler olucak 😊

Back