• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE KLOMENİN 2 Cİ AYINDAYIM İLK AYIMIZDA YUMURTALIKLARDA BİR GELİŞME OLMADI 2 AYIMIZDA 2 YUMURTAM GELİŞTİ BİRİSİ 14 MM BİRİSİ 21MM ULAŞTI BUGÜN ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM ARANIZDA KLOMENLE HAMİLE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM
önceki yorumları okumamıssınız sanırım :) ben klomenle ilk ayımda hamile kaldım çok şükür inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız bu ay ♡

Merhaba arkadaşlar gecikmeli bir mesaj oldu kusura bakmayın. Geçen ay klomen tedavisi olumlu sonuçlanmadı paylaşmıştım. Bu ay tekrar gittim doktara klomenin dozajı arttırılacaktı normalde ama kendi doktorum yoktu. Yerine bakan doktorda arttırmadı dozajı. Sabah 1 akşam 1 olarak kullanmaya devam ettim. Ama içime sinmedi. Memleketteki kendi doktorumu aradım ve klomenin yanında kullanmam için inofolic diye bir ilaç verdi sabah 1 akşam 1 kullanmamı söyledi yumurta büyütüyormuş. Vesselam ilaçlarım bitti dün doktora gittim ve bu ay solda 1 sağda 1 yumurtam oluşmuş. Soldaki 14 mm sağdaki 10 mm 2 gün sonra tekrar gel dedi. Yarın tekrar gidicem. Dua edin kızlar bu ay büyüsün şu yumurtalar. Her anı paylaşıcam.

İnşallah büyür
Merhaba arkadaşlar gecikmeli bir mesaj oldu kusura bakmayın. Geçen ay klomen tedavisi olumlu sonuçlanmadı paylaşmıştım. Bu ay tekrar gittim doktara klomenin dozajı arttırılacaktı normalde ama kendi doktorum yoktu. Yerine bakan doktorda arttırmadı dozajı. Sabah 1 akşam 1 olarak kullanmaya devam ettim. Ama içime sinmedi. Memleketteki kendi doktorumu aradım ve klomenin yanında kullanmam için inofolic diye bir ilaç verdi sabah 1 akşam 1 kullanmamı söyledi yumurta büyütüyormuş. Vesselam ilaçlarım bitti dün doktora gittim ve bu ay solda 1 sağda 1 yumurtam oluşmuş. Soldaki 14 mm sağdaki 10 mm 2 gün sonra tekrar gel dedi. Yarın tekrar gidicem. Dua edin kızlar bu ay büyüsün şu yumurtalar. Her anı paylaşıcam.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende şuan adetime 1 gün kaldı bekliyorum dün test yaptım ama sonuç olumsuz :(

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu şimdi bi tanesi tutunursa (inşallah) diğerleri adetle mi atılacak nasıl olacak bilen var mı ?

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gecen yıl mart ayında başladım iki yumurtam olustu iğne yapıldı 14.gun 7 gibi bir değer çıktı sonra düştü adetim geldi. İkinci ay tek yumurtam vardı hemde çok büyük değildi ama ikiz tuttu. 6.ayimizda kaybettik. Bu yıl yine Mart'ta başladım bu defa hiç yumurtam yoktu pco ilerlemiş. Bu ay klomenin yanında inofolik kullandim iki üç tane yumurtam vardı iğne yapıldı. Şimdi 9.gunumdeyim çok çok silik hayali bir çizgi var pazar tekrar yaparım ya çizgi tamamen yok olur yada dahada koyulaşır bekliyorum

İlacın dozuna hiç takılmayın. Benim de bu ay 3. kullanmışım. İlkinde 2, ikincide 1, bu ay da 3 yumurta oluştu. Hep günde 2 tane kullandım. İnsallah yarın güzel haber alırsınız.

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE KLOMENİN 2 Cİ AYINDAYIM İLK AYIMIZDA YUMURTALIKLARDA BİR GELİŞME OLMADI 2 AYIMIZDA 2 YUMURTAM GELİŞTİ BİRİSİ 14 MM BİRİSİ 21MM ULAŞTI BUGÜN ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM ARANIZDA KLOMENLE HAMİLE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM
Cnm gbelik varmi

Boyutu onmli degilki bn 3 aydr deniyorum heray 1den fazla yumurtam var ve buyukler ama tutmaynca tutmuyo herhalde hayirlisi olsn hepimiz icinnm insaallah ❤

Hepiniz saolun çok büyük umut oluyorsunuz bana. Şimdi çıktım doktordan. Sağdaki yumurta büyümemiş hatta erimiş. Soldaki 18 mm olmuş çatlatma iğnemi oldum ama doktor hiç olumlu konuşmadı. Polikistikoverin ileri düxeyde bu ay tutması imkansız, eğer tutmazsa da aşılamaya geçmemiz gerekecek ilaç sende işe yaramaz dedi. Ne bileyim Allahım hayırlısını versin inşallah. Ama ben aşılamayı henüz düşünmüyorum. Eşim askeri personel ve şemdinli de yaşıyorum. Burdaki imkanlar kısıtlı ne yazık ki. Allah nasip ederde bu ay tutmazsa memleketteki doktoruma izne gidince aşılamaya gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin nnolur

Kızlar merhaba. Daha bir sonuç yok ama yazmak istedim. 26 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum. Ne zaman test yapmalıyım sizce? Bugün bel ağrısı kasık batması yaşıyorum arada bir de göğüslerim acıyor. Dua edin ne olur

Kızlar merhaba. Daha bir sonuç yok ama yazmak istedim. 26 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum. Ne zaman test yapmalıyım sizce? Bugün bel ağrısı kasık batması yaşıyorum arada bir de göğüslerim acıyor. Dua edin ne olur
Perşembe cuma yap canım inşallah vardır

Canım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor
Bekı canım sen klomenı kullandıktan sonra catlatma ıgnesı de oldun mu

Canım bende 25 mayısta catlatma ıgnesı oldum bende sadece kasıklarımda arada batma oluyor baska bı belırtı yok olmadı bu ay dıye dusunuyorum ılk kez kullandım

Canım bende 25 mayısta catlatma ıgnesı oldum bende sadece kasıklarımda arada batma oluyor baska bı belırtı yok olmadı bu ay dıye dusunuyorum ılk kez kullandım
Hakkımızda hayırlısı olaun canım. Sonuçları haberdar edelim birbirimize. Başkalarına umut oluruz belki belli mi olur

Dayanamadım bitane yaptım ama varla yok gibi silik çizgi çıktı. İğnenin etkisinden olabilir diye sevinmek istemedim. Yüklüyorum fotoğrafı. Ya sen?

Testim

Eklentiler

• 0D3A96F5-9D28-42A8-BE28-6A55D84CDEDA.jpeg
    0D3A96F5-9D28-42A8-BE28-6A55D84CDEDA.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 57
Cok az bı cızgı var canım ya ınsallah daha koyulastıgını gorurusun hepımızın allah yardımcısı olsun ya canım sabah ılk ıdrarla daha cok belı oluyormus oyle yapsaydın belkı daha cok belı olurdu.. yok canım ben daha yapmadım sag tarafım da cok batma oluyor korkuyorum ınsallah kotu bısey olmaz benım adetıme 10 gun var da o yuzden erken dıye dusunuyorum senın adetıne nekadar vardı

Back