• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay klomen kullandım.
Ayın 11 adet günümdü ama hala olmadım.
Doktor 10 gün sonra gel demişti ve ben bugün gittim. Maalesef büyük bir kist oluşmuş. Doktor öncelikle o kisti yok etmek lazım dedi. Tarlusal yazdı.
Eğer negatif sonuç aldıysan ve günün de geçiyorsa şayet, bekleme bir an önce doktora git derim:KK66:
Bugün olmam lazımdı 2 gün bekleyip test yaptıktan sonra doktora girmeyi düşünüyorum sende karın ağrısı varmıydı birde tarnusal yerine soğan kürü yapsana

Bugün olmam lazımdı 2 gün bekleyip test yaptıktan sonra doktora girmeyi düşünüyorum sende karın ağrısı varmıydı birde tarnusal yerine soğan kürü yapsana
İlaç kullanırken bitkisel ilaç kullanmak, kullandıgım ilaçların etkisini alabilir dedi arkadaşım. (Arkadaşımda doktor,ondan bilgisine güveniyorum:KK39:) Ama şuanda klomen kullanmadıgım için, sogan kürünü yapmayı düşünüyorum
Bende kasık agrısı oldu. Ben öyle adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşamayan birisi olarak bu ay göğüs agrısı çekiyorum:KK57:

İlaç kullanırken bitkisel ilaç kullanmak, kullandıgım ilaçların etkisini alabilir dedi arkadaşım. (Arkadaşımda doktor,ondan bilgisine güveniyorum:KK39:) Ama şuanda klomen kullanmadıgım için, sogan kürünü yapmayı düşünüyorum
Bende kasık agrısı oldu. Ben öyle adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşamayan birisi olarak bu ay göğüs agrısı çekiyorum:KK57:
Benim belirtim yok kasık ağrım arada tekliyor ben geçen ay adet olmadım soğan kürü sayesinde oldum ondan dedim faydasını gördüm yani

Benim belirtim yok kasık ağrım arada tekliyor ben geçen ay adet olmadım soğan kürü sayesinde oldum ondan dedim faydasını gördüm yani
Adet olmadan sogan kürüne başlanabiliyor mu ki? Adet olduğum zaman 2ci klomen tedavisine geçilecek bende çünkü.
Bu ay, bulantım kasık ağrım çok oldu benim. Sanırım ilaçlar agır geldi bünyeme.

Doktor geçen ay bana tarnusal verdi bende onun yerine soğan kürü yaptım 72 gün adet olamadım ilaç kullanma taraftarı değilim klomen ve folikasit 1 aydır kullanıyorum soğan kürünün çok faydası oldu bana ondan dedim ama sen yapma klomen kullanacaksın

Doktor geçen ay bana tarnusal verdi bende onun yerine soğan kürü yaptım 72 gün adet olamadım ilaç kullanma taraftarı değilim klomen ve folikasit 1 aydır kullanıyorum soğan kürünün çok faydası oldu bana ondan dedim ama sen yapma klomen kullanacaksın
Bende ilaç kullanma tarafdarı değilim.Kolay kolay doktora gitmem. İlaç ASLA kullanmam.En son yıllar önce midem için agır tedavi uygulandığında kullanmıştım ilacı.(Ondan sonra kullandığımı hatırlamıyorum)AMA malesef doktorum, tek çare bu ilaçlar dedi.Ya ilaç yada tüp bebek dedi.Bende ilaç kullanmayı tercih ettimHoppa
Midem'de kitle vardı. İlaçlarla tedavi oldum ama geçmemişti.Bitkisel tedaviyi vesile kıldı RABBİM,bu sene o kitlenin kaybolduğunu ögrendim.
Aslında en güzeli doğal tedavi ama benim gibi yaş faktörü ortada olan kişiler için, ZAMAN çok önemli maalesef:KK17:

Bende ilaç kullanma tarafdarı değilim.Kolay kolay doktora gitmem. İlaç ASLA kullanmam.En son yıllar önce midem için agır tedavi uygulandığında kullanmıştım ilacı.(Ondan sonra kullandığımı hatırlamıyorum)AMA malesef doktorum, tek çare bu ilaçlar dedi.Ya ilaç yada tüp bebek dedi.Bende ilaç kullanmayı tercih ettimHoppa
Midem'de kitle vardı. İlaçlarla tedavi oldum ama geçmemişti.Bitkisel tedaviyi vesile kıldı RABBİM,bu sene o kitlenin kaybolduğunu ögrendim.
Aslında en güzeli doğal tedavi ama benim gibi yaş faktörü ortada olan kişiler için, ZAMAN çok önemli maalesef:KK17:
Anladım canım bende dediklerini düşündüm doktora gitme kararı aldım salı gününe gitcem bakalım ne diyor

Kızlar klomen 2 tane yum büyütse mesela bunların biri 12. Gün biri 17. Günde çatlar mı ? Farklı zamanlarda yani ? Eğer öyle olursa bat hangisine göre olur ?

Kızlar klomen 2 tane yum büyütse mesela bunların biri 12. Gün biri 17. Günde çatlar mı ? Farklı zamanlarda yani ? Eğer öyle olursa bat hangisine göre olur ?
Her ikisi de kaliteli ise, ikizlere hamile kalırsın:KK48:
Hamile iken, ikinci bebeğine hamile kalan kadını duymadınız mı?
Bir yerde okumuştum. 22cm olan yumurtası çatlamış ama bebek olmamışken, aynı anda oluşan ama küçük olan yumurtası büyüyüp çatlamış ve hamile kalmış bayan.
Sanırım yumurtaların cm ziyade kaliteli olması daha önemli.

Kızlarne yaptınız? Yok mu gelişmesi olan. Bende adet söktürücüden sonra ilk kez başlıcam klomene adetim çok düzensiz :KK1:

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya bisey sorucam benim 1 kızım var ve 2 yıldır spral vardı geçen ay çıkardım ve yumurtlama günümü sordum doktora doktor baktı yumurtlamıyorsun dedi klomen verdi bidahaki ay gel dedi ve folik asit verdi pco dediginiz şey mi aceba benimkide aslında klimanda kist yapiyo diyolar kullanmak istemiyorm bence doktorda bi sıkıntı var dimi yorumları i bekliyorm ilk bebeğin korunarak oldu hemde

Birazdan hastaneye gidicem canım. Yumurta takibi yapacak bakalım durum ne. Yumurtladım mı yumurtladıysam kaç tane yumurtladım çatlatacak mı çatlatmayacak mı? Dualarınızı eksik etmeyin nolur

Ya bisey sorucam benim 1 kızım var ve 2 yıldır spral vardı geçen ay çıkardım ve yumurtlama günümü sordum doktora doktor baktı yumurtlamıyorsun dedi klomen verdi bidahaki ay gel dedi ve folik asit verdi pco dediginiz şey mi aceba benimkide aslında klimanda kist yapiyo diyolar kullanmak istemiyorm bence doktorda bi sıkıntı var dimi yorumları i bekliyorm ilk bebeğin korunarak oldu hemde
Polikistikover sendromu deniyor canım pco ya. Yumurtlama olmuyor yada nadir oluyor. Klomen doktor kontrolünde kullanılmaz ise kist e dönüşür canım. Doktorun verdiyse kullan. Ama ikinci çocuğu daha beklerim dersen hiç tedaviye bulaşma. Zamana bırak

Polikistikover sendromu deniyor canım pco ya. Yumurtlama olmuyor yada nadir oluyor. Klomen doktor kontrolünde kullanılmaz ise kist e dönüşür canım. Doktorun verdiyse kullan. Ama ikinci çocuğu daha beklerim dersen hiç tedaviye bulaşma. Zamana bırak
Ya ben bugün doktora gittim doktor yumurtan 23 cm dedi yarın için çatlarla iğnesi verdi ama eşim il dışına çıktı doktor ilişkide önerdi iğne yapmasam kist falan olurmu

Ya ben bugün doktora gittim doktor yumurtan 23 cm dedi yarın için çatlarla iğnesi verdi ama eşim il dışına çıktı doktor ilişkide önerdi iğne yapmasam kist falan olurmu
Benimde aynı olacak sanırım eşimin yurt dışına çıkışı tam o zamana denk geliyo:( eğer yumurtan kendi kendine çatlamazsa kist oluyormuş sanırım

Ay hadi ya ama bugün öğlen belim çok ağrıyordu bide hafif akinndım oldu bel ağrım hala var hafiften ama çatlamış olabilirmi
Akıntıda değişim ve koyulaşma olunca çatladı diyolar genelde bende ilk kez kullanıcam klomen deneyimim yok ama hep böyle okudum sen garantiye almak için yaptır iğneni bence

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE KLOMENİN 2 Cİ AYINDAYIM İLK AYIMIZDA YUMURTALIKLARDA BİR GELİŞME OLMADI 2 AYIMIZDA 2 YUMURTAM GELİŞTİ BİRİSİ 14 MM BİRİSİ 21MM ULAŞTI BUGÜN ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM ARANIZDA KLOMENLE HAMİLE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM

Back