Canım baban göbekten iğne yapmadılar her gün sadece adetin 4günü klomen ilacı kullandım 5gün kullandım onu sonra 4gün sonra yumurtam büyümüş mü diye çağırdılar 17mm olmuştu o günü gecesi otrivelle iğnesini yaptım gece 11 de göbekten sonrasında 36 saat sonra aşılamam yapıldı eğer sana günlük iğne yazdılarsa yumurta büyütmek içindir o sonrasında da çatlatma iğnesi verirler yüksek ihtimalle inşallah güzel sonuçlar alırsınbakcaz artık valla içim rahatladıbide bişey sormak istiyorum sr bana da göbekten iğne ile başlıcaz dedi bana muhtemelen seninkisi gibi hergün yicem iğneyi. yumurta geliştirmek için mi o iğne biri çatlatma da diğerleri ne çözemedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ile başlayan aşılama sürecim
- Konu Sahibi bet4456
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2018
- 50
- 16
- 18
- 39
henüz yazmadı da iğneli tedaviye başlıcam adet oldupunda gel dedi bakalım görcez gelişmelerden haber vericem sana bakalımCanım baban göbekten iğne yapmadılar her gün sadece adetin 4günü klomen ilacı kullandım 5gün kullandım onu sonra 4gün sonra yumurtam büyümüş mü diye çağırdılar 17mm olmuştu o günü gecesi otrivelle iğnesini yaptım gece 11 de göbekten sonrasında 36 saat sonra aşılamam yapıldı eğer sana günlük iğne yazdılarsa yumurta büyütmek içindir o sonrasında da çatlatma iğnesi verirler yüksek ihtimalle inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım merakla bekliyorumhenüz yazmadı da iğneli tedaviye başlıcam adet oldupunda gel dedi bakalım görcez gelişmelerden haber vericem sana bakalım
- 27 Şubat 2018
- 50
- 16
- 18
- 39
inşallaaahİnşallah güzel sonuçlar alırız canım merakla bekliyorum
- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
Canım baban göbekten iğne yapmadılar her gün sadece adetin 4günü klomen ilacı kullandım 5gün kullandım onu sonra 4gün sonra yumurtam büyümüş mü diye çağırdılar 17mm olmuştu o günü gecesi otrivelle iğnesini yaptım gece 11 de göbekten sonrasında 36 saat sonra aşılamam yapıldı eğer sana günlük iğne yazdılarsa yumurta büyütmek içindir o sonrasında da çatlatma iğnesi verirler yüksek ihtimalle inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bende 2017 yılında evlenen ve 1 sene boyunca çocuk düşünmeyen gillerdenim :) Sonra da böyle peşine düşenlerdenim.
2018 yılında şiddetli karın ağrısıyla doktora gidip yumurtalıklarıma yakın bir kist oluştuğunu vee kanama yaptıgını öğrendim apar topar bir ameliyat sonunda yumurtalıklarıma zarar vermeden kurtuldum :) Sonrasında bir müddet doktor bekleyelim gebelik için dedi bekledik. Sonrasında da klomen tedavisi ve çatlatma iğnesiyle bu serüven başladı 5-6 kere bu döngüde ilerledim ama malesef sonuç hep negatif oldu. En sonunda rahim filmi çektirdik oda temiz ,, eşimin sperm sonuçları da olumsuz değildi ve artık aşılamaya karar verdik...
Ekim ayında 1. aşılamam çok stresten (Bence) tutmadı :) 1 Ay ara verdik . Ve bu ay adetin 3.günü femara ilacını kullanarak yumurtalarımı geliştirip ovitrelli çatlatma iğnesi oldum. Bugünde aşılama yapıldı .. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Aminnn inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım bende sabah beta vermeye gideceğim uyuyamıyorum o yüzden sürekli 0.1’e alışık olduğum için aşırı bir korku var gerçi en hassas olan idrar testinden aldım sonuç negatif çıktı malesef yarın için hazırladım kendimi biraz ama umut işte Allah hepimizin yardımcısı olsunBende 2017 yılında evlenen ve 1 sene boyunca çocuk düşünmeyen gillerdenim :) Sonra da böyle peşine düşenlerdenim.
2018 yılında şiddetli karın ağrısıyla doktora gidip yumurtalıklarıma yakın bir kist oluştuğunu vee kanama yaptıgını öğrendim apar topar bir ameliyat sonunda yumurtalıklarıma zarar vermeden kurtuldum :) Sonrasında bir müddet doktor bekleyelim gebelik için dedi bekledik. Sonrasında da klomen tedavisi ve çatlatma iğnesiyle bu serüven başladı 5-6 kere bu döngüde ilerledim ama malesef sonuç hep negatif oldu. En sonunda rahim filmi çektirdik oda temiz ,, eşimin sperm sonuçları da olumsuz değildi ve artık aşılamaya karar verdik...
Ekim ayında 1. aşılamam çok stresten (Bence) tutmadı :) 1 Ay ara verdik . Ve bu ay adetin 3.günü femara ilacını kullanarak yumurtalarımı geliştirip ovitrelli çatlatma iğnesi oldum. Bugünde aşılama yapıldı .. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
İnşallah Canım benim her gün yeni bir umut bizler için Rabbim hepimize istediklerimizi bir an önce sağlıcakla verir inşallahAminnn inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım bende sabah beta vermeye gideceğim uyuyamıyorum o yüzden sürekli 0.1’e alışık olduğum için aşırı bir korku var gerçi en hassas olan idrar testinden aldım sonuç negatif çıktı malesef yarın için hazırladım kendimi biraz ama umut işte Allah hepimizin yardımcısı olsun
- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
Sonuç nasıl canım?Aminnn inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım bende sabah beta vermeye gideceğim uyuyamıyorum o yüzden sürekli 0.1’e alışık olduğum için aşırı bir korku var gerçi en hassas olan idrar testinden aldım sonuç negatif çıktı malesef yarın için hazırladım kendimi biraz ama umut işte Allah hepimizin yardımcısı olsun
- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
Vardır bir hayır hadi hayırlısı inşallah sonrakiiii ayMalesef canım tutmadı bu ay yumurtlamam olmuş ama gebelik gerçekleşmemiş dediler adet olmamı bekliyorum olunca tekrar gideceğim
İnşallah canımVardır bir hayır hadi hayırlısı inşallah sonrakiiii ay
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Eklentiler
Merhaba canım bende gördüm çizgiyi inşallah gebelik var gibi gözüküyorMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Ay bilmiyorum canım erken gebelik testi yaptım oda gölge gibiMerhaba canım bende gördüm çizgiyi inşallah gebelik var gibi gözüküyor
Eklentiler
EVEt bunda da gördüm inşallah çıkar kuzum ya keşke bugün kan verseydin kanda kesin çıkarAy bilmiyorum canım erken gebelik testi yaptım oda gölge gibi
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Yarın ilk idrarla tekrar test yapayım canım çıkarsa hemen kan vereceğimEVEt bunda da gördüm inşallah çıkar kuzum ya keşke bugün kan verseydin kanda kesin çıkar
TAmam canım güzel haberlerini bekliyorumYarın ilk idrarla tekrar test yapayım canım çıkarsa hemen kan vereceğim
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
TAmam canım güzel haberlerini bekliyorum
Az önce yaptım yine silik çıktıTAmam canım güzel haberlerini bekliyorum
Çok iyi canım Pazartesi hemen kan testi vermelisin
Az önce yaptım yine silik çıktı
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799