Dünde gittim canim hala gelişme yok iptal ettik bu ay asilmayi. Ilk adetimde fostimon diye bir ilaçla tekrar başlıcaz .Canım ne yaptın doktor işlerini yazamadık Bqyadır
Sende bir sıkıntı varmydı canım yoksa sebepsizmiDünde gittim canim hala gelişme yok iptal ettik bu ay asilmayi. Ilk adetimde fostimon diye bir ilaçla tekrar başlıcaz .
Dr istersen yapariz ama negatif olacak cok belli dedi.
Hayırlısı olsun inşallah canım sıkma canını Allahım yardımcımız olsun zamanı var demekki demekten başka çaremiz yokDünde gittim canim hala gelişme yok iptal ettik bu ay asilmayi. Ilk adetimde fostimon diye bir ilaçla tekrar başlıcaz .
Dr istersen yapariz ama negatif olacak cok belli dedi.
Canim 2 kere hamile kaldim ben. 5 ay once kimyasal gebeliğim oldu , 2 yil öncede düşük yaptim. Beklemek istemedigim için asilama yaptırıyorum. Sıkıntı yok sebepte yokSende bir sıkıntı varmydı canım yoksa sebepsizmi
Yapack bisey yok canim artik basladik bu yola durmak yok:))Hayırlısı olsun inşallah canım sıkma canını Allahım yardımcımız olsun zamanı var demekki demekten başka çaremiz yok
Aslında bizim en büyük hatamız çok kafaya takıyoruz çok düşünüyoruz tamamen psikolojik olarak yıpratıyoruz kendimiziYapack bisey yok canim artik basladik bu yola durmak yok:))
Canim.inan oyle bi durumum yok. Bi aralar fena takmıştım gece gündüz sürekli düşünüyordum. Sürekli gebelik belirtisi arıyordum falanAslında bizim en büyük hatamız çok kafaya takıyoruz çok düşünüyoruz tamamen psikolojik olarak yıpratıyoruz kendimizi
Allah gönlünüze göre verir inşallahMerhaba Hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık devlet hastanesine eşimle birlikte gidip tüm testlerden sonra hiçbir sıkıntı olmadığı öğrendik çok şükür doktorum adetin 4. Günü klomen ve folik asit verdi ve 1 Aralık’ta kontrole gelmemi sonrasında aşılama yapacağını söyledi benim gibi olan arkadaşlarımla birlikte bu süreci geçirmek için açıyorum bu konuyu tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum inşallah Aralık ayı bizim ayımız olur
Hayırlısıyla inşallah olur canımCanim.inan oyle bi durumum yok. Bi aralar fena takmıştım gece gündüz sürekli düşünüyordum. Sürekli gebelik belirtisi arıyordum falanişte 5 ay once bi saldim artik o ay hamile kaldim kimyasal oldu. Düşünüyorum takmıyorum artik saldim çayıra mevlam kayira
Evet yaptırdım canım ayın 3nde bulun grogestan tahlili yaptırdım sonucum 18 çıkmış neden bu kadar yüksek çıkmış anlamadım doktorda ayın 16sında gel dedi sonucu bekleme dedi acaba progestan fitilini kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi bilginiz var mıAllah gönlünüze göre verir inşallahyaptırdınız mı aşılama
Allah allahhh valla hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili sen söyleyince baktım bende hamilelik ilerledikçe 45 lere kadar yükselebiliyormuş ama seninki şuanki duruma göre biraz yüksek git bakalım doktora ne dicek bilgilendir bizideEvet yaptırdım canım ayın 3nde bulun grogestan tahlili yaptırdım sonucum 18 çıkmış neden bu kadar yüksek çıkmış anlamadım doktorda ayın 16sında gel dedi sonucu bekleme dedi acaba progestan fitilini kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi bilginiz var mı
Bi fikrim yok canim. Insallah tuttuğu içindir ❤Evet yaptırdım canım ayın 3nde bulun grogestan tahlili yaptırdım sonucum 18 çıkmış neden bu kadar yüksek çıkmış anlamadım doktorda ayın 16sında gel dedi sonucu bekleme dedi acaba progestan fitilini kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi bilginiz var mı
İnşallah ayın 16 sında canımBi fikrim yok canim. Insallah tuttuğu içindir ❤
Te st günün ne zaman
Daha çok var muayene günüme ama mutlaka Bilgi veririm tabi sen aşılamamı yaptıracaksın canımAllah allahhh valla hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili sen söyleyince baktım bende hamilelik ilerledikçe 45 lere kadar yükselebiliyormuş ama seninki şuanki duruma göre biraz yüksek git bakalım doktora ne dicek bilgilendir bizidehayırlısı inşallah
evet bu ay aşılama olacak adet olmayı bekliyorum ama darlık olduğu için hsg cekemedi dr sonraki ay bayıltarak çekti şimdide aşılama esnasında yine aynı acıyı yaşayacağım diye korkuyorumDaha çok var muayene günüme ama mutlaka Bilgi veririm tabi sen aşılamamı yaptıracaksın canım
Canım ben hsg çektirirken bayılacaktım ağlaya ağlaya helak oldum öyle söyleyeyim hatta çocuk istemiyorum yapma diye bağırdım doktora :)) benim kadar korkak yoktur emin ol ama aşılama kadar basit bir işlem yok acıyı içimizde çok büyütüyoruz doktora kaç defa aşılama yaparken sordum hsg gibi mi öyle mi diye doktor artık kızdı bana anlamadım bile nasıl olduğunu şöyle düşün hep sonunda inşallah çok güzel haberler alacaksın inşallahevet bu ay aşılama olacak adet olmayı bekliyorum ama darlık olduğu için hsg cekemedi dr sonraki ay bayıltarak çekti şimdide aşılama esnasında yine aynı acıyı yaşayacağım diye korkuyorumhsgyi cekemeyen dr aşılamayı nasıl yapacak
o gün gelmeden sinir hastası oldum vallaaa içime su serotin biraz inşallah dediğin gibi olurCanım ben hsg çektirirken bayılacaktım ağlaya ağlaya helak oldum öyle söyleyeyim hatta çocuk istemiyorum yapma diye bağırdım doktora :)) benim kadar korkak yoktur emin ol ama aşılama kadar basit bir işlem yok acıyı içimizde çok büyütüyoruz doktora kaç defa aşılama yaparken sordum hsg gibi mi öyle mi diye doktor artık kızdı bana anlamadım bile nasıl olduğunu şöyle düşün hep sonunda inşallah çok güzel haberler alacaksın inşallah
İnan ki bende o gerginlikle gitmiştim aşılama için devlet hastanesi bide düşün doktorun verdiği tepkiyi ama hem eşimin kapıda beni beklemesi hemde gerçekten anne olmayı çok İstemem durdurdu beni :) ama İnan ki hiç hiç zor değil normal mua olurken koydukları şey gibi düşün kendini sıkma max 2 dk anca sürüyoro gün gelmeden sinir hastası oldum vallaaa içime su serotin biraz inşallah dediğin gibi olurbende aynı senin gibi bağırdım doktora bıraktı oda önümüzdeki ay gel dedi anestezi ile yapcam dedi ee iyi bari dedim utanmasamaşılamayıda anesteziyle yap dicem nerdeyse
bakcaz artık valla içim rahatladıİnan ki bende o gerginlikle gitmiştim aşılama için devlet hastanesi bide düşün doktorun verdiği tepkiyi ama hem eşimin kapıda beni beklemesi hemde gerçekten anne olmayı çok İstemem durdurdu beni :) ama İnan ki hiç hiç zor değil normal mua olurken koydukları şey gibi düşün kendini sıkma max 2 dk anca sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?