Aşılama Klomen ile başlayan aşılama sürecim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ne yaptın doktor işlerini yazamadık Bqyadır
Dünde gittim canim hala gelişme yok iptal ettik bu ay asilmayi. Ilk adetimde fostimon diye bir ilaçla tekrar başlıcaz .
Dr istersen yapariz ama negatif olacak cok belli dedi.

Dünde gittim canim hala gelişme yok iptal ettik bu ay asilmayi. Ilk adetimde fostimon diye bir ilaçla tekrar başlıcaz .
Sende bir sıkıntı varmydı canım yoksa sebepsizmi

Hayırlısı olsun inşallah canım sıkma canını Allahım yardımcımız olsun zamanı var demekki demekten başka çaremiz yok

Aslında bizim en büyük hatamız çok kafaya takıyoruz çok düşünüyoruz tamamen psikolojik olarak yıpratıyoruz kendimizi
Canim.inan oyle bi durumum yok. Bi aralar fena takmıştım gece gündüz sürekli düşünüyordum. Sürekli gebelik belirtisi arıyordum falan işte 5 ay once bi saldim artik o ay hamile kaldim kimyasal oldu. Düşünüyorum takmıyorum artik saldim çayıra mevlam kayira

Allah gönlünüze göre verir inşallahyaptırdınız mı aşılama

Hayırlısıyla inşallah olur canım

Allah gönlünüze göre verir inşallahyaptırdınız mı aşılama
Evet yaptırdım canım ayın 3nde bulun grogestan tahlili yaptırdım sonucum 18 çıkmış neden bu kadar yüksek çıkmış anlamadım doktorda ayın 16sında gel dedi sonucu bekleme dedi acaba progestan fitilini kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi bilginiz var mı

Allah allahhh valla hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili sen söyleyince baktım bende hamilelik ilerledikçe 45 lere kadar yükselebiliyormuş ama seninki şuanki duruma göre biraz yüksek git bakalım doktora ne dicek bilgilendir bizidehayırlısı inşallah

Bi fikrim yok canim. Insallah tuttuğu içindir ❤
Te st günün ne zaman

Daha çok var muayene günüme ama mutlaka Bilgi veririm tabi sen aşılamamı yaptıracaksın canım

Daha çok var muayene günüme ama mutlaka Bilgi veririm tabi sen aşılamamı yaptıracaksın canım
evet bu ay aşılama olacak adet olmayı bekliyorum ama darlık olduğu için hsg cekemedi dr sonraki ay bayıltarak çekti şimdide aşılama esnasında yine aynı acıyı yaşayacağım diye korkuyorumhsgyi cekemeyen dr aşılamayı nasıl yapacak

Canım ben hsg çektirirken bayılacaktım ağlaya ağlaya helak oldum öyle söyleyeyim hatta çocuk istemiyorum yapma diye bağırdım doktora :)) benim kadar korkak yoktur emin ol ama aşılama kadar basit bir işlem yok acıyı içimizde çok büyütüyoruz doktora kaç defa aşılama yaparken sordum hsg gibi mi öyle mi diye doktor artık kızdı bana anlamadım bile nasıl olduğunu şöyle düşün hep sonunda inşallah çok güzel haberler alacaksın inşallah

o gün gelmeden sinir hastası oldum vallaaa içime su serotin biraz inşallah dediğin gibi olur bende aynı senin gibi bağırdım doktora bıraktı oda önümüzdeki ay gel dedi anestezi ile yapcam dedi ee iyi bari dedimutanmasamaşılamayıda anesteziyle yap dicem nerdeyse

İnan ki bende o gerginlikle gitmiştim aşılama için devlet hastanesi bide düşün doktorun verdiği tepkiyi ama hem eşimin kapıda beni beklemesi hemde gerçekten anne olmayı çok İstemem durdurdu beni :) ama İnan ki hiç hiç zor değil normal mua olurken koydukları şey gibi düşün kendini sıkma max 2 dk anca sürüyor

bakcaz artık valla içim rahatladıbide bişey sormak istiyorum sr bana da göbekten iğne ile başlıcaz dedi bana muhtemelen seninkisi gibi hergün yicem iğneyi. yumurta geliştirmek için mi o iğne biri çatlatma da diğerleri ne çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…