Ben de aşılama olmadım ilaçta kullanmadım kendiliğinden öyle yumurta takibi yaptırdım sadece folik asit kullandım 19mm olmuştu hatta çatlama var bak falan diye bana da gösterdi ben 20-22mm olur diye düşünmüştüm dedi doktorun takındığı tavır üzdü beni açıkçası ama dediğim gibi nasipEvet bugünde doktor bana aynı tavır sergiledi bir sonraki ay farklı bir ilaç vereceğim dedi direk daha aşılama bile olmadan
İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir hepimiz güzel haberi alırız bu ay bat ne zaman seninBen de aşılama olmadım ilaçta kullanmadım kendiliğinden öyle yumurta takibi yaptırdım sadece folik asit kullandım 19mm olmuştu hatta çatlama var bak falan diye bana da gösterdi ben 20-22mm olur diye düşünmüştüm dedi doktorun takındığı tavır üzdü beni açıkçası ama dediğim gibi nasip
Aminnn inşallahİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir hepimiz güzel haberi alırız bu ay bat ne zaman senin
Amin inşallah senin de az kalmış inşallah olur bu ay canımAminnn inşallah7 aralık her ay negatif görmekten çok yıprandım ya bu aydan da ümitlenemiyorum ama nasip tabi Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin isteyen herkese de bize de inşallah
Az da bana böyle bi 5-6 yıl varmış gibi geliyoAmin inşallah senin de az kalmış inşallah olur bu ay canım
Hep aynıyız hepAz da bana böyle bi 5-6 yıl varmış gibi geliyoher ay aynı heyecan sonrası hüsran olsun Allahtan umut kesilmez Napalım
1 yıldır istiyoruz daha öncesinde bir düşüğüm oldu sonrasında pozitifi göremedimHep aynıyız hepne zamandır istiyorsunuz bebeği
İnşallah bu sefer olur1 yıldır istiyoruz daha öncesinde bir düşüğüm oldu sonrasında pozitifi göremedim
Bemimde 1 düşüğüm ve 1 kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasal 5 ay önce oldu. Bekleyemedim daha fazla o yüzden basladim tedaviye.1 yıldır istiyoruz daha öncesinde bir düşüğüm oldu sonrasında pozitifi göremedim
Allah hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını versinBemimde 1 düşüğüm ve 1 kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasal 5 ay önce oldu. Bekleyemedim daha fazla o yüzden basladim tedaviye.
İnşallah bu sefer olur canım Çarşamba günü aşılamayı durumuna göre mi karar vereceklerBemimde 1 düşüğüm ve 1 kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasal 5 ay önce oldu. Bekleyemedim daha fazla o yüzden basladim tedaviye.
EEvet canim Yarın sadece yumurtalarin durumuna bakacak gelisen var mi diye. 18 mm olana kadar iğneye devam edicem. Bugünle beraber 4 gün oldu bi 5 gün daha kullanirim diye düşünüyorum. Sonra tekrar kontrolİnşallah bu sefer olur canım Çarşamba günü aşılamayı durumuna göre mi karar verecekler
İnşallah gerek kalmadan yarın güzel sonuçları alırsın canımEEvet canim Yarın sadece yumurtalarin durumuna bakacak gelisen var mi diye. 18 mm olana kadar iğneye devam edicem. Bugünle beraber 4 gün oldu bi 5 gün daha kullanirim diye düşünüyorum. Sonra tekrar kontrol
Canım ne yaptın gittin mi doktoraEEvet canim Yarın sadece yumurtalarin durumuna bakacak gelisen var mi diye. 18 mm olana kadar iğneye devam edicem. Bugünle beraber 4 gün oldu bi 5 gün daha kullanirim diye düşünüyorum. Sonra tekrar kontrol
Gittim canimmm gelişen yokmua daha . Cuma bidaha cagirdi . Gonal f e devam dediCanım ne yaptın gittin mi doktora
Bende 3 senelik evliyim korunmamamıza rağmen bizim de olmadı çocuğumuz bende ayın 18 gittim tarsusal verdi adet gördüm 3 günü hormon testi istedi verdim pcos var simir testi temiz çıktı klomen verdi 5 gün sabah akşam 1 adet içicem bittikten 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı yumurta gelişmiş mi diye çatlatma iğnesi yapcaz dediMerhaba Hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık devlet hastanesine eşimle birlikte gidip tüm testlerden sonra hiçbir sıkıntı olmadığı öğrendik çok şükür doktorum adetin 4. Günü klomen ve folik asit verdi ve 1 Aralık’ta kontrole gelmemi sonrasında aşılama yapacağını söyledi benim gibi olan arkadaşlarımla birlikte bu süreci geçirmek için açıyorum bu konuyu tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum inşallah Aralık ayı bizim ayımız olur
CUma günü güzel sonuçlar alırsın inşallah CanımGittim canimmm gelişen yokmua daha . Cuma bidaha cagirdi . Gonal f e devam dedi
İnşallah olur canım bu sefer ben çatlatma iğnemi dün gece yaptım yarın sabah aşılama için gideceğim biraz gerginim korkuyorum ama umarım güzel sonuçlar alırızBende 3 senelik evliyim korunmamamıza rağmen bizim de olmadı çocuğumuz bende ayın 18 gittim tarsusal verdi adet gördüm 3 günü hormon testi istedi verdim pcos var simir testi temiz çıktı klomen verdi 5 gün sabah akşam 1 adet içicem bittikten 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı yumurta gelişmiş mi diye çatlatma iğnesi yapcaz dedi
Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inşallah canım sen devlette mi özele mi gittin çatlatma iğnesini biz alıyormuşuz öylemiİnşallah olur canım bu sefer ben çatlatma iğnemi dün gece yaptım yarın sabah aşılama için gideceğim biraz gerginim korkuyorum ama umarım güzel sonuçlar alırız
Insallah canim benim. Herkesin sonucu güzel olsun insallah . Sen catlatma iğnesini oldun mu? Ne zaman asilamanCUma günü güzel sonuçlar alırsın inşallah Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?